84

Анонимен

преди 7 години

"Кой нормален спортист ще иде на такава олимпиада?"Нормалните спортисти кога ще идват в България на олимпиада? Кога за последно дойдоха...???попитах, цъкате минуси...минуса не е отговор...държавна тайна ли е...:-):-):-)

83

До EVET

преди 7 години

Да:-):-):-)вървим в средновековието колега, тез неща не ги казват, западните медии дърпат само това, което си мислят, че ще им свърши работа...:-):-):-)Дори и не цитираха думите на Тръмп към Меркел за Турция:-):-):-)казаха ли поне, че Тръмп отказа да стисне ръката на баба Меркел:-):-):-):-)

82

Анонимен

преди 7 години

Ех какъв е на снимката харизматичен, не като нашия бистришки тъгър, който лятото по цял ден това прави

81

EVET

преди 7 години

Днес в "диктаторска" Турция се проведе търг за изграждане на най голямата в света фотоволтаична цетрала 1ГВ на стойност 1.3 милиарда $ Но в демократичен б.....стан няма :)

80

Анонимен

преди 7 години

Кога България за последно беше домакин на олимпиадата?И кога ще е следващия път? Ако не е държавна тайна:-)

79

Анонимен

преди 7 години

А бе медиите ви защо не цитирват думите на Тръмп към Меркелица за Турция...:-):-):-)и това ли не ви го показаха...- Тръмпи а, пък Турция ни заплашва с бежанците- Турция, единствената, която отвори вратите за бягащите от война ли? - Да- Турция до сега даде най-много от себе си за тях...Ваш ред е...:-):-):-):-)Зако крият медиите тез неща:-):-):-)

78

А1

преди 7 години

До Ердоган----------Не отчиташ фактора, че тетористическите "спящи клетки" инфилтрирани от Ал-Кайда и ИД в Тр няма да пропуснат възможноста да се проявят/изявят на такъв международен форум!Състоянието на Тр-те спец служби е доста "осакатено" след масовите арести и уволнения в тях. А, такива "пробойни" не се запълват за 2- 3 години!

77

EVET

преди 7 години

До ЕРДОГАНА дано аркадаш

76

Анонимен

преди 7 години

Турки рие на дъното вече.

75

Анонимен

преди 7 години

Откакто Ердоган е на власт корупцията значително намаля:-) Неможе вече всеки да си развее байряка както иска...та то точно за тези, които немогат вече да правят корупции е "диктатор":-) и да, не слуша Джорч и Ханс:-) А вашите там да слушкат тоя и оня...да обещават преди избори и после никви да ги няма:-) Докато Ердо направи всичко, което е казъл, че ще направи, харесваме го и, че не се клани пред тоя и оня...Та кога българия ще е домакин на олимпиядите като една горда ес държава, викате:-):-)

74

до Анонимен

преди 7 години

Та кога щяха да бъдат пък в европейската българия, която е развита и няма атентати?----Никой не твърди, че щеше да е лошо ако Турция буше избрана да проведе Олимпийските игри 2020г.Напротив!Но, ситуацията в Тр днес е доста нестабилна (меко казано) не само от гледна точка на безопастноста, но и от финансова и политическа!Ердоган си създаде доста противници с непредсказуемото си поведение не само извън, но и в самата Тр.Между другото шансовете му да прокара констиутционата реформа са 50/50

73

Анонимен

преди 7 години

82, Ердоган, Олимпиадата не ти е само футбол бе, кьопек! Турчина толкова е запален по леката атлетика, че от 50 хиляден стадион даже на финала на 100 метра при мъжете бягане ще има не повече от 20 000 маннгала! а чужденците ще са 2-3 % от капацитета, понеже не всеки иска да умре нелепо в атентат.

72

Бай Хой

преди 7 години

Още една близалка му отнеха на султана. Защо ли?

71

Анонимен

преди 7 години

81, Ами нека си останем и двете страни без Олимпиада, но за огромна радост в Турция постоянно има атентати, а в България само един на летище Сарафово...

70

МОК

преди 7 години

Ние сметнАхме и решихме, че преди 4160г. няма да ги огрее турците домакинство на игрите. По нататъка - ще видим

69

Анонимен

преди 7 години

За тези, които критикуват Турция.Та кога щяха да бъдат пък в европейската българия, която е развита и няма атентати?

68

Анонимен

преди 7 години

Zashto glarusite samo krujat krai moreto,nemoje da bude,bezobrazie...zashto vyaturut *** sega..toya e za ludnicata

67

А1

преди 7 години

Защо Япония???Нивото на радиация в Япония е доста над допустимото!Турция?Опасноста от терористични акции в Тр е доста висока!Възможноста на турските спец служби да да се справят/гарантират безопасноста на участниците и туристите след масовите арести и уволнения в редиците им е доста съмнителна!

66

Анонимен

преди 7 години

Щом е грузински *** , значи няма да прилича на Хитлер, а на Сталин. Нещо не му се случват нещата както ги желае. С извиване на ръце ставаше в средата на миналия век, не сега.

65

Батето

преди 7 години

до 76Като ми предлагат, що да не взема?Не ме занимавай с глупости, бе!