47

Анонимен

преди 7 години

Ами барато сите сте еднакви нали една *** ви е изс.рала! Що се чудиш? Дали ще е БСП Гербавите или някои други всички сте със свалени шорти и поза партер! Така ще е докато свършат еврогейскитемангизи през 2020 година и после ше си забършете задните части от семето ще си вдигнете шортите и ще отидете да си ближете задни.ците на некой карибски остров.А племето ше си ближе челена на ТКЗС.то и ще се чуди що стана бе нали гласувааме да ни оправат а те ни зарезаха посредата на тека!?

46

браво

преди 7 години

само какъв мутренски поглед вади. ама оше малко.

45

Лудосттттттттттттттт

преди 7 години

Извинете но в медиите излезе новина,че президента Плевнелиев е на официално посещение в държавата Израел и ще се срещне с израелският президент!Нещо БГ ши-зи го раздава или Бийн си остава Бийн!?

44

Анонимен

преди 7 години

Има доклад за фалирането на катебе от ЦРУ. Във фалита участват БУДА, Цецо Цървула, Шиши - Пеевски, Искров като шев на БНБ. Всички прикривани от Цацаров. Американците го пишат. Доклада го криха но се появи в интернет. Разпределиха си 4.5 милиарда и нищо. Колко са си внесли по сметките само те си знаят.

43

Анонимен

преди 7 години

За това ли времето е променливо?Защото зависи от какво се е ядосал този?

42

Анонимен

преди 7 години

Pak za Boiko shte glasuvam i ot nikoya druga partiya ne se interesuvam

41

Анонимен

преди 7 години

Още преди да фалира КТБ,Борисов говореше,ще има опасност от фалит на банки,т.е.той е знаел предварително,че КТБ ще фалира.Кой му е казал,не знам,дали Пеевски,който тогава все още беше приятел и съдружник на Цв.Василев,също не знам,но по-паметлиеите ще си спомнят,че той имаше предварително сведения за това,което се случи.И това обяснява защо с държавни пари покри загубите на частната банка.Има ли пръст в източването на банката или прави услуга на приятели,за наша сметка,съда да каже.

40

123

преди 7 години

Ами прави, нали той най-добре знае къде са подводните камъни и далаверите. Така, че не се ядосвай, гледай си кръвното.

39

Професор

преди 7 години

Браво Бойко! Още един мандат за ГЕРБ!

38

Дългата памет

преди 7 години

До късата памет: Не са 16 !!!!! После взе още 5, после още 280 000, после още 5 и после 2,5!!!Ама много бързо беше забранено да се раздухва и който чул, чул!

37

Анонимен

преди 7 години

червената шефка Корнелия Нинована...шестата Ваша статия, която чета днес с правописни грешки.

36

Анонимен

преди 7 години

Всеки знае, че Ананиев е вуйчо на Горанов. Той му прави бюджетите, както и всичко останало.Не сме толкова заблудени та да си мислим, че възпитаникът на Свищовската счетоводна школа Влади Горанов някакъв финансов корифей. Той просто е приятел на двама души - на Борисов и на Пеевски! И точно заради това е министър на финансите!Виж, вуйчото е друга бира. той е в МФ от 25 г. и бил при всички правителства от Беров, Виденов, Костов и досега!

35

късата памет

преди 7 години

Чета и не вярвам че част от българите са толкова повърхностни. Някой който размята цифри от 16млрд и нагоре нов дълг да ми каже отде по дяволите я измислихте тази цифра. В парламента с гласовете и на БПС се гласува да се изтеглят ДО 16МЛРД ЛЕВА ДЪЛГ. Само че са изтеглени под 8 млрд. от които 2 млрд отидоха за Фонда за гарантиране на влоговете, останалите са в резерва. Който не вярва да посети bnb.bg

34

Анонимен

преди 7 години

Как така един бил отляво до дясно е заместник на Горанов?

33

Анонимен

преди 7 години

цитат от статията Бойко Борисов разкритикува и действията на служебния министър на отбраната Стефан Янев по време на срещата на министрите на НАТО, след която генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг обяви, че е постигнато съгласие за засилено присъствие в Черно море.Вместо да пишете глупости ей така за спорта и да си плюете заради пристрастия по партийки, може ли някой сериозен и аполитичен човек да каже истина ли е че служебното правителство на Румен Радев е дал морето ни на САЩ ?

32

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Много добро...попадение,да прави ревизия.Таман му знай всичките...бакии на Горанов и по...лесно ще ги намери.

31

Анонимен

преди 7 години

Защо се ядосваш,бе Боко?Трябва да си доволен,че заместник на Горанов ще прави ревизията.Така ще може да потули далаверите,в които сам е участвал.Ама ти си се ядосваш така,по принцип,за да не те забравим.И защото си в критическата,пардон,трагическата възраст.

30

Анонимен

преди 7 години

Кръглия зеленчук от Банкя да връща комисионните от магистралите, там са милиардите

29

Анонимен

преди 7 години

Да кажа на Нинова ако е пропуснала да чуе това,което Борисов сам си призна,а имено,че парите от заема са във фискалния резерв,в който в момента имало 17 милиарда лева.Това означава,че са изхарчили фискалния резерв и затова са взели заеми за да го попълнят.Сега да обяснят за какво са изхарчили резерва,при положение,че Орешарски им остави 8 милиарда лева.

28

Анонимен

преди 7 години

Буда фалира и цялата държава с тия 16 милиарда изтеглен заем , които потънаха неизвестно къде