32

Българин

преди 7 години

Няма ли кой да ги подхване депутатите на Бойко и президента му че не спазват законите и конституцията на България-всичко за тях приключи след референдума!

31

р

преди 7 години

Просто се повтаря 1789 .Кралят и аристокрацията искат да отнемат победата на народа на изборите ....... Но последната дума има народа .

30

Анонимен

преди 7 години

При мажоритарен вот пак Буда ще ни управлява и то с голямо мнозинство.Да, 240 ще идат на ***, но ще дойдат нови.

29

До т.н. Странджа

преди 7 години

Юнако, толкова ли--за за,,ка на Тиквата, толкива се хвърля да го защитаваш а на изборите получихте един шут ама от воле. Не ти ли спряха порциона? Оказа се, че с нищо не си повлиял Цецка да я изберат, т.е. не си оправдал кинтите които ти подхвърляха. Мисля, че дори си мотивирал повече хора да гласуват за Радев. Явно си дървена глава, явно духът на БеКаПету който владее партията ви владее и теб. ГЕРБ стана ЕООД на Тиквара и се сринахте от простотия и лакейство. Я изтичай при Симеонов,ще има кинти

28

Българин

преди 7 години

Някак си нещата вървят добре-при мажоритарен вот 240 сегашни депутати отиват на борсата,а ако се спазва конституцията Бойко и протежетата му влизат в затвора!

27

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАСтанишев нищо не беше работил и стана премиер. И тези ще успеят. Ще се научат.

26

ф 15

преди 7 години

Впрочем има си логика да изчезнат точно ГЕРБ и ПФ и тя се корени в лицемерието и подмяната в прехода ,която силовите групировки и медийното им прикрите в ДС осигуриха.Днес слушам ,че ДПС са поканени в това управление и то от ПФ ,които щяха да ги забраняват.А как да ги забранят като са от един *** на ДС . Маските падат и се видя и колко евроатлантически е и Росен Пл .В мига ,когато Обама падна тоя е готова да даде мандата на Москва. Иначе чакаме 2018 и председателството на мразения от ПФ ,ЕС .Фал

25

Анонимен

преди 7 години

Махайте се всички, не ви ща правителството. Само стари муцуни, разни отдавна компрометирани бивши ченгета. Махайте се!

24

Анонимен

преди 7 години

Като гледам колко гербераста минаха тази сутрин по телевизиите и подпорите им от страна на Симеонов и Каракачанов разбирам, защо на хората им писва, взимат оръжието и изтрепат цялата тази тиня която направи България пустиня. Народа им показа, искат нови хора, нови лица, тези псевдо патриоти ни връщат Булката Беглец, доктор Менгеле,Свинетка,Мента, Бъчи Недоразуменуето,Красавицата от туризма и превтасалите лелки - министерки.И всичкото продукт на БКП артисали от тази партия поради некадърност.

23

Анонимен

преди 7 години

Странджата, Професора...тези двамата са от младежкото Герб, чиято работа е пиар-тролене в Нета! Това са платена бригада, на заплата!Така че не се занимавайте да ги убеждавате в нещо или да спорите!

22

РХ

преди 7 години

Герб помага на Бсп, като ги спасява от загубата на предсрочните избори, и им дава време да отрезвеят от неочакваната "победа" и излязат от махмурлука. Истината е, че ВСИЧКИ ги е страх от нови избори и от гнева на хората, тъй като усетиха, че оФцете вече са НЕпредсказуеми , нищо НЕ е ясно и е възможна нова изненада, като например- 80% НЕгласували. В същото време - скакалците чукат на вратата ..., която няма кой вече да подпира - след 27 годишен народен грабеж "управляващите" знаят, че са САМИ!

21

До Странджата

преди 7 години

Ох, Странджа, събудиха те рано днес. Останали сте трима платени от Булйата Беглец платени, ти, Професор и още един джунчо. Защитаваш Бай Х-й, добре твое право е, оправдаваш парите. Само питам, за 7 години благодарение на твоя работодател по стандарт отидохме зад Албания, Македония, Конго, Занзибар и др.От 42 се сринахме под 80 по стандарт.Обедняването, корупцията, приемането на ислямисти, къде отиваме?

20

гарантирано от ГЕРБ

преди 7 години

Разбира се без Борисов няма как да се направи това падение ,но той е доказал ,че не го бива май в друго .Отмъстителен към народа си ,че избра кандидата на БСП той отива на последен валс с мафията ,която направи прехода -ДС . Така вместо да спрем миграцията ,за което уж се готвят в ДС ще се получи обратното .До 2 г ще произлязат сили ,които ще искат налагане на исляма .....В България няма политика за да има политици .Но виж ,с търговци в храма на народния суверенит е пълно!

19

До 25

преди 7 години

Ти пък ще ми кажеш какво имам право и какво не. Негласуването също е позиция.

18

карина

преди 7 години

Явно не се разбра или се криворазбра посланието на хората на изборите , че искаме предсрочен вот и нови лица. Голямо драпане за власт, смешни и плачевни опити да задържим кокала на всяка цена. Росене, Плевнелиев, в края на мандата си направи нещо добро - не бави нещата...

17

Смях

преди 7 години

Ама аз спрях да гласувам вече. Спрете и вие! Иначе винаги ще ви лъжат. Който е да е. Живейте си живота и не се занимавайте с глупости.

16

гарантирано от ГЕРБ

преди 7 години

Срамота е това което става естествено ,но си има персонален отговорник за всичко и се казва Росен Плевнелиев. Той изопачи нещата и от честни избори на които ГЕРБ и ПФ пак могат да си съставят правителство, ако народа ги оцени, се отива на едно екстремистко олигархично правителство тип Беров ,което ще бъде под колосален натиск от улицата .Като този път няма да са *** ,а всички производители ,работещи ,студенция и тн . ГЕРБ и ПФ просто ще изчезнат в тези година две от картата ........

15

Анонимен

преди 7 години

Боли, а, отново ни излъгаха. И кои, един кабеларко със силен диалект който поне от 10 години драпаше да се докопа до баницата. И един агент на ДС, който чакаше своя Звезден час, скрит зад сянката на *** Борисов, който наложи постепенно мнението, че има неподправено желание България да запази патриотичния си дух. И какво излезе, двамцата ще спасяват агента БУДА и заедно ще разделят ограбеното. Бареков измами, тези двама Шльоковци също. Ще вярвате ли още на псевдополитици? Никога повече!

14

Анонимен

преди 7 години

Много Бюрековци изскочиха под шлифера на Бай ***. А Каракочанов как хубаво говореше, как дърпаше паъриотичната струна на българина, как заклеймяваше Мутрагена и нещастията които причини на България. А Валерката, той милият щеше да съди Мутрьо и правителството, как се хвърляше по телевизиите да спасява погиващата ни Родина. А от вчера двамата, хванали се за ръчичка ще спасяват самият Мутрьо. И така грабежа който ръководеше Каратиста ще продължи но ще делят плячката. Колко подведоха и измамиха, а?

13

Анонимен

преди 7 години

Няма да се учудя да видя и угоената физиономия на Каракачанеца за премиер. Поне визуално ще си приличат с Борисов. Тука е така.