100

До 112

преди 7 години

Прав си. Генерал де Гол не беше генерал или Франция не беше в цивилизована Европа.Аман от подобни опорни точки.

99

Анонимен

преди 7 години

Българите продължават с експериментите - опитаха с цар, със съветски граждани, с мутра, а сега и с генерал. И ще се убедят, че пак са сбъркали. Опит - грешка! Опит - грешка! И така безкрай!

98

до 118

преди 7 години

Че тебе пък кой те пита,подлого говежда.Радев е Президент на българския народ,пък ти си истерясвай колко си щеш.На никого не пречиш.

97

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 118Прав си той президент на България и на гражданите на България.

96

Анонимен

преди 7 години

До генерал-смешно еТова че в цивилизована Европа няма генерал президент не означава че не е имало.

95

НИКОЙ

преди 7 години

УМНИТЕ,ОТГОВОРНИТЕ,РАБОТЛИВИТЕ никога не са допадали на слагачите на политическата *** от последните 27 години в БЪЛГАРИЯ!!!До Анонимен

94

Анонимен

преди 7 години

Не си мой президент, подлого руска!

93

Драго

преди 7 години

По-добре да кажеш истината в очите отколкото да говориш зад гърба на "" тези""" уж политици предизборно пак раздадоха пари наляво и надясно

92

Анонимен

преди 7 години

Воят на сорошките въшльовци определено гали сетивата.Не е истина каква безсилна злоба ги е обзела.Бяс,бяс,бяс.А у нас,народът на България,техният бяс предизвиква голям кеф.

91

Анонимен до 113

преди 7 години

Напълно си прав

90

Анонимен

преди 7 години

За Радев - два мандата като Президент ! На деветата година - Премиер !!! АЙде да залагаме !

89

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Скачате срещу руснаците, но рускоговорящите спасяват нашият сезон по Морето !!

88

Край

преди 7 години

Какво броите парите на човек дето навсякъде по света ще изкара повече - във всяка авиокомпания ще го вземат и за още ще питат. НЕ спечели достатъчно от думите за едната седмица. Трябваше да им каже - " имате двадесет минути да опразните бюрата и шкафчетата и повече да не съм ви видел тука". Е тогава щеше да спечели сърцата на народа завинаги.

87

Анонимен

преди 7 години

До ФактКой е толкова професионалист в кабинета на Радев? Комуниситчески слуги до един!

86

Катерина

преди 7 години

До АнонименЗа армейски генерал 130 000 лева при пенсиониране не са много. Останалите не получават по малко. Много са парите които държавата дава ан 240 депутата. В Америка на 1 милион население има 1 сенатор, В България на 1 милион население има 40 депутата.България е страна на мафиоти и демагози които стоят на скъпи столове по министерствата, карат скъпи коли на сметка на бедния народ, крадат от обществени поръчки, вземат огромни заплати ползват се с превилегии и безплатни осигуровки !

85

Анонимен

преди 7 години

Интересно изпражненията Гроздан Караджов,Митоди Андреев и Валери Симеонов ако се кандидатират колко гласа ще хванат.Та те и роднините им няма да гласуват за тях.Ама взели да се заяждат с един човек,който от раз взе над 2 милиона гласа и стана любимец на народа.Баста бе келлеши такива.

84

Факт

преди 7 години

Радев тръгна добре!Около него са все професионалисти, а и самият той се държи като мъж, а не като Плевнелиев.

83

Е,ЕЕ

преди 7 години

Тачър беше главнокомандващ и спечели една далечна война.

82

Анонимен

преди 7 години

Радев не тръгва добре! Около него само военни, комунисти и русофили! С тоя психар Иво Христов и московската подложничка Елена Йончева далеч няма да стигне. С такива хора наоколо провалът му е гарантиран!Народът го избра не толкова, че го харесва, а защото мрази Боко и посочената от него "Мама" на нацията!Един истински президент трябва да стои далеч от хора служещи на всякакви чужди сили и от партийни хора с политически пристрастия.

81

Болшевик

преди 7 години

До Анонимен 88След падането на болшевишкия режим--"болшевишкият режим" , при всички недъзи, беше в пъти по-справедлива , стройна и подредена система, даваща на индивида 4 от 5-те нива на пирамидата на Маслоу! Капитализма - НЕ дава нито едно !! Капитализма е една дивашка система "на джунглата", връщаща индивида "назад в мисленето и поведеннието", въпреки привидното "технологично израстване"!