92

Анонимен

преди 7 години

До Лично БорисовКакъв дебат с проста и неграмотна жена . Нинова говори общи приказки как ГЕРБ са виновни за всичко и как БСП ще работи да няма бедни. Ами те работиха над 50 години по този въпрос и резултата е др. Нинова милионер , а моята баба с 150 лв. пенсия . Ай сиктир бе .

91

Гойко

преди 7 години

До Бойко Узунов. Дебатите, демек, ала-балистиките, няма да направят България по-хубава. Делата, делата, байно са важни. Иначе ние знаем кой е по-голям цар на красивите приказки и лозунгите.

90

Лично Борисов

преди 7 години

трябва да се изправи на ДЕБАТА и да се бори.Това ще му донесе минути слава или вечен позор!Ние ще преценим кой е по- достойния!Бягството не е решение!Може би Той смята че ако се яви ще загуби? Ако обаче не се яви ще загуби като страхливец!Избора е негов!

89

Хризантема

преди 7 години

Гошо..., не си сменяй ника - много ти отива.

88

boyko.uzunov

преди 7 години

Това не е първия път ,когато Борисов бяга от дебат,но какво да го правиш бедния човек след като природата го е лишила от повечко мозък....

87

Преводача

преди 7 години

"След като се оказва, че най-големите партии не знаят, "значи някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече не е ТОЙ този път, вече има някой друг КОЙ, надявам се да разберем един ден всички"-точно този ден,всичко ти разбрах,евала,Борисов.

86

Анонимен

преди 7 години

Борисов лишава България от бъдеще ! Бойко обрича децата ни на емиграция ! Тиквата работи за петдесет концесионери-приватизатори и убива малкия, и средния бизнес !

85

изнервен

преди 7 години

До 95. А как реши, че ти си "умен"? Дали имаш достатъчно гънки да направиш справка в статистиката за миналите избори кои преобладаващо са гласували за ГЕРБ - младите, активни българи на средна възраст и българите в чужбина. Това говори ли ти нещо, бе червен миризлив галошш?

84

Анонимен

преди 7 години

Жалък е.

83

Анонимен

преди 7 години

Просто знам, че колкото нискочели чалгаджии познавам, всичките са за Бойко, колкото морално ур0дливи хора знам, сите са ГЕРБаджии, а тъй наречения му електорат от висшисти, обикновено са завършили начална педагогика в Полски Тръмбеш.

82

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Политически...феодал и дебат;това е...невъзможно.Гънките на мозъка му е...една.За другите...гънки отговарят Лилито ,Десито,Томито,Менда,Цвета и пр.васали от...свитата на величието.

81

Христо Иванов

преди 7 години

Какъв дебат, какви пет лева, като Да, България, Нова Република и РБ ще съберат общо поне 20%. Доскорошните политически мастодонти скоро няма да са такива, а особено БКП е крайно време да се саморазпускат.

80

Анонимен

преди 7 години

Аман от червени ***...немат умора....

79

Анонимен

преди 7 години

Вече тотално е изперкал.

78

Анонимен

преди 7 години

Е дебат с Нинова , не е като да се иде в Благоевград с Лили Павлова и кмета Камбитов да откриват санирани панелки...Нинова ще го направи луд

77

Боко

преди 7 години

До Коко. И какво от това? Ще станеш по-богат, страната ще цъфне, ще пеят врабчета? Ами то май най-добре ще е БСП пак да дойдат на власт, за да се сринат за пореден път, ама тогава ще псуваш, нали?

76

Анонимен

преди 7 години

До Коко 87Другарю тя и тебе може да ти срази с голямата си проста уста . Ще те ругае и псува като махленска клюкарка . Иначе тя от нищо не отбира , какво ще дебатира , търси сеир за бабите и за такива като тебе .

75

Винету

преди 7 години

До 86 червен анонимник. Естествено, че се хващаш за втръсналата ни опорна точка за едната книга, което отдавна, отдавна не е интересна. Само дето е с титла доктор на науките, бил е гл. секретар на МВР, два пъти избиран за кмет на столицата, два пъти премиер. А ти какво си постигнал, бе ***, та си тръгнал да плюеш стотици пъти по-успял от теб?

74

Анонимен

преди 7 години

Не и ли омръзна на Нинова да използва стари мохабети.Тя от край време все по мъжки иска да се разбере с Борисов.Ами да си вземат стая в хотел и един път завинаги да се разберат...

73

Коко

преди 7 години

Ако има дебат Бойко ще бъде сразен.