19

Дойче Зеле

преди 7 години

Дойчето какво да каже друго, те нали са жигосани от последната патаклама, при тях тази дума национализъм е табу.Да, но от техните скруполи патят други малки държави, които в стремежа си да опазят себе си биват заклеймявани и обвинявани в чудовища.Дойче Зеле да си гледат работата.Ние ще си гледаме нашата, както ние змаем.

18

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е ясен, поредния неудачник попаднал случайно във властта който вече си заминава. Няма какво да го коментираме Тръмп, времето на Тръмп отдавна изтече.

17

Анонимен

преди 7 години

Те в арабските страни и дюнерланд понеже практикуват интернационализъм, ха хааааа...Питам се кой от двата национализма е по-страшен? Този на човек защитаващ родината си или на шайка арабски фанатици, сеещи смъpт по лицето на цялата Земя...

16

Уплашен ром

преди 7 години

С влизането си в Белия дом новият президент на Сащ Доналд Трьмп подписа указ срещу закона за здравната реформа "Обамакеьр"Законьт дава вьзможност на всички Американци да имат здравна застраховка!______________________________________________Немога да разбера защо го наричат този човек Доналд Трьмп расист? По скоро Обама е бил расист или е вьрял по гайдата на някькьв високопоставен амероко депутат по гайдата!

15

Жибор

преди 7 години

Национализмът е опасен за всичките червени глобалисти и комуносоциалисти,финансирани от хора като Сорос и Путин.

14

Анонимен

преди 7 години

Бай Дончо почна да лекува наред...Тегли им по една пaткa на всичките Бай Дончо да те запомнят.

13

Правилен е. Без национализъм всички бели хора сме обречени на изчезване. Отдавна искат да ни заличат като водеща раса, с политики, бежанци, комунизъм и тн....

12

антиседераст

преди 7 години

Да. Национализмът на Доналд Тръмп е изключително опасен, дори смъртоносен за Сорос и неговите античовешки гейско-терористични организации.

11

Божил

преди 7 години

Опасен е- за Китай,за Путин и за Ердоган.

10

Ром

преди 7 години

Евалла за тоя президент родолюбец който се подписа всеки да бьде застрахован без значение дали черен червен жьлт или бял! Промени един закон на Обама който изглеждаше доста дискриминационен по отношение кьм бедните хора!

9

Анонимен

преди 7 години

Bravo na Trump!Politikata na Omaba Hyusein be razruha,a na Trump e budeshte za Usa.

8

Надя Николова

преди 7 години

Има една много опасна болест наречена алчност и тя се разпростира със голяма скорост по хората,най-вече управляващите по света и у нас.Тя замъглява мозъка,убива всичко човешко и се впива в човек като кърлеж карайки го да иска още и още.

7

Анонимен

преди 7 години

До #3Нека е в началото! Кой би си губил времето да чете тази повърня до края!

6

Анонимен

преди 7 години

Аз пък казвам дай боже всеки му такъв президент!! Неоглобализмът ми идва вповече!

5

Анонимен

преди 7 години

Естествено че дойче веле ще реват като биволи. Свърши лапачката и на тях. За което ще си налея една ракия допълнително.

4

Анонимен

преди 7 години

Дойче Веле е челните редици на мракобесните медии... За тях няма Род и Родина...

3

zeus

преди 7 години

Сложете в края на статийката "Спонсорирано от чичо Шорши" ;)

2

Анонимен

преди 7 години

Много останаха разочаровани а най-вече гейчетата. Такава врява вдигат по цял свят та чак предизвикват земетресения и лавини. Това е президента на САЩ на който не му харесва да си вдига чукалата и да се прибира там където майкя му го е изс.ала! Някои го наричат националист не е националист а родолюбец. Гледа си за народа не за чужди интереси. Оня от НАТО го кани на среща като ученичка защото почна да му припарва под за.ника и ще изгуби дебелата пачка. Е няма как без жертви няма напредък.

1

Анонимен

преди 7 години

НЯМА НАЦИОНАЛИЗЪМ ИМА ИНТЕРЕСИ!!!!МУТРА НАЧЕЛО НА САЩ! ИЗПИПАН МОШЕНИК С МНОЖЕСТВО ФАЛИТИ ЗАВЛЯКЪЛ ЕДИН КУП ФИРМИ ПО ВРЕМЕ НА ФАЛИТИТЕ СИ ОТ КОЕТО ВИНАГИ СТАВАЛ САМО ПО-БОГАТ!!!ЧЕРЕПА И БУДА СА ТОЧНО КАТО ТОЯ! УЖ НАЦИОНАЛИСТИ А РЕАЛНО МУТРИ!