238

Анонимен

преди 7 години

Тая като я видя ми се гади вече... облякла била носия и ко да направим сега ние? Аман от пропаганда.

237

Анонимен

преди 7 години

До пенкоПенко ти на майка си най-умния ли си ? :)

236

Анонимен

преди 7 години

До 297Много сте ми смешни с този селски речник като започнете да се правите на големите патриоти :) едно изричние не може да състави правилно, но иначе голяма битка :)

235

пенко

преди 7 години

Абе емигрант от 222 год. ,какво общо имаш ти с България ? Ми бъди си само емигрант и си *** тихо там... далече,далече !!! Ние тук работим ,обича ме се ,борим се за България ,пием заедно ,плюем заедно, празнуваме заедно и подкрепяме *** и баща ти докато умрат!!! Ти ли ще ни даваш акъл слабохарактерен , слаботелесен, слабоумен емигрант- от незнам колко си години / не казвам нощо за работещите в ЧУЖБИНА!!!!/

234

Анонимен

преди 7 години

До 297Режи ве ко да напрая :)

233

ognyanz

преди 7 години

До "Станой от Ахелой": Голям бисер си сътворил: за едно подаряване на народна носия г-жа Захарова според теб ТРЯБВА да направи пълен преглед на историята и да благодари и да се извинява за това, за което на теб ти се иска. Да не би да си наблегнал повечко на домашната гроздова, отколкото можеш да носиш.

232

Анонимен

преди 7 години

До 293За 500 години само Батака и Левски ли знаете? Вашите познания по история май започват след 1877-а година а? Преди това няма значение кви сме що сме. Важното е русия и напред ... *** *** ви.

231

Анонимен

преди 7 години

до 292Да попитам викаш гражданите на БАТАК какви са били условията през турско време? Или да попитам роднините на Левски?Уррод потурчен неземен!За бесилото си!

230

Анонимен

преди 7 години

До 290Аз като ти гледам речника май си расъл в гората. Стига си рязъл зелки ми започни да използваш своята. Като за начало прочети какви са били условията в България през османско време после говори глупости.

229

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 285Ако искаш да видиш каква щеше да бъде България без русия, можеш да се разходиш до Австрия. Османската империя се разпада преди повече от век, незнам защо реши, че тук щеше да е турска територия?!

228

Анонимен

преди 7 години

до 287 Да взема една лопата и да ти я набия в кухата чутура ли? Българите не са ги карали да учат турски през тези 5 века- те направо са ги потурчвали, ОЛИГГОФРЕН! Откъде мислиш имаме 1 милион турци в България? От Турция дошли ли, ***? Потурчени 1 милион българи малко ли ти се виждат за геноцида на Турция над българите? А колко са изклани?Ще ти отрежа просстата зелкка ве, турско ***!

227

турчин

преди 7 години

До 285Ако бяхме си останали с Турция и както казваш, сега БГ да беше северна Турция, сега нямаше да сте последни в Европа, нямаше изобщо да сте в Европа и ЕС, който така или иначе толкова мразите, щяхте да сте първи приятели с Русия, защото Ердоган И *** се обичат и целуват, видно е отвсякъде, първи дружки са си и отделно щяхте да взимате заплати като в Турция, а не да сте последни по всичко, ха-ха-ха, намерил с какво да сравнява, глупакa

226

българин

преди 7 години

До Анонимен 269 - Членска карта 7Хайде прочети добре дали съм "плюл по нашата освободителка Русия", и ще разбереш кой е *** (но целите ми коментари, а не да си вадиш от контекста) ! Пак казвам - едно е признателност и приятелски отношения, а друго -сляпо идолопоклонничество като вашето. Аз споделям виждането на 213 - добри отношения с Русия, но следване на икономическия път на развитие на запада, и спазване на задълженията ни към ЕС.

225

Анонимен

преди 7 години

До 285Всъщност сме били 500 години под турско робство, ама не съм видял и чул българската нация да говори на турски, но пък откак твоите посрaни братушки ни "освободиха", започнаха да ни карат насила да учим руски по училищата. Та оставям на малкото ти мозъче да прецениш кой по-точно се е опитал да ни асимилира - турците или руснаците.

224

Анонимен

преди 7 години

Шопе, Ако не беше Русия сега ти щеше да си потурчен *** и да говориш на турски, а тук щеше да е северна Турция. Впрочем ти май си маннгал. Така че нищо не се е променило у теб.

223

Наблюдател

преди 7 години

Във всеки случай добре и седи!

222

Анонимен

преди 7 години

България над всичко

221

българин

преди 7 години

До пенкоА кой го извика американеца Ран бе Пенко ? Червеният руски слуга Луканков ! А като говоря за западни стоки, в това число влизат японски, южнокорейски, тайвански и др. Китайските също са принципно западни, понеже използват технологии и ноухау от запада. И както вече съм казал, това изобщо не е причина да мразим Русия, но нека бъдем реалисти, а не да се водим от политически предубеждения и манипулации !

220

Българин

преди 7 години

Гледам някак си се засяга в темата въпроса с Кърджали. Там живеят българи, които ако държавата се грижи добре за тях, нямат никакво намерение да се отцепват. Все пак това е тяхната родина и са избрали да живеят в България. Ходете почивните дни по-често до Кърджали и оклността. Има толкова много красиви места да се видят.

219

Ppq

преди 7 години

До 262 БългаринБългария е номер 1.