67

Анонимен

преди 7 години

Германия няма никакви основания да се притеснява, че руски военни може някога да атакуват и да превземат Райхстага в Берлин. Това никога няма да стане, това не съответства на военната доктрина на Русия, Русия дори не е планирала техника с която руските войници да стигнат до Берлин - Русия има достатъчно територии и богатства за да да праща военни в Берлин. А ако стане нужда Райхстага може за минути да бъде изравнене със земята от Каспийско море. Немците няма за какво да се притесняват.

66

мазепа

преди 7 години

До АнонименРуснаците са купили 300бр. Сатана до сега. В момента са спрели покупките и разработват Сармат в гр. Самара където правеха навремето Р-7 и Възход.

65

Анонимен

преди 7 години

За пръв път бях в Русия през 89та. Бях втрещен като видях пияни да спят по пейките в 10ч сутринта при минус 20 градуса температура, а местните не им обръщаха внимание. Останах 5 дена, но още на третия започнах да ги разбирам и аз ако живеех там, без право да напусна и аз нямаше да изтрезнявам

64

Анонимен

преди 7 години

Русия няма проблем с безработицата. За всеки има работа и поминък. В евроатлантическа България членка на НАТО и ЕС има региони където безработоцата достига до 60%. В членката на ЕС и НАТО хората постоянно са под стрес да не загубят работата си и да останат на улицата. С това се обяснява и фактът, че българите, които са членове на ЕС и на НАТО, са на едно от първите места по психически заболявания и по самоубийства.

63

Анонимен

преди 7 години

"Първо трабва да изчакаме до 2021г., когато ''Сармат'' ще се появи за да замести сегашната ''Сатана'', която руснаците купуват от Украйна.":DАма руснаците все още ли я изплащат или вече е на въоръжение в руската армия в големи бройки от десетилетия? Как така украинците я нямат на въоръужение, м? Май ти зададох реторичен въпрос. Сатаната отдавна сложи точка по въпроса, Сармат просто ще сложи ей такава точка:

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 120Да да знаем Руския безработен е най работливия безработен. Прочетох го на стената на един колхоз

61

мазепа

преди 7 години

До АнонименИма/няма ама Сатана, Ан-225, Т-34, ракета Зенит са Украински

60

мазепа

преди 7 години

До АнонименПърво трабва да изчакаме до 2021г., когато ''Сармат'' ще се появи за да замести сегашната ''Сатана'', която руснаците купуват от Украйна.

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 111Не си разбрал и преди ВСВ Русия пак си е зле. Само че още не е повлякла и нас за това много не ни интересува. Да Русия е военна сила, но не знам някой да живее по добре само от това че наоколо е пълно с ядрени бомби. Обикновено една страна като няма какво да предложи на гражданите си им предлага военна сила, външен враг и "величие" за справка Северна Корея.

58

юбералес

преди 7 години

До АнонименА ти защо мислиш, че Запада е впрегнал целия си ресурс срещу Русия. Защото от Кремъл така казват? Градиш теза върху грешна информация.

57

юбералес

преди 7 години

Един емигрант от Балканите не подпали ли Райхстага през 1933г. И защо руснаците ще строят макет, след като рота от казахстанци са забили знамето.

56

Анонимен

преди 7 години

До До Анонимен 104това го четох и вчера, гледам махнал си наема. Щото до вчера и наема влизаше.

55

Анонимен

преди 7 години

В нормальных странах строят не копии Рейхстага, а копии немецких автобанов..

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 101"А в Берлин третия пол тренира с вазелин."В Берлин, хората живеят десетки, да не кажа стотици пъти по-добре от теб и средностатистическият руснак, който в магазин за алкохол и цигари, има възможността да си закупи и препарат за вана, че е по евтин. Ама на маймуни няма как да обясниш такава разлика. И не се тревожете за германците, те ще се усетят рано или късно и ще си решат проблема с бежанците, по адекватен начин. Такъв, какъвто в Русия и селото в главата ти, е невъзможен...

53

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойСупер-мега-хипер-вундаба дойчланд юбер алес се спаси от тотално унищожение само заради сащ - ако не бяха открили II-ри фронт през 1944-та, руснаците щяха да излязат на Ла Манша и да издавят дойчовците. Що така се получи, бе шушляче? Що така? Нали уж...Ама хак им е на каскенщайн, да не се учат да мучат и да им се припомня понякога кой кого и как... Нихт шпрехен, само мълчирен, найн квичирен!

52

Анонимен

преди 7 години

До shrekФактите говорят друго - Германия напада СССР.Ренегатчето полухоxлопитек Резун(Суворов) с Историята ли иска да спори?Ти искаш ли да му подпяваш като исо?

51

Анонимен

преди 7 години

"Няма по-изостанала държава от тая ***, в която властта възпитава деца на война, все едно сме 1945. ***!"Друго си е модерната държава, възпитаваща децата си на еднополова любов и заемането на поза партер пред нашествениците.

50

Анонимен

преди 7 години

*** и Чурков голям тандем бяха а?Да се смееш ли да плачеш ли не знам след време ще има вицове както за Чапай и Петка.

49

Анонимен

преди 7 години

Няма по-изостанала държава от тая ***, в която властта възпитава деца на война, все едно сме 1945. ***!

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонименне помня да съм коментирал немските успехи. Коментара ми е кой е бил подготвен от към техника и кой не. Както и затова че Русия се е готвела да напада.