28

Ф. Кастро

преди 7 години

Изправете се и те ще паднат.

27

Анонимен

преди 7 години

Ахам, той и чичкото с мустачките дойде на власт благодарение на ботовете, които манипулираха мнението на хората. Жалки сте продажни политически трупове. Истината е че на коренните жители не само в Германия, а и в останалите страни в Европа им писна да ги мачкат за сметка на други, които дори и не полагат усилия да се интегрират. Вие си търсете вината в ботове, мотове и тем подобни митични създания....

26

Анонимен

преди 7 години

"разпространението на фалшиви новини е помогнало да се наклонят везните в полза на Тръмп в американските избори"Какви "фалшиви новини"? Че първата помощничка на Клинтън има връзка с терористична организация, а майка и е една от най-жестоките ислямистки в света? "Пицагейт" за педофилския кръг около Обама и Клинтън? Случайно да е имало разследване, за да се обяви новината за фалшива, при все че има неоспорими доказателства? ИД?

25

Анонимен

преди 7 години

Абре пий ги тия хапчета, бе, бабе!

24

Анонимен

преди 7 години

някои хора не са склонни да си признават грешките,ботове и *** са и виновни за решенията ,които тя е взела и отстоявала,по-големи простотии не бях чувал,сякаш тя нищо не е направила а и вменяват чужди грешки,май работата клони към шизофрения и бягане от действителността

23

dp

преди 7 години

Човек трябва само да погледне коментарите под новините тук и в дир бг за да му е очевидно, че руските агит тролеферми нямат почивка, руските слуги грачат дене и ноще.А дали могат да се намесят разни руски агнеции и да фалшифицират нещо вече не е ясно, то е свързано не само с компетентност на техния персонал но и е нужна некомпетентност за за бъде някой уязвим за тях.Но не ги виждам с грака си да постигат желания агит ефект, ей го в БГ граичха грачиха и нищо.

22

Shark

преди 7 години

Ама тази се надява да спечели. Е и това ако стане признавам, че германците са тотално затъпели от толерастия.

21

Анонимен

преди 7 години

Да, щото пък вие в Германия хич не манипулирате народа с продажните си медии. Които потулват престъпленията на мигрантите. Около тяхните престъпления тегне медиино затъмнение.И не само в Германия. Но щом е в полза на политиката на Меркел това не е проблем . Но видиш ли някои тръгне ли да показва нещата по различен начин от меркеловците веднага се надига рев до небесата. Затова ли сума ти и германци четът англииски новинарски сайтове за да разбират, какво се случва в държавата им.

20

Анонимен

преди 7 години

германците ще станат рая на новите бейове и аги от близкия изток а бабата ще бъде шеф на харема на емира или султана

19

Анонимен

преди 7 години

Те и в ДПС-то така разширяват кръга на приятелите си.

18

...

преди 7 години

От години живея в Германия тя е аут ....

17

Ха-ха-ха

преди 7 години

Тази вече я гонят фобии!!! Напълно заслужава да отиде в забвение в затвора до живот!!! Тя унищожи германската педантична нация!!! Позор по целия свят за такива като нея!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Честита ви европейска демокрация и евроатлантически ценности!

15

Анонимен

преди 7 години

Половин германия са ботове - толерасти. Те не могат да разсъждават, следват си простата програмка и толкова...

14

Анонимен

преди 7 години

Мама Меркел направо да сложи по един чип на подданиците, да ги следи да не разпространяват зловредни слухове за високообразованите, работливи, възпитани, чисти бежанци, настанили се в Европа по заповед на Чичо Сам! Който откаже чип да му се резне тока, интернета, да се уволни от работа и да му се спрат социалните помощи- така ще се спести повече за бежанците.А що направо не им разреши и на тях да гласуват?

13

WTF?????????????

преди 7 години

Тази скоро ще отвори концлагерите за немци, които открито я критикуват. Ако това бабе остане на власт, Европа ще бъде унищожена.

12

Анонимен

преди 7 години

А така, справете с престъпниците, разпространяващи истината- който каже, че САЩ са военно престъпници, че избиха милони хора в името на печалбата, че ограбват другите държави и държат в подчинение Европа, веднага да се затвори на топло!Ама ха, демокрацията е в опасност, каквото каже министерството на истината, само това е вярно, Путин е виновен, че американците избиха милиони в БИ , и за бежанската вълна също е виновен!

11

Анонимен

преди 7 години

Тоест вече официално нама да имаш право да си изкажеш мнението защото ще бъдеш набеден за бот и престъпник.Отвратен съм.

10

Анонимен

преди 7 години

краят ти бабо дойде и на теб и на германския фашизъм.европа става еврабия и никой не ви иска немци вие сте виновни

9

Каква наглост!

преди 7 години

На кривата немска комсомолка, ботовете и пречат. Какви ботове? Та тя напълни Германия с араби и талибани?!?!? Немците трябва да са тотално луди, за да я оставят на власт!!!!