77

Анонимен

преди 7 години

Проф.Иво Христов е нараснал времето,в което живее.Как да очакваш ограничени консуматорски "мозъци" да го разберат.Разминават се и във времето и в протранството.Плаха надежда е,че все пак има такива хора като него.

76

?

преди 7 години

A dr.Гергов-Пловдив,др.Гуцанов-Варна, съпругът на Лечева жив ли е/( не се каза като беше министър за какво беше "прицелен" и то почти смъртоносно.)Преди време имаше снимки на Лечева с половинката й-бизнесмен.Кой е той.Не е любопитство, но трябва да знаем КОЙ ще ни определя "съдбата".Имаше преди дни статия от Лечева, че "идва справедливостта"КАКВА справедливост?1., В какво се беше набъркал съпругът й- министър по времето на Станишев или Царя?Коя е официалната фигура на бизнесмена до нея- какъв б

75

Hech

преди 7 години

Mejdinno prizemiavane predi bruxelle li?

74

Варна

преди 7 години

Новият хазартен лидер Божков,тъста на Софиянски,човек на Костов какви пари натрупа от новото лотарийно извращение"Национална лотария",което изсмуква последните стотинки на закъсалите българи и си е спестило 30 млн.данъци.Кой го допуска-който дели с него.А последният спортен министър какво направи с тотото.....

73

партийно събрание

преди 7 години

И тази.....,като Бареков....,,Добри журналисти", ,,добри водещи" в телевизията...,,добри в леглото".........................Българска ни работа.....Бля, бля.....

72

К

преди 7 години

До Анонимен 80Малиии висшата БОЛШЕВИШКА АГЕНТУРА.там е работата , че не са никакви болшевики , меншивики са и затова предстои да се обградят със доста стражи , защото болшевиките вече "не искат по старому"

71

К

преди 7 години

До Анонимен 57Иво Христов е патологичен русофил и психопат..Второто е повече от сигурно - гледал съм доста видеа с негово участие. Ако се проследят хронологично видеата през годините, се вижда колко си противоречи и как насажда мантрата за "апокалипсиса".

70

хотелиер

преди 7 години

До БургасПатриотарът има хотел край Малко Търново,кадето държавата му плаща за настаняване на граничари.По-извратено нещо не бях виждал.

69

Анонимен

преди 7 години

Няма да й се отвори парашута на Нинова.Прекалено нахъсана е за мин.-председател.Това отблъсква.За годините на уж демократичния преход се научихме добре да различаваме родолюбеца от чуждото ***.Радетеля за соц.справедливост от откровенния крадец на държ. собственост-т.н. демократи приватизатори!

68

Тръмп завинаги

преди 7 години

Бойко всякаш го разбира ,затова мрънкапо всяка медия-да не си срутим държавата.Но Бойче вие я срутихте ,когато просто зазидахте властта само във наследниците на БКП. Така създадохте вече предпоставката за революция .И понеже в БГ е ненормална работа революцията няма да е за нормалните неща-хляб ,работа и тн .А за темата мажоритарни избори .Защото просто 27 г не направихте лустрация.Не само ти ,но и ти Бойко .Желев,Костов ,царя ......Станишев.Замазахте нещата. Зазидахте властта в себе си .

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................Англосаксите т...........Само като прочета за англосакси и ми става ясно, че насреща си имам руски пропатандатор! Пошол.....

66

Анонимен

преди 7 години

Англосаксите така действат от край време-с малко жертви-големи печалби.Насъсквай и владей.Те искат следното:Русия вън,Германия под тях,ате върху всички.Жалко за умните германци,щом други се възползват от техния ум.

65

sistem error БСП

преди 7 години

До Анонимен===============Не си прав.Имаше времена когато и за комунистите имаше и за народа.А откакто бай Х.Й е на власт има само за него и партиините другарчета.========Имало е баберек, ако знаеш какво е. И ако не се крадеше яко нямаше оцеляване. Един висшист получаваше 150 лева, една холова гарнитура струваше 1550, една кола от Мототехника, за която се чакаше 15 години 8000.

64

Маргарет Тачър

преди 7 години

Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. След като създадоха толкова много проблеми, те се опитват да прехвърлят върху нас вината за трудностите, възникващи при решаването на същите тези проблеми.

63

Анонимен

преди 7 години

До sistem error БСПНе си прав.Имаше времена когато и за комунистите имаше и за народа.А откакто бай Х.Й е на власт има само за него и партиините другарчета.

62

Анонимен

преди 7 години

До евентуален милионерВинаги има изход-още един дълг 20 млрд и ...готово.

61

Тръмп завинаги

преди 7 години

А,*** ,и това е мантра.......... В Европа Сорос и Путин купиха всичко и всички .Подхода е еднакъв -власт ,пари ,влияние, власт. По тая линия най -големия Путиинст е Сорос ,а най -големия *** Путин . Путин не е комунист,а е либерал демократ. Единна Русия не ви ли напомня на партията на Стамболов-България за себе си .

60

евентуален милионер

преди 7 години

Я,има ли останало още нещо за крадене след герп?

59

sistem error БСП

преди 7 години

Срещнеш ли гладен комунист, дай му храна. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще ходаят гладни, жадни, голи и боси. Освен комунистите , разбира се

58

Анонимен

преди 7 години

Запомнете този списък -списъка на бъдещите милионерис деца и внуци в омразната им Америка.