11

Мънго Джери

преди 7 години

О, глупави, глупави белгиици....."каквото сте си надробили ще се наложи да го сърбате"!

10

Анонимен

преди 7 години

Ама като не ви харесва пътя и обратно бе. Лесно е.

9

Анонимен

преди 7 години

Един англичанин се чудеше къде да учи в университет: Лондон или Париж. Като видя какво става там реши да ходи в Полша. И в България чувам все повече британци и французи. Хората са толкова отвратени от страните си, че предпочитат да идват тук на спокойствие.

8

Бай Иван

преди 7 години

"91 на сто осъждат атентатите в Европа от последната година" .....Да разбираме ли ,че останалите 9 % подкрепят атентатите ...Това означава ,че всеки 10ти Мюмюн в Европа е потенциален терорист....

7

Анонимен

преди 7 години

Като не харесват западния живот да си ходят в арабския свят, кво само ревът.

6

Анонимен

преди 7 години

И ко правим по темата?!?!?!?

5

Анонимен

преди 7 години

Има две възможности от тук нататък - или Белгия става шариат, или див4ците се връщат в пустинята. Като гледам как вървят нещата май по-скоро първото...

4

Анонимен

преди 7 години

Един приятел дето живее в Брюксел ми е казвал, че повечето живеещи там са азиатци

3

Анонимен

преди 7 години

Криворазбрания мултикултурализим. На тебе не ти харесват гостите. На тях не им харесва къде са попаднали. По света има мнооого дърважи, които живеят по ислямските правила и закони. Да се чуди човек какво правят в Европа и за какво се натискат тука да идват. Толкова е гнусно чувството - да си предаден от собствените политици с неясно каква цел. Вместо да ги изринат всички, дето не им харесва тука, съобразяват се с тях.

2

Анонимен

преди 7 години

Едната нинджа на снимката пак е надула корема - десетото й дете. Скоро в Белгия няма да има бял човек. Бялото МАЛЦИНСТВО ще се е барикадирало по къщите си, а по улиците ще властват законите на ШАРИАТА.

1

jivesht po tia zemi

преди 7 години

V Belgia sa zabraneni burkite, mnogooo otdavna. V Belgia e zabraneno da ima minareta na djamiite i da se vie ot tiah. Vsichki djamii sa tihi i neprechat. VHolandia e derugo neshto tam imat mega golemi djamii kakvito v Bylgaria niama.