268

Анонимен

преди 7 години

До ПешкоИ ЗАЩО СИ СЕ БУТАЛ?ЯВНО ТАКОВА ТИ Е ВЪЗПИТАНИЕТО, МАНТАЛИТЕТА, ОБРАЗОВАНИЕТО ПРОСТАКО.

267

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за Радев, получаваш Решетников, гласуваш за БСП, получаваш Руската Дума !

266

Анонимен

преди 7 години

Избирайки отново ГЕРБ на власт ще оправдаете думите на царчето че "българите имат сбъркан чип в мозъка".Да изгоним ГЕРБ и да опровергаем тези думи.

265

Комунистите ограбиха

преди 7 години

Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

264

Анонимен

преди 7 години

Кажете нещо убаво за патерицата на ГЕРБ-Марешки?

263

Анонимен

преди 7 години

Когато печели БСП/БКП, губи цяла България !За справка: Историята

262

Анонимен

преди 7 години

Не знам каква е тази социология, но от петнайсеттина познати гласували за ГЕРБ, трима заявяват, че, ще повторят избора си, седем, че няма да гласуват, а четирима, ще гласуват за БСП, един за патриотите. Възможно е и да не съм прав, но не вярвам, че ГЕРБ запазва резултатите от предните парламентарни избори.

261

Анонимен

преди 7 години

Само БСП -БКП ще ви "оправи"...Знаете си как..Задайте си въпроса , какво са чакали досега... от 45 та година още...

260

апо

преди 7 години

И на мен не ми харесва как ни управляваха до сега , ама никак не ми харесва!!!Имам претенция да съм нормален човек и отлично съзнавам че БСП , ДПС и сие не са алтернатива , дори още много по-по-зле.Луканов , Беров , Виденов , Костов (както вече става ясно ) , Горския цар , Станишев и коалиция , Орешарски - 100% БКП(БСП).ББ и половината му свита са същои БКП.Втори ешалон на властта , бордове и т.н и т.н.Та кой смее да твърди че комунистите на са управлявали или са извън властта.КОЙ ?

259

Анонимен

преди 7 години

Надявай се гербер че е само Радев....Надявай се.И борКойто и да беше,щеше да отвее кандидата на ГЕРБ.Протеста беше срещу герб. Борисов затова подаде оставка.

258

П.Петров

преди 7 години

До ognyanzИ с какви пари ще се води социална политика и ще се възражда икономиката ?С напечатани на воля левове, като при Виденов или с "безценни" рубли ?Как си представяш Нинова да бори монопола на горивата, когато мъжа и работи за Лукойл, а партията се финансира от е енергийната олигархия ?

257

ognyanz

преди 7 години

До 285: "Поредната "Промяна" на БСП ще изпрати България в 19 век - при Путинова Русия !"И как ще стане това? Мислил ли си някога (между два тролски поста) как може да стане подобно нещо.Това, което наистина е тревожно е съседството на Ердоганова Турция. Ако не си отваряме очите и не се пазим, това наистина може да ни прати не в 19 век, а доста преди това. А НАТО защитава членовете си само от външни нападения.

256

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте за огладнелите и крадливи *** в неделя...Те ще ви "оправят"... Без вазелин...

255

до Цеца и ГЕРБ

преди 7 години

Много правилно - Радев отвя Цеца . НЕ Е БСП !Макар , че столетницата го яхна здраво и яко си приписват заслугите му като свои ! Вдругиден ще ви стане ясно за кого са гласували хората на президентските избори : за РАДЕВ или за РЕШЕТНИКОВ !

254

Анонимен

преди 7 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕТЕ, ЧЕ И НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ УЖ БЯХА ДРЪПНАЛИ.ПОРЕДНАТА ИЗМАМА И МАНИПУЛАЦИЯ.

253

Анонимен

преди 7 години

Като си спомня, че дори в селото на Цачева не гласуваха за нея, е ясно че герб умря.

252

Анонимен

преди 7 години

Ама 283 на следващите избори няма да има такава партия"ГЕРБ"

251

Фър

преди 7 години

До мислете малкоТи май предпочиташ цариот да те оправи пред Курнито.Не знам това си е педи геронтофилия, човече.........

250

Анонимен

преди 7 години

Поредната "Промяна" на БСП ще изпрати България в 19 век - при Путинова Русия !

249

asdf

преди 7 години

С ко са дръпнали с кибапчита у кифтета ли