21

Анонимен

преди 7 години

Не само София.Вие държавата не можете да затворите за мигранти,защото сте я превърнали в разграден двор.Мисля,че умишлено не довършвате границата,за да се заселят повече талибани и да се харесате на Меркел.Народа ще ви накаже за това предателство,запомни това Фъндъкова.

20

Анонимен

преди 7 години

До БауМи, поне можеше да си мълчи!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Голяма бяла птица, самоковлийка, на сороска хранилка... Демек, безродна гербаджийка!

18

Бау

преди 7 години

Много ясно, че не може да се затвори. Нищо не зависи от нея. Шефовете й казват какво да прави, а на тях ... техните шефове от ЕС. Не я съдете строго, тя няма никаква власт дефакто и е просто пионка.

17

До 18

преди 7 години

Приоритет на Фъндъкова са и градинките и дръвчетата.Ако се разходите по улиците и булевардите ще видите на какви невероятни места са засадени дръвчета,ще се чудите толкова ли много пари има общината,та вместо да оправи улиците и тротоарите,първо се грижи за лустрото.Демек,вижте колко красива ви правим столицата,а централни софийски сгради са като след бомбардировка.Има харчене на много пари,но без мисъл.Да не говорим за некачествените ремонти,които виждаме всички.

16

?

преди 7 години

Кмете, имам само един въпрос : Как цяла Унгария може да се затвори за псевдомигранти, а София не може ?

15

Анонимен

преди 7 години

Никва файда от Файдакова.

14

Майтапчия

преди 7 години

Правилно!Всички мигранти-в София!И лично Фандъчка да ги обгрижва(каквото и да значи това,хи-хи)!А в къщата на Драгалевския мавър-барем 20-30 афгани!

13

Анонимен

преди 7 години

Щом не може да се затвори София за мигрантите,подавай си оставката.С твоя помощ града се превърна в гето и столичани вече бягат от родния си град за да търсят сигурност за децата си.Върни се в Самоков и си събери мигранти,бежанци,индиици и когото си поискаш.

12

отдавна

преди 7 години

Оставка !!!

11

boyko.uzunov

преди 7 години

Фандъкова и ти си пълна лицемерка:пробива до Горубляне и след него до изхода за магистралата трябваше да се завърши преди да започвате работа по северната дъга!А какво да кажем за разбитите тротоари,дупките по улиците на кварталите и липсата на паркинги?Това трябваше да ви е приоритет Фандъкова ако мислехте действително за хората!

10

Анонимен

преди 7 години

Няма как да не признаем, че хората се притесняват, когато видят група младежи мигранти в центъра на София в тъмната част от денонощието. Затова искам повече полиция", подчерта кметът на столицата.-----------Я па тая, ей да видиш, че съм добър,Вземи пусни лъвовете от зоопарка и така никой нема да излиза от вкъщи и ще сте осигурили спокойствие.защото превите класическта схема- вие създавате проблеми и пак вие ми се пишете спасители и предлагате решение.Вълци в овча кожа.

9

Софиянец

преди 7 години

Ами мили селяни, не идвайте тук щом е град-тумор! Оставете ни да измрем от глад! Не ни хранете!

8

Анонимен

преди 7 години

Дали сме бели хора ли? Съдейки от редакторката на сайта и от пишещите роми ми е трудно да кажа. Ако не се направи нещо, в тази *** скоро няма да остане ни един бял човек.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен:Народите искат да се любят, да се смесват, да се плодят...."Ми пожелавам ти народите да те любят, да се плодят на Твой гръб и да се смесват лично в Твойте къща/двор/апартамент, или каквото там имаш.Ако това са твойте представи за по- добър свят, спазвай си ги.Но, не говори от името на всички хора и не намесвай миналото, и историята тук.

6

Хасфалт

преди 7 години

Кви мигранти, ***?! Бежанци!

5

До 2

преди 7 години

Ти ако не си бял човек, ок. Аз и семейството ми обаче сме! Не желая да се смесвам с талибани! Ти, ако желаеш, бягай на "Лъвов мост ", все ще се намери кой да те уважи!

4

Анонимен

преди 7 години

Хората имат нужда от сериозни лидери, които да им вдъхнат увереност.Превод:"Лидерите имат нужда от сериозни хора, за да си вдъхнат увереност, че са лидери"Скоро ще ви се наложи да си търсите народ, с които да се оправдаватеБалъците намаляват застрашително.

3

Враца Power

преди 7 години

Фандъкова е продажница, фандъка вдигна билета на лев и шейсе, хората се качиха по колите, сега имаме задръствания, мега мръсен въздух в резултат от трафика, отделно емигранти с тропически болести, София се превръща в клоака!

2

Анонимен

преди 7 години

Може ама не искате. Защото ще останат без хляб хилядите реститутки които дават убежище на тази паплачч. Щото в тези хостели се отбиваше за час от някой евач, но това не като златната мина на мигрантите.