34

Турчина

преди 7 години

Винаги ей така ще злобеете от яд и Турция ще напредва. През Турция ще минава Азербайджанска газ към Европа който проект почти е готов евреите също се натискат за преговори през Турция да мине техния газ за Европа и Турския поток вече е подписан. А българия макар и на доста стратегическо място руска газ получава от Гърция. *** народ слаба държава

33

до турчина

преди 7 години

Турция беше във възход защото американците и западноевропейците вложиха там стотици милиарди долари и евро и там има заводи на всички по големи световни компании.Но знай ,че произведеното в Турция е в пъти с по лошо качество от европейското и щатското производство.Аз лично не бих си купил никакъв турски инструмент,та дори и да е на символична цена.Знаеш ли,че Бош например имат заводи в Русия,Макита в Румъния,Дайкин-в Чехия,De Walt-в Чехия и Германия.Турчин прави баклава,локум и дънки и дотук!

32

Су 34

преди 7 години

До Турчина (Халк Шир 20 см)Даже африканците се чудят как да заобиколят тази мизерия че положението е било по зле от там където идват.-----------Чудят се защото в България по границата има ограда, полиция, службите ни работят денонощно, а вие сте разграден двор, в който влезнаха 3, 5 млн емигранти и сега ги храните.Защото в България има държава, а при вас властта е нестабилна и нямате охрана по границите!

31

Су 34

преди 7 години

До до туркинятаТой няма дъщеря, дои още козите на село в Джебелско.

30

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИТЕ МОЖЕ ДА СМЕ БЕДНИ И ПРОСТИ НО ИМАМЕ ДОСТОЙНСТВО!!!!ТУРЦИТЕ НЯМАТ ДОСТОЙНСТВО СЛЕД КАТО ЕРДОГЬОН ОПОЗОРЕНИЯ СВЕТОВНО *** ГИ УПРАВЛЯВА И ТО НАПЪЛНО НЕЗАКОННО СЪС 90% ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ НЕ ПОСМЯ ДА ДОПУСНЕ ДОРИ МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ ДО ИЗБОРИТЕ :D

29

Су 34

преди 7 години

До ТурчинаХалк Шир 20 см.Колкото до Потока и санкциите, санкциите първо ви разбиха икономиката - лирата от една година постоянно пада. Второ, Потокът няма да продължи никога на Запад т.е. ще си останете само с мечтите за газов разпределител и набутани с милиарди за тръбите.А Путин дойде лично в Цариград просто да си инспектира Проливите, които ще са негова бъдеща собственост!

28

радан

преди 7 години

кой знае още колко хора татко на нация е изпратил натам без никой да разбере.тази *** и стахливец трябва да бъде даден на трибунал за престъпления срещу човечеството.

27

до туркинята

преди 7 години

ако не те е срам сподели какво "бачка"дъщеря ти ХАХАХАААААА

26

Су 34

преди 7 години

До ТурчинаДо Халк Шир 20 см:Загубихте битката за Алепо (Халеб) и ви остана само да квичите по медиите за някакви загинали цивилни при бомбандировки.Джераблус ви го предаде ИД без бой, останалото са двайсетина села, които "превземате" вече два месеца.

25

Турчина

преди 7 години

До циникаНа всички е ясно че по мизерна държава от българия няма в Европа. Даже африканците се чудят как да заобиколят тази мизерия че положението е било по зле от там където идват. Така че вие сте последните които можете да говорите за мизерия

24

Анонимен

преди 7 години

ТУРЦИЯ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!!ИМА САМО ЕДИН ЕРДОГАНОХАЛИФАТ БЕЗ ЗАКОНИ ТОВА Е :DИ НАЙ-СМЕШНОТО Е, ЧЕ НА ТУРЦИТЕ ИМ СЕ СМЕЕ ЦЯЛ СВЯТ СЛЕД КАТО ЗАКЛЕЙМИХА ЕРДОГЬОН КАТО *** ОТИШЪЛ ДА ЦЕЛУВА РЪКАТА НА *** И ИЗВИНИЛ МУ СЕ ЗА СВАЛЕНИЯ САМОЛЕТ!!С ДВЕ ДУМИ САМИТЕ ТУРЦИ ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ ЕРДОГЬОН Е ПЪЛНА ***! :D

23

Турчина

преди 7 години

До сухуй 34 ммОт северна Сирия никой никого не е изчистил освен че турския аскер като влезе в Сирия буквално за няколко дена си изчисти цялата граница от терористите.А до санкциите последно май Путин подписа Турски Поток в Турция

22

Анонимен

преди 7 години

До "Турчина"ГАНЬООО, лъжеш като доста отлежало питие

21

Турчина

преди 7 години

Викат ми аби или кардеш което означава братГаньооо

20

Су 34

преди 7 години

До ТурчинаКато изчисти внедрените агенти на всички държави тогава ще почне великолепния век за него а може и векове------------Като гледам как Башар Асад ви изчисти от Северна Сирия направо ще ми е забавен този ваш "великолепен век" наситен с атентати, бежанци, руски санкции и преврати!

19

Циник до турчина

преди 7 години

Ей ач кюпек - че от турците по-големи мавг*ли има ли бе? Мирешете на овча лой от 100 километра! Вие сте най-цигянск*я милет на Европа пхахаха

18

Анонимен

преди 7 години

ТУРЦИЯ УМРЯ!!!ТОВА Е ВТОРИ ИРАН ВЕЧЕ :DСАМО УМОПОБЪРКАНИ БЪЛГАРИ МОЖЕ ДА ОТИДАТ НА ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ ДА ГИ АРЕСТУВАТ И ОБВИНЯТ В КАКВОТО ИМ СКИМНЕ, ЧЕ И ПРЕБИЯТ !! В ТУРЦИЯ ВЕЧЕ ЗАКОНИ НЯМА ИМА САМО ПАРТИЯТА НА ЕРДОГЬОН И ВСЕВЪЗМОЖНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД ХОРАТА!!!

17

До Турчина

преди 7 години

Доказано най-ромската страна е България---------Неъ, на първо място е Румъния, след това ние, но и при вас "ци.....га......ния.......та с лопата да я ринеш!

16

Християнин

преди 7 години

Ислямския свят се води от сатаната, Корана е книгата на дявола, затова мю.сюлманите са агресивни, и затова всеки ден се избиват като животни.

15

Анонимен

преди 7 години

До "Турчина"Ако не те е срам сподели как ти викат в турция бе "турчино" ХАХАХАААААА