24

Кое си е право!

преди 7 години

Като при еталонната демокрация зад атлантика:Друго е да имаш право да носиш оръжие и да застреляш жената, родата и още 20-30 души в близкия мол!

23

До 16

преди 7 години

Забравил си финландците. В сравнение с тях даже руснаците са въздържатели :)

22

Анонимен

преди 7 години

Нека се бият помежду си! Така ще избиват част от генетично вродената се агресия и ще почнат по-рядко да нападат чужди държави.

21

:Д:Д:Д:Д

преди 7 години

Ако бяхте риби щяха да Ви изловят всичките с едно замятане на пръта. Глупости са това. НЯМА такова престъпление побой,наказват се телесните повреди: лека,средна,тежка ала бала .........

20

Game Zombies

преди 7 години

До Анонимен 22"Ако пътуваш с асансьора на някоя многоетажка в Москва" - то ко праиш там бе?Или пак си в някоя игра - там са с такива сюжети.

19

Анонимен

преди 7 години

Ако пътуваш с асансьора на някоя многоетажка в Москва, чуваш поне на два от етажите женски писъци и крясъци за помощ... Изключително потискаща социална атмосфера.

18

Анонимен

преди 7 години

В джамахирията е така.

17

Анонимен

преди 7 години

Ако под близки се разбират жените считам че е правилно. Повечето трябва да бъдат шамарени профилактично иначе изнагляват.

16

Анонимен

преди 7 години

Съдържанието на статитя опровергава заглавието.

15

Анонимен

преди 7 години

От същата депутатка излезе и предложението на всички родени след 2015 г. да им бъде забранено да пушат.

14

Анонимен

преди 7 години

Руската Дума е върховен орган на разбойническа държава. Такъв закон е напълно в разбиранията на руската духовност и прехваления от руската пропаганда бандитски руски свят.

13

kiro

преди 7 години

Какво може да се очаква от лосионните братя живеещи в 17 век, освен да се спуснат на 16 век.

12

Анонимен

преди 7 години

Руската Дума реши: Да биеш близките си не е престъпление!За руската дума не е престъпление да убиваш украинци, сирийци, българи, балтийци, поляци, финландци и т.н. и т.н. Дори за такава кръвожадност Руската Дума раздава медали.

11

фейкови новини...

преди 7 години

Ето това е наистина добър пример как се произвеждат фейкови новини по наръчника на CNN.:)И после 'руската пропаганда' ви била виновна!След като гръмкото заглавие веднага се опровергава от жалкото съдържание - за какво говорим ?!?

10

Анонимен

преди 7 години

Хахахахах е то на руснаците боят им е национален спорт :D Другият е пиенето, но там имат жестока конкуренция от българи, сърби, литовци, поляци и англичани.

9

ас

преди 7 години

някой хем не разбира от право, хем бърза да коментира ... поне четете внимателно : "сегашният член от Наказателния кодекс е опасен, защото дава възможност без експертизи да се образува наказателно дело"... Аналогично от това следва извода че и да пребиеш детето си никой не ти иска медицинско и можеш да кажеш че някой побойник на улицата го е направил- следва веднага производство с/у "неизвестен" извършител и кел файда че е криминално деяние... виновника си остава ненаказан. Но тук никой не мисли

8

Проста логика

преди 7 години

Ако цялото бъде разделено на три равни части и две трети от потърпевшите в делата за подобни престъпления в Русия са жени и деца, според твърденията на експерти, то една трета от потърпевшите в делата за подобни престъпления в Русия са МЪЖЕ.

7

Тройной

преди 7 години

Одеколонопийците май не са чули че някой бил отменил крепостното право...

6

Учитель

преди 7 години

Той боя не разгражда, а изгражда.

5

Анонимен

преди 7 години

Законът за инкриминиране насилиетп на деца в семействптп е приет с личната подкрепа на Путин. Оше тогава имаше голяма съпротива, някои дори се отричаха от него, особено по консервативните като Герман Стерлингов, но законът ще остане.