26

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАмного се съмнявам...

25

анонимен

преди 7 години

как можахте да вкарате бьлгария в нато и ес без референдум сьс сета идватнови болести ам централи започват безкраини дела срещу бьлгария в ам сьдилищас ам адвокати малка бедна бьлгария дали ще издьржи на този мор

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Реклама!

23

Анонимен

преди 7 години

Радев е президент! Факт!

22

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До искам да попитамНе само за него, а и за България... - ГЕРБ няма алтернатива... - поне за сега...

21

Анонимен

преди 7 години

като смята че споразумението е вредно защо не гласува против в европейския парламент и покаже че има топки

20

Анонимен

преди 7 години

Станишко мама е един истински гейгерой! Успя да избяга в изгнилия капитализъм и да си купи мезонет за милион евра, където да се усамотява с *** и другите себеподобни!

19

искам да попитам

преди 7 години

До sistem error БСПа коя партия е най-доброто за теб...

18

Анонимен

преди 7 години

Ама от теб ли се страхуваме бе недоносен ,алчен комунист?Лично аз не съм и няма да гласувам никога за твоята крадлива партия,но също и за Герб,защото Бойко си е ваш кадър по манталитет по алчност и сам се доказа като враг на народа си ,точно каквито сте вие комунистите по природа.Моят избор е за по-интелигентните, за тези които не влизат във властта само да се угоят ами и имат доблестта да излязат и да кажат ,че с комунисти като вас не може България да върви напред.Моят избор е "ДА БЪЛГАРИЯ"

17

Анонимен

преди 7 години

Корни ги постави на място! Ние сме пълноправен фактор в Европа и ще ни слушат. Времето на поклоните мина.Пощенският гугутко на Ердоган бе оскубан от въздушния орел Радев.Факт!

16

sistem error БСП

преди 7 години

Още помним как Станишко над десет пъти излъга пред медиите, че няма да ходи в Брюксел и как накрая се изсули най-тарикатски. Най-големите лъжци и разбойници са в тази безродна антибългарска партия.

15

хахахааааа.....

преди 7 години

До Очевадно е, чеполовин България е комунисти другата половина на светиите!

14

Очевадно е, че

преди 7 години

Гейската принцеса работи за Русия, която отдавна си има търкания с Канада заради претенциите на руснаците за земи на Северния полюс за които претенции Канада никога няма да се съгласи и затова руските служби купуват политици е като тоя олигогей, които да им провеждат имперската политика! За това и Нинова и тоя мазник толкова много плюят и плашат хората със СЕТА, която дава възможност на Канада да търгува по-успешно с ЕС! За това е толкова силен тоя червен плач!

13

до 11

преди 7 години

Ами за милиардера Тиква ли да гласувам! Открадна чрез власт горските джипки. Не може да ги подкара всичките едновременно, но как така горските ще се перчат като него!!!???

12

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАНие трябва да работим и да не си въобразявате, че всички комунисти.........

11

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Станишев не се ли оказа част от националните предатели /според Нинова/... - гласували за СЕТА, а после каза, че се объркал...

10

Циник до 11

преди 7 години

Някой наистина е не-нормален...ама като гледам как валят червените ръчички - май си ти!

9

Анонимен

преди 7 години

Корни се оказа Изненада за брюкселските бюрократи и единствения мъж в българската политика! Там са свикнали да им се кланят еветчии и йесаджии като Кунева и Буковата тиква.

8

Анонимен

преди 7 години

До Комунистите ограбихати си нормалмен ли изобщо?

7

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Когато Бойко Борисов напише такова писмо до някой от европейските лидери и брюкселски чиновници, каквото Корнелия Нинова написа тези дни, елате да ми се обадите !