86

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ без бившата мутра е точно същото като НДСВ без бившия цар. Шайка случайно събрани службогонци. Нищо, нищо по-различно!

85

Lyubs

преди 7 години

До АнонименЕ той ще го назначи бре, същите хора, които иска Радев! Това е някакъв капан на Масква да очерни Плевнелиев, изпълняват от К*рнения.Сега ще видим дали Радев е мъж на място, или е изветрял под шапката!

84

инж.

преди 7 години

Ако трябва да сме обективни, Плевнелиев казва: "Няма аз да ви оправям за 3-ти път бакиите, които сами забъркахте".Ако правителство има в края на януари, значи избори ше има чак април

83

Лъчо Мозъка

преди 7 години

Ако Плевнята предложи едно добро и великолепно правителство, не виждам причина Генералисимо да го сменя.Например начело с Куневица :D А защо не и с майката на нацията - Цедка Мухахахахаххахахахахахха

82

Анонимен

преди 7 години

РЕВОЛЮЦИ РЕВОЛЮЦИЯ РЕВОЛЮЦИЯ РЕВОЛЮЦИЯ! НАРОДЕН СЪД ЗА ГЕРБ!

81

Анонимен

преди 7 години

Поредната глупава постъпка на Пленелиев. Така пак нарушава Конституцията на РБ, този път нарушава член 99, алинея 7.

80

Анонимен

преди 7 години

Успял, начетен, ерудиран, политик с ясна и твърда позиция, уважаван на запад и на изток-това е Плевнелиев. След него ви е бедна фантазията какъв крах предстои. Но вие си избрахте провала , така че му сърбайте попарата.

79

Плевневлиев

преди 7 години

направи 2 служебни правителства и не му беше смешно. Сега Радев ще прави, но шансовете да бъде излъчен редовен кабинет след това са малки. По-вероятно е след март да има нови избори - и пак служебен кабиет на РАдев. Каквото - такова. Ами ако и Радев каже - няма да назначвам служебно правителство, ще управлявам с декрети?

78

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев, защо не си вършиш работата, а си измиваш ръцете с Радев?!

77

Плевнелиев oficial

преди 7 години

Аз съм плевнята и съм луд по цялата глава.Напълних си гушата и след 1 месец си тръгвам.

76

Само бавите присъдит

преди 7 години

България е в национална катастрофа. Без Народен съд няма да се мине.

75

Анонимен

преди 7 години

Конституцията на РБ изисква от Плевнелиев да назначи служебно правителство, но кой ти гледа Конституцията на РБ, когато ГЕРБ е захапал кокала.....

74

Дане

преди 7 години

До Анонимен 68И като какъв Радев да го предложи? Докато не встъпи в длъжност той няма никакви права по закон в това отношение. Това е капан за наивници, проумейте го. Ако Радев се хване, веднага герберастката пасмина ще го атакува като нарушител на Конституцията.

73

Анонимен

преди 7 години

Въпросът не е кому е нужно, а как е по Конституция? Плевневлиев можеше досега сто пъти да сглоби служебно правителлство - от 7 ноември до 22 януари то щеше да изкара повече от 3 месеца - и правителството на Радев - още 3. 6 месеца щяха да си поделят двете служебни правителства. Плевневлиев нарочно мота топката, за да се стигне дотук. Само заради това е подсъден.

72

BURZUM

преди 7 години

ГОЛЯМ, ще ми липсва! Отначало мислех, че ще свети с отразения блясък на СЛЪНЦЕТО, но той засия със собствената си глупост..... Да бъдеш огряван от две небесни тела в тоя студен живот е велико.

71

тарикатско....ха,ха,

преди 7 години

Малко висока топка-------- и ЗА "ПОЛИТИКА НА ГОДИНАТА" ...ха,ха,хааааааа...3-фусти са около него .....ВСЕ НЕКОЯ ШЕ ГО СПАСИ!

70

Ай

преди 7 години

Тиии си за канибалите! С кеф ше си хапнат пилешко. Или по точно - враблешко. Врабел, врабче, кефат ме жаргоните. Пълни са с живот.

69

Анонимен

преди 7 години

Има едно клипче "7-те най-корумпирани държави в ЕС". А последствията от това ми омръзна да ги коментирам, вие ще си ги видите след десетина години.

68

Анонимен

преди 7 години

Борисов с огромното си его умишлено предизвика кризата в държвата, за да може пак простите му фенове да го изберат отново.Но доста се съмнявам все пак - дори и най-заблудените гербери и тези на държаванта софра, прогледнаха за тези години.

67

Анонимен

преди 7 години

правилно е решил да постъпи Президентът.