62

ОТ БТВ

преди 7 години

58% срещу 38% за двамата От таблицата става ясно, че убедително напред излиза Румен Радев, като за Цачева са гласували 20% по-малко.

61

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Милион и половина българи с мижави пенсии по бокоффско...швейцарско правило ще гласуват срещу ГЕРП.Гласът на народа,не може да го...заглушите.

60

До Край

преди 7 години

Е как няма да слуша нинова като тя го води на каишка? Румбата ще се държи точно като опозиция на герп - каквото и да правят той ще е против, а от бесепето каквото и да изръсят , ще си мълчи безропотно.

59

АНОНИМЕН

преди 7 години

Как така става, че хората масово мразят ГЕРБ, а социолозите ги обичат и някои *** гласуват за тях?Някой да ти слага милиарди на врата със заеми, вкарва ти ислямисти, поддържа монополите и концесионерите да те грабят , а ти му благодариш и вероятно го целуваш по задните части. Абе хора толкова ли изпрозтяхте та не разбирате как ви разбиха живота хората от ГЕРБ /ГРОБ/? На първо място по детска смъртност и инсулти в света сме , по -зле сме от черния континет. Струва ли си това да продължава?

58

Shark

преди 7 години

Разлика от 5% ама друг път. Ако сте народ, а не мър-ши ще отидете и ще гласувате за всеки друго но е и за Герберската баба. да видим тогава на какъв аблотаж ще иде и дали тиквуня ще си спази обещанието да подаде оставка.

57

Абе..,

преди 7 години

Има още един хубав виц,но ако Днес БГ са истински демократи,няма да го изтрият.И така:Боцко и Цецко си шушукат Боцко му шепне с пълна уста:-А сега като изгубихме изборите,кво правим? Цецко му отговаря:-Ами от яд ми иде да си изям яйчицата.Боцко му отвръща нервно:-Ами ти кво мислиш,че дъвча в момента?

56

ДАА

преди 7 години

БАЦЕ СЕ Е НАКАЛ ВИЖДА СИ КРАЯ.ПОСЛЕДНА ЗАПОВЕД ОТ БОЙКО КЪМ ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ: СЪСИПЕТЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ХВЪРЛЯЙТЕ ОГЪН И ЖУПЕЛ!КМЕТОВЕ ПЛАШАТ С УВОЛНЕНИЕ, ВОДЯТ ПОД СТРОЙ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ НА МИТИНГ НА ЦЕЦКА МАМАТА .Ако не осигуриш трима човека да кибичат пред Цецка Мамата си заплашен с уволнение.Подобаващо се мотивират и *** махали.Те това е любовта на народа към ГЕРБ. Под строй, със заплахи и страх за хляба

55

ИСТИНАТА

преди 7 години

МИСЛЯ , ЧЕ В ПРОУЧВАНИЯТА ОЧИ В ОЧИ ХОРАТА СЕ СТРАХУВАТ ДА КАЖАТ , ЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА РАДЕВ, ДА НЕ ИМ СЕ ТЪРСИ СМЕТКА , АКО СА НА СЛУЖБА . ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ

54

Анонимен

преди 7 години

Уви, вероятно тези двамата ще стигнат до балотаж, по един или друг начин, а тогава:За съжаление Радев ще спечели;За щастие Цачева ще загуби.

53

Крушкин

преди 7 години

Давай Румба, че да идва Путин!

52

Анонимен

преди 7 години

Не слушайте тези които ви казват че всичко било решено.Излезте и гласувайте СРЕЩУ БСП пък да видим дали е решено.Избора е във ВАШИТЕ ръце.Просто трябва да се разходите до изборната секция.

51

Анонимен

преди 7 години

Тате,има ли възможност Цецка Цачева да ми е майка? Невъзможно сине,толкова много не мога да пия!

50

МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА

преди 7 години

Забраниха на военните на мисия и по границата да гласуватОт ГЕРБ се уплашиха, че хората под пагон ще подкрепят ген. Румен РадевВоенните, граничарите, жандармеристите и служителите на ДАНС и ДАБ, изпратени да охраняват границата, няма да могат да гласуват на президентския вот. Парламентът лиши и контингента в Афганистан от право на глас.

49

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Хубаво правят агенциите,че вдигат рейтинга на Цецка и тя се радва...горката.Иначе Боко в Последния...момент може да я...смени с Кристалина;колко му е...акъла.

48

Край

преди 7 години

Спирам да пиша - просто щото няма смисъл да убеждавам нормални хора в очебийното - че Ген. Радев става за президент. Тези дето не им е ясно -никога няма да им се изясни.

47

Край

преди 7 години

*** с ушанката дето му викат някой е ПИЛОТ на самолет изтребител, знае англииски в повече от 90% от депутатите барабар с Леля Цеца. Този мъже не се бори да се добере до тавана на пенсията като Леля Цеца щото може да лети за която си иска авиокомпания по света и да вози стюардесите и да си прибира кинтите. Този Генерал няма да слуша КНинова просто щото е мъж и пич и ще разбърка картите на партиите здраво.

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48 А лицето като на Жерар Депардийо ли да го оставим?еее, не е честно! Илияна с това лице е готова за Мис България :)

45

V

преди 7 години

100 komentara, no nikoi ne vijda!Kak puk ot 997 choveka, nikoi ne e zayavil "Ne podkrepyam nikoi"!!!!Izvinyavam se za latinicata

44

GAME OVER

преди 7 години

Маман Цачева е пълен лузър. Радев няма да е бие, ще е смаже. Балотажа ще е 75-25 за Радев. Сбогом, Калинки!

43

дядо от село

преди 7 години

Аз пък всичките козички си ги кръщавам Радев! Млекце дават и сиренцето е вкусно. Даже имам грях на сърцето с една козичка. Човещинка!