162

dido

преди 7 години

до #220 ти ще изкараш, че трябва и да сме ви благодарни за робството ли? Кой си хранил бе ***? Единствено сте грабили, всичко е построено от изстрадалите народи под властта на азиатски неграмотни варвари. Истината е, че вместо да отидем в Ренесанса сме замъкнати в най-тъмното средновековие от долна мюсулманска пас_минам, която освен да се ду_пи по пет пъти на ден друг критерии за култура и наука няма.И действително имате един мъдър политик Ататюрк, който ви е извадил от невежеството ви

161

Анонимен

преди 7 години

Че Османската империя е била неравноправна, изостанала и слабо развита е безспорен факт, тя затова се е и рзпаднала, но да говорим за геноцид над българите е смешно, и още нещо войните за завладяване на българските земи продължават до средата на 15 век, тая година 1396 беше написана в учебниците от необразованите шумкари под диктовката на Масква та да се придаде повече драматичност

160

НЕбългарин

преди 7 години

А за геноцида извършен над мюсюлманите в българските земи от руснаци и българи по време на освободителната Ви война, кога ще се приеме закон??? За заграбените имоти, богатства и прогонените турци от българските земи защо не се повдига въпроса??? А по време на Балканските войни, турците са обект на кланета и гонения от страна на българите това защо не се осъжда???? Българите, като тълкувате историята я тълкувайте многоаспектно!!!!

159

Турчина

преди 7 години

До АтакистЛъжеш, изопачаваш нещата. Изселването беше принудително и насилствено. Бях малък тогава но си спомням за млади турци които след "разпит" в милицията лежаха в *** кожи. Спомням си за един който почина.Лъжеш, лицемер и манипулатор си като лидера ти.

158

sameone wrote

преди 7 години

Тиквун тиквун, ама за 2016 сме с ръст на икономиката, а при вас са фалити на банки и хиперинфлация винаги.А ти прочети в Зюддойчецайтунг миналият брой за замъкът на Станишев и Моника за 20 млн евро.За тях и БСП ли да гласувам?Прочети още на: dnes.bg/politika/2017/01/11/bsp-gerb-ili-treta-partiia-koi-shte-ni-upravliava-sled-vota.328361

157

А1

преди 7 години

А, за геноцида над българския народ от 1990г. та до ден днешен защо забравяте!От почти Десет Милиона през 1990г. днес населението на Бг се е свило до Седем милиона!!!!Кой ще понесе отговорнаст за този наистина безпрецедентен геноцид над Бг??????

156

Ахмади Акбаров

преди 7 години

Ердоган да даде знак и сирийците ще влезнат въоръжени в Кеннефия да освободят братските мюсюлмански народи в бг. Ердоган да ги струпа на границата и да ги пусне, какво ли чака още.

155

Анонимен

преди 7 години

Само като ппгледнете годините 1396-1913 и Ви става ясно че този Болен е наистина болен, нито България пада през 1396 нито пък се освобождава през 1913

154

Анонимен

преди 7 години

А в центъра на София има Народно събрание върху турски гробища ... и това явно влияе с малки изключения много зле на обитателите му .

153

Анонимен

преди 7 години

Интересно защо Финландците наричат Шведското ,,владичество ,,то в учебниците , Робство . И Унгарците 150 годишното турско ,,владичество ,,Робство? . Сага коквото и да плещите и съчинявате факт е че в учебниците и на двете държави пише ,Робство ,па макар и шведи да са поробители .

152

Турчина

преди 7 години

Неблагодарници! Ако не беше Османската империя нямаше да ви има. Ако не е днес Турция да ви пази границите пак няма да ви има. Евтините ви *** са турско производство. Неблагодарни същества храчещи по паницата от която сърбат.

151

Турчина

преди 7 години

Тая прохладна майска вечер чорбаджи Марко, гологлав, по халат, вечеряше с челядта си на двора.До бай Марка, до старата му майка и до стопанката му седяха около трапезата рояк деца - големи и малки, които, въоръжени с ножове и вилици, опустошаваха мигновено хлябове и блюда. Те напълно оправдаваха турската дума: сомун душманларъ.РОБСТВО А????

150

Анонимен

преди 7 години

Отделно че събирането на така наречения кръвен данък не се практикува след 2-та половина на 17 век

149

Анонимен

преди 7 години

До Пешко Трътката ,трътката размърдай! Стига клишета другарю либераст !

148

dido

преди 7 години

Както е имало арменски, така е имало и български геноцид, въобще където е стъпило това дивашко, презряно турско паразитно племе винаги е имало геноцид, а който го отрича или има интерес или е ***, незапознат с историята. Въпроса е че днешния алъш- вериш с турците е голям и гледат днешните управници да не си развалят рахатлъка с оня психопат.

147

ФХ

преди 7 години

Добре че е тоя геноцид, че да има с какво да се хвали българина.

146

Анонимен

преди 7 години

В центъра на Истанбул има християнски гробища ( армнски,български) с километри, кажете ми в центъра на кой български град има мюсюлмански гробища ?

145

Анонимен

преди 7 години

До BG А кой крепи туркуманите ГЕРБ . И кой се целуваше с Ердоган и то наричаше ,,моят брат ,приятел ,,И кой заседаваше заедно с турското правителство И кой искаше турски самолети да ни охраняват ,. И кой подари на Турция, АЕЦ ,ТУРСКИ ПОТОК,И кой фалшифицира българката истария със,, съжителство ивладичество ,, И кой продава и подарямва оръжие на ИДИЛ . Всичко е гарантирано от ГЕРБ И кой е златният г.ъ.з на Тиквата и ГЕРБ . Те- Винкела и агент Иван- .

144

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 197 Споразумение има между Турция и България ,споразумение. Ама за това всички мълчат като пукали през деня . В Турция името да е турко звучащо ,в България българско звучащо . Затова се крие в тайна . Никак не е добре да се разкрие това споразумение . Мисля че е накъде от 70 те г.-75 -76 г. и е съгласувано с турският президент Генерал Кенан Еврен.Ама това е табу .

143

Анонимен

преди 7 години

Оставям всички дискусионни точки настрана, НО да твърдиш, че половината население е избито между 1396 и 1913 е тотален абсурд, въобще да твърдиш, че населението между 14 и 20 век е намаляло наполовина е в контраст с всякаква логика при положение, че целият свят, без изключения, изживява демографски бум в периода между края на Средновековието и Новото време...