313

Анонимен

преди 7 години

ЕС, САЩ, ГЕРБ! СЛЕД ВОТА БЪЛГАРИ И ТУРЦИ ОБЕДИНЕНИ СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ! ГЕРБ ПОБЕДА!

312

Анонимен

преди 7 години

До М, да ...Санирането да не забравиш - обещаха 2 милиарда преди да са ги вкарали в бюджета. А първите блокове вече протекоха.Изобщо им видяхме капацитета - строи се много бързо, на завишени цени, но за сметка на това некачествено, че да трябва да се ремонтира пак с държавни пари.В това им е икономиката на герб....

311

Невярващ

преди 7 години

Човек, който два пъти се захваща с една работа и не може да я изкара до край и изявява желание да се захване отново трети път със същата работа, може да бъде поддържан само от ***! Е аз не съм ***, другите ще ги броим на 27.04.2017г.

310

(не)случаен минувач

преди 7 години

Колкото пъти прочета статия с изказване на ББ, толкова пъти намирам повод да кажа (с основание) - страхлив ***, несръчно опитващ се да манипулира.

309

БОЖЕЕЕ...

преди 7 години

АМИ ТОЙ НАРОДА ДО СЕГА БЕШЕ ТОЛКОВА ОБЕДИНЕН ЧЕ НЯМАМ ДУМИ ИИИ КОЙ ГО РАЗЕДИНИ КАТО ЗАПОЧНЕШ ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ И СТИГНЕШ ДО Б.Б. ЦВ.ЦВ. - АКО НИНОВА СПЕЧЕЛИ ЩЕ ОБЕДИНИ НАРОДА И ПРЕЗИДЕНТА СЪЩО

308

ник

преди 7 години

Днес отбелязваме годишнина от варварските бомбандировки на НАТО в бивша Югославия!

307

М, да ...

преди 7 години

До баюИкономиката се движи по природните закони! Садиш през пролетта, поливаш, подхранваш, т.с грижиш се и накрая береш през есента! Та ГЕРБ освен да си постелиха с некачествен асвалт /за полегване/ какво точно посадиха, м?

306

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 335Напротив,Борисов не веднъж е спасявал БСП ,отказа лустрация,не изправи пред съда много социалисти,с явни доказателства за нарушения по служба и то на висши служители.Но,може ли да се спасява неспасяемото-столетницата е натоварена с тежки престъпления към държавата и българските граждани.Освен това БСП служи на Русия и работи против българските интереси,заради БСП платихме 2 млд за Белене.БСП е враг на самата себе си,така никога няма да стане силна партия.

305

байхейс

преди 7 години

разединен народ !!!???огромното мнозинство от Бъларите исйат едно и също - вън от гнусния юдо-масонски кибук наречен европейски съюз, вън от НАТО и жестоки репресий срещу ислямските варвари, които нахлуват на орди в Родината !народния съд през 1947-48 обеси само 3800 предателя - крайно недостатъчно .... пак ще има народен съд и ще ви избесим до крак гнусни предатели !

304

баю

преди 7 години

До 321. Не само цената на парното ще се вдигне след увеличението цената на газта. Ами и всичко останало което ползва газ за производство. Цената на Хляба също нагоре! Просто ви чака един дебел квадратен с котешка глава. Но все пак отидете до урните свалете си гащетата наведете се хванете се за палците на краката и разтворете хубаво бузките! Пък дано някога разберете че сте обречени на вечна мизерия и мъки докато гласувате за децата на комунистите за тиквите и за селянжърите от седенките!!

303

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ разделят и пречат на една силна БКП и турците и американските африканци ще завладеят страната.

302

:))

преди 7 години

До 331 АнонименСмешник! Само с Винету е така! А вземе калема и ако можеш сметай, колко си добре с мутрата когато е начело във властта!

301

Utf

преди 7 години

Aма яко се трият коментари тук.Нали уж всеки има право на мнение?

300

реалист

преди 7 години

Тая сутрин говори по ТВ как нямало пари за спортни салони за училищата, а било задължително. Алоооо, а за саниране как има, дане би да е задължително, а за децата ни да спортуват, няма?

299

:))

преди 7 години

До марка БойкоНещо като евтина и некачествена китайска стока звучи този бранд! Обувки за сбогуване, т.с за мъртъвци!

298

То6

преди 7 години

ЗАЩО ЛИ И АЗ СЕ ЧУВСТВАМ ТАКА. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОКАЖЕ НА ТОЗИ САМОЗАБРАВИЛ СЕ, КЪДЕ МУ Е МЯСТОТО.

297

анонимен

преди 7 години

Борисов излъга:Елена Йончева я изгониха от президентството.Иво Христов официално опроверга тези твърдения на моралния и честния Борисов.Елена Йончева сама е напуснала президентството за да се включи в предизборната кампания на БСП.ЗАЩО ЛЪЖЕШ БОРИСОВ ЗАЩО.Какво смяташ,че ще спечелиш от тези лъжи.

296

М, да ...

преди 7 години

Защо ли се чувствам доста неприятно, некомфортно? Като,че някой ненорм.алник иска да ми наложи волята си и какъв избор да направя, като той да е при.***.та ББорисов? Трови ли ни някой като се пробва да налага воня.щият и смрадта от снимката, т.с на ГЕРБ? Съзнателно ли убиват българският народ като отново и отново ни показват грозника, проста.ка, е.баният г.з от ГЕРБ по всички медии? Задушавам се, гади ми се, повръщам само като видя Гнилоча от Банкя!

295

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 321Какво баце на власт бе????? ЕДИН ПЪТ ***, ВТОРИ ПЪТ ***.....ОЩЕ ЛИ БЕ????????

294

!

преди 7 години

Бойко - Врачката, познавате ли го? Напоследък много врачува ...