370

Анонимен

преди 7 години

От кой източник знаеш, че българи масово изкупуват имоти в Гърция? Посочи ми само източника, защото такава поразяваща новина никъде я няма, в тайна ли я държат, що ли?

369

Анонимен

преди 7 години

И как точно руснаците съсипаха българското черноморие? Изброй ми няколко техни метода на съсипване.

368

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 437Ако опиташ да четеш нещо различно от руски медии, ще разбереш че масово българи изкупуват имоти (вкл. и земеделски) в Гърция.

367

Анонимен

преди 7 години

Българското черноморие го съсипаха именно руснаците, затова повечето българи днес ходят в Гърция, Черна Гора и Хърватия, щото не искат да гледат мизерията която сътвориха руснаците

366

Анонимен

преди 7 години

До 434Е точно тебе няма да те пазят, спокоен бъди!

365

Анонимен

преди 7 години

Е добе, слагате минуси, но ми кажете, майките и бащите ви, които са пенсионери, могат ли да отидат и да си купят къща на Българското море, нека да не е в чужбина, да живеят там добре, и да ви посрещат там на гости с децата ви. Или ви се налага да си стоят на село, да ви гледат прасе и домати, и да ви пращат провизии, за да оцелеете?

364

опетков

преди 7 години

До Анонимен Ако е имало такова проучване, то за пореден път сочи, че в България и околностите *** са повече от нормалните хора. Какво добро ви е дала досега Русия, бе ***? Клаха ви , е*баха ви и пак сте се надупили, мръсни руски ***.

363

ДО 425:

преди 7 години

Руски ***! Не те е срам! ВАСИЛ ЛЕВСКИ е искал България САМА ДА СЕ ОСВОБОДИ! САМ Е ТРЪГНАЛ ДА ГО ОСЪЩЕСТВЯВА, КАТО БУДИ БЪЛГАРИТЕ! НЕ Е ПРАВИЛ българо руски комитети!

362

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости

361

до 424

преди 7 години

и още до господина ревящ за западняци и сащ.Когато са плалили, избивали по сватби и по пазари македонците, вашите "любимци" са заповядали никой да не се намесва ...гледали са сеир ...и ти си за тези убийци ????????????????????

360

Анонимен

преди 7 години

Не позна, не си купуват жилища, за да са по-близо до НАТО, а заради хубавия ни климат, и защото могат да си го позволят. Пенсионират се на 50 години, като достойни човешки същества. Остатъка от живота си могат да си купят къща в чужбина, на топъл климат и също така достойно да живеят. А виж - в НАТО-вска България възрастните хора могат да разчитат само на децата си, иначе са живи умрели от глад и от студ.

359

до 424

преди 7 години

то пък щото англичани и американци не ни теглиха шута през втората световна, оная среща между тримата вожда да ти я напомням ли?? та не са умрели и те за нас де. То си има поговрока, че на вълкъ му е дебел врата щото сам си върши работата - та ние сами трябва да се милее да своето и да не разчитаме на тоя или оня

358

Анонимен

преди 7 години

То защото САЩ от как сме под тяхно влияние последните 25-30 години не са ни ограбвали, а са ни дарили нещо, така ли? Като не можем да се защитим всеки може да ни граби. Я виж когато България е била със силна армия след Освобождението до какви икономически постижения сме се добрали? Наричали са ни Швейцария на Балканите.

357

до 424

преди 7 години

А, краварите пък искат сега да я разцепят и да я дадат на измислените косовари ...ти от тези ли си ...не те ли е срам

356

Анонимен

преди 7 години

Овчиците България, Гърция, Турция и Словения искат да ги пази Баба Меца от уроки, таласъми и нощно напикаване.

355

Анонимен

преди 7 години

Изследването е само за натовски държави, но има и много ненатовски които са на страната на Русия- Сърбия, Македония ...и тн и тн Всъщност скоро имаше соц проучване за нагласите на българина и там 80 процента от хората бяха за Русия , та сега когато чета коментарите и виждам колко много плюят по Русия си правя изводи, че или са платени или нещо много ги боли и *** и пишат та се късат ...Но това не променя фактите и мнозинството в реала пак ще си харесват Русия колкото и да се напъват .

354

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Колкото и да ни пробутват тукашните потребители западняшките си идеали, и колкото и да мразят руснаците и Русия, те винаги ще си останат малцинство, защото са невежи, уж гледат запада а са на страната на турция щом стане дума за НАТО.... невежи глупци..... Но мнозинството българи знаят, че българските им деди са се били рамо до рамо с руснаците срещу турските ислямисти!!!

353

Моничка Найденова

преди 7 години

до смотани българи, боклyк, тая интелигенция нито е била интелигенция, нито са заслужавали да живеят на гърба на българите. Тая аристокрация е продукт на вековно кpъвосвешение, само *** като теб би съжалявал за тях.

352

Анонимен

преди 7 години

баси лъжливите новини

351

KOKO, KOKOOOO

преди 7 години

До кокоPROBLEMAT NA UKRAINA SE NARI4A VICTORIA NEWLAND, PETRO PORO6ENKO I DESNIAT SEKTOR. AMA TI NE SI V 4AS I ZATOVA TI E PROSTENO. MAR6.....