245

Pippo

преди 7 години

Hair ot makedonez dosega ne sme videli, samo porazii praviat i se tupat po gardite!

244

Анонимен

преди 7 години

Абе само като прочетох Дойче Веле и ми стана ясно какви *** ще се хвърлят.

243

Анонимен

преди 7 години

Тази е лъжкиня. Излъгала е властите ни за българските си корени. Ако имаше малко поне българско самосъзнание нямаше да бълва такиеа простотии.

242

Анонимен

преди 7 години

Щом за единият хляб се продават, смятай .....

241

Анонимен

преди 7 години

Айде полека, 3млн останахме, от които 4млн шведи. Факти, по македонски

240

Анонимен

преди 7 години

"Да си стоят в измислената държава и да не им се дава право на бългрско гражданство."Така е, но те си гонят келепира. Виновни са тия, които продават българското гражданство като щайга с домати на всякакви хора които дори нямат уважение към документа който взимат. Днес на македонци, утре на всеки който има 1000 евро!

239

bai_jordan

преди 7 години

Сега ще учиш албанските празници и личности.

238

Анонимен

преди 7 години

Много странно, тя си е предала "Родината", а срама бил за нас... '***, тези са "по-лош матрял" и от нас!

237

Анонимен

преди 7 години

Като се чувства унижена да върне паспорта. Този паспорт не е някакво право, което тя да упражнява. Аман от продуктите на КГБ, ДС и Коминтерна показващи за пореден път презрението на руснаците към България. Да си стоят в измислената държава и да не им се дава право на бългрско гражданство.

236

Що е маке все е.....

преди 7 години

Абе тая измислена държава вече края и се вижда от нея нещо няма да остане ,албанците ще вземат всичколПоне ние да вземем Струмишкол

235

ognyanz

преди 7 години

Няма за какво да им се сърдим на македонците - те са манипулирани за да забравят българския си корен откакто са се родили. След присъединяването на по-голямата част от Македония към Сърбия след балканските войни в училище в началото навсеки час е трябвало да казват "Ние сме прави сърби". Всичката интелигенция е била избита или е емигрирала.Те са за съжаляване, техните политици и "историчари" (което ще рече "съчинители на история") им пълнят от малки главите с глупости, а какво им готвят албанци

234

Анонимен

преди 7 години

...робството в Османската империя е официално забранено през 1838 г., но ферманът бил само на хартия и лорд Бейкър купил жена си Флора през 1859 г., изложена за продан на пазара за роби във Видин...

233

AZ

преди 7 години

До Анонимен - Роби са били т.н. "освободители" - братушките, които са ги продавали тяхните помешчици, кеф ти поеденично, кеф ти по семейно, кеф ти по цели села.

232

SS ДИНАСТИЯ

преди 7 години

Македонците са комунисти

231

Анонимен

преди 7 години

Абе направете услугата 5000 евро за тия букллуци тъй и тъй ни мразят поне да си плащат

230

Братя Македонци

преди 7 години

докато се насилвате да ни мразите и да доказвате че сте различни, албанците ще ви ислямизират. Тогава вашите деца ще се срамуват от вас!!!

229

Шоп

преди 7 години

"Трябваше да научим техните празници, известни исторически личности,"-------------Е нали всички наши исторически личности все са техни. Що да не ги учат? Като не са учили кога трЕбва...

228

Анонимен

преди 7 години

"Християните на балканския полуостров са били рая, което е различно от роб. Те са били собственици на бащни. Османците са събирали данък за издържане на империята."Ай стига с тия игри на думи! Не били роби, а рая. И като рая, не са могли да строят университети, замъци, инфраструктура докато западна Европа се е развивала през това време. Да не забравяме и че са ни оставили като културно завещание тежък модел на бюрокрация с подкупи и до днес. Още малко и добро са ни направили.

227

266:)

преди 7 години

'' от нас българите''така е маке-почвай да учиш албански, че не остана

226

Анонимен

преди 7 години

Защо ни занимавате със тия вижте себе си от 9 млн останхте 4 и 2 млн шведи.