46

Държавник

преди 7 години

Това с територията е лесно. Измислил съм го отдавна.Натикваме ги на салове по Черно море с привързан по един чарфаш за платно и накъдето ги отвее вятъра без право на връщане в България.

45

Анонимен

преди 7 години

Дали са тук или там манталитета им е един и същ. Няма да се цивилизоват никога.

44

Извънземен

преди 7 години

На тоя с удоволствие бих му начупил муцуната, ръцете и краката. Да го видим какъв е бабаит тогава....

43

Анонимен

преди 7 години

Заради тези не ни приемат в Шенген и обикаляме летищата като гламави само за да преминем паспортен контрол. И така ще е докато не ги култивираме по някакъв начин.

42

До 78

преди 7 години

Може да не е българин, но е български гражданин. Така става, като явно нямаме нищо против тези да се разможават неконтролируемо. Скоро те ще са преобладаващите български граждани. Някой има повече от 3 деца? Спиране на всички помощи, явно има средства, щом може да си позволи много деца, а ние едва гледаме 2. Да видим тогава как ще си живуркат...

41

Анонимен

преди 7 години

Какъвто и да е тоя, веднага бързо производство и в затвора!

40

Анонимен

преди 7 години

Тоя не е бил роден по времето на БКП така че няма как комунистите да са ви виновни отново. По-добре се огледайте в последните 8 години, когато е съзрял и е станал мъж.

39

Рик

преди 7 години

Вариянтите са два - или е европейски гражданин казано общо или си е ром ако се вглеждаме . Леко ме притесняват грубите двойни стандарти . И едните и другите са за Сопа , но да сте чули медиите в Германия да разпространяват частни награди за някой - бежанец - изнасилвач или убиец ? Излиза че ромите са с превилегия пред нас а бежанците - направо Недосегаеми . Иначе по въпроса - в затвора няма етноси - има с пари и такива без . Там му е мястото . И журналистическо разследване защо сега не е там .

38

Анонимен

преди 7 години

Яснооо, българин ама не съвсем!

37

ЦИРК!

преди 7 години

ЗАКРИВАЙ!

36

Сашо

преди 7 години

Българският гражданин, изритал германка по стълбите на берлинска метростанция, се казва Светослав Стойков. Българския *** е ритнал жената, а ЛИЦЕМЕРИТЕ от запада да ги ИНТЕГРИРАТ в тяхното общество, да ни покажат как става, и тогава ще си ги приберем, но май не става , те искат в Германия, късмет фрау Меркел.

35

Анонимен

преди 7 години

*** трябва да бъде наказан

34

Що така?

преди 7 години

Този нали е в Германия? Що не са го интегрирали и окултурили а?

33

До предпоследен 59ти

преди 7 години

Да ве, аз ... чакам едно момиче да стане на 18-сет - ти знаеш защо ... щото ако удариш нещо под 18сет и си БЯЛ !!!!!! веднага си в киреча, ама ако си от братята роми - нямаш проблем ... странно !@!!!

32

Анонимен

преди 7 години

26 годишен - ами тоя си е направо живо дете на Демокрацията. Отгледан от *** и възпитан от гербетастите.

31

До 62

преди 7 години

Ааа...и за това ли Меркел ни е виновна?Е...като не можеш да ги интегрираш...кажи какво да ги правим, де?

30

Анонимен

преди 7 години

Сега цялата махала трябва да го подкрепи, там в Германия на място. За никаква екстрадиция не може да става дума той е европейски гражданин.

29

Наивен

преди 7 години

Отвратителна работа! Голям срам за нацията! Защото "човека" по паспорт е българин. Но дали трябва да бъде екстрадиран? Преди време един турчин уби двама българи при ПТП, скри се в Германия и тя отказа да ни го върне. Защото е турчин, галената нация на Германия. Та ако е в България, да го съди и осъди български съд (то пък един съд, ама други нямаме). И още едно предложение. В личните документи да бъдат въведени графи "Народност" и "Етнос". Нека да е българин, но да се знае етноса му.

28

Анонимен

преди 7 години

Къде са бг патриотите, които бълваха и псуваха нападателя на бежанец?Какво се оказа? Той бил българин. Сега пак ли Европа и Меркел са виновни?

27

Все тая

преди 7 години

Вие правите ли разлика между отделните сирийци? Не, за вас всички са едни и същи. И германците няма да направят разлика между отделните етноси в България - за тях престъпника е българин и толкова.