92

Циник до 164

преди 7 години

"...Русия щедро ще раздава ресурси..."Ъхъ...и Чебурашка завива шоколад в станиол..А ти като се събуди....беше отвит...и на мръсно течение!

91

Зозо

преди 7 години

По руско-комунистическо време тук какви милионери бяхме всички... едно кафе беше 200 лв., хляба /ако има/ 70 лв. Кафето с връзки, ток изнасяхме и стояхме на тъмно. Голям кеф!!!

90

Анонимен

преди 7 години

На една, или на две скорости ЕС потъва в историята. Източна Европа се връща към Русия. Руската широка душа отново щедро ще раздава ресурси да изградим онова което западняците окрадоха и разрушиха. Все пак преди да се съюзим отново ще трябва да се изрита цялата европродажна пасмина.

89

8

преди 7 години

То ЕС винаги си е било сметки и пазарлък, *** политици чак сега стоплиха

88

Анонимен

преди 7 години

Докато им лижите дирниците ще сме периферия

87

Анонимен

преди 7 години

Е ся започва сеира на комбайнера. Ще се надсмея на всички дето го избраха!

86

Анонимен

преди 7 години

Много си елементарен другарю . Без ЕС България ще заприлича на Анадолска провинция в Турция . Просто не ставаш за нищо . che sega na kakvo prilicha na s bejanzite nali evropa zadaljava balgaria da gi vzima

85

Циник

преди 7 години

На "латентния безпартиен комунист" Радев...хич не му е лесно! Ще се разчекне да направи шпагата между европеец...и миришещ на махорка Беломорканал мужик!

84

Геро

преди 7 години

Хе-хе на 145-ти сигурно шефа му е червен олигарх и го оставил на минимална заплата откак ГЕРП са на власт , защото не може да се дореди до държавни поръчки.

83

Анонимен

преди 7 години

Тук става въпрос за България не за крим. БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРСКА НЕ РУСКА И НЯМА ДА БЪДЕ! LICHI SI CHE E BALGARSKA S MARIONETKI UPRAVNIZI I PRODADENA NA ZIONISTITE KADETO NI MAKNAT NAVLEZI OT ZIAL SVIAT POD FORMATA NA BEJANZI

82

Андрешко.

преди 7 години

До #92. Да ЕС е политически съюз,но кой тогава взема политическите решения,да бъде отпуснат заем на Гърция и при какви условия да бъде върнат заема и какви реформи те трябва да направят? Не мисля,че тези решения се вземат от някоя банка,защото са политически решения. На нас няма кой да ни даде т.н. еврофондове,ако няма политическо решение за това...

81

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 145Много си елементарен другарю . Без ЕС България ще заприлича на Анадолска провинция в Турция . Просто не ставаш за нищо .

80

Анонимен

преди 7 години

На 27 Март ще плачете още по - усилено путинчетата!

79

anonimen

преди 7 години

balgariq be6e razru6ena ot balgarite - te uni6tojiha ikonomikata,zemedelieto,jivotnovadstvoto v zamqna na oholen jivot i mizerstva6t narod - za jalti stotinki bg sa gotovi du6ata si da prodadat

78

До 134

преди 7 години

Моля???Плевнелиев защитаваше България???Тоя предател, подмазвач на БКП и после на ЕС и НАТО?? Той е срам за историята на тази страна. Продажник. Да се лигавиш в Брюксел и да раздаваш ордени Стара планина, на разни шефове на НАТО, не те прави защитник на интересите на страната ти

77

Зозо

преди 7 години

До вън от ЕСХаповете, хаповете човече!

76

Анонимен

преди 7 години

Сега са сменили тактитаката. Преди пак нещо аргументи представяха, носеха вода от 9 кладенеца, сега само пълнят форумите с обиди срещи Русия да разводняват другите коментари за да не може да става дискусия по темата.

75

Анонимен

преди 7 години

Плачете ли гербави калинки? Плачете ли? Щом плачункате значи това е посоката. За 8 години ни разказахте играта с мизерия.

74

Анонимен

преди 7 години

Аз не чух и не видях Германия и Франция да са по бедни от ЕС. Не знам защо искат да го делят - дали заплашват или ги е страх от Войните дето подкрепиха - АФганистан,Либия,Ирак,Сирия,Украйна /страхотни примери за Демократично развитие/.Или вече стана ясно, че можеш да вземеш каквото поискаш, а останалото да го метнеш през прозореца, грешка извън ЕС. А тези приказки за логично разделяне са само началото на реформата в ЕС.

73

Цвекло

преди 7 години

Крим е Руски, въпроса е приключен!България ще е последната страна която ще напусне ЕС, този въпрос също е приключен!