20

Анонимен

преди 7 години

Муахахахахахахааааааа... Ще се напикaя от смях! Другарката Клинтън ползва ***, за да тежи. Думата на кypвитe не тежи. Кypвите навсякъде са само ***, и нищо повече.Дори и в САЩ. Освен това той е мъж и си е поискал от жена. Мъжете са да искат, а жените са за да дават госпожа другарке Клинтън, но теб май това не ти харесва...

19

Shark

преди 7 години

А защо не каза за това тогава, а?? Сега реши колко срамно и обидно е това, нали. И как да и повярваме че наистина не е правила секс с Тръмп и не си взела въпросните 10 000. Като се има предвид заниманието и, някак си не мога да повярвам че е отказала.

18

Стоян

преди 7 години

Предложението от 10 000$ за тормоз ли се зачита?А дали си спомня какво е яла преди 10 години,да си покаже дневника на кого е дала и на кого отказала.

17

Анонимен

преди 7 години

Не се е отказала. Снима се и в момента, но вече в жанра ***

16

Анонимен

преди 7 години

""Какво искаш? Колко искаш?", я попитал Тръмп, но Дрейк отказала поканата."Ама отказала е, защото не прави секс за пари ли? :DСтават все по-комични скалъпените истории на "жертвите".

15

Тарильома

преди 7 години

Що е това порно актриса?Сигурно значи високо морална актриса, нали?

14

Анонимен

преди 7 години

Ами явно се е полакомила за повече пари. Защото тези 10000$ щеше да ги изкара, след като я лашкат половин стадион мъже.

13

Анонимен

преди 7 години

Ехеее, тая колко пъти съм я... пред екрана на ПЦ-то де ;-)

12

Анонимен

преди 7 години

А на някои късметлии са им плащали да таковат въпросната актриса.

11

мнение

преди 7 години

Напълно естествено е да се предложат пари за секс на порно актриса. Нали с това се зонамава. Разликата е, че с Тръмп е нямало да я снимат. Въпрос на избор. Очевидно офертата не я е устройвала и е отказала. Къде я трагедията. Някак я странно за пари да се съгласяваш да те продухват пред камера и да правиш въпрос после за такива предложения.

10

Анонимен

преди 7 години

Абе няма ли поне една, дето да е била "жертва" на тормоз от Тръмп преди година-две, дето ще му е по-пресен споменът къде е бил и с кого, ами всичките са били преди 10 години? *** си спомни къде си бил и ского си се срещнал преди 10-15 години, особено ако си бизнесмен с натоварен график, после *** доказвай, че нямаш сестра. Как така всичките са били тормозени преди десетилетия?

9

70

преди 7 години

какво като е на 70, сега медицината е доста напреднала, както каза един приятел

8

Bobik

преди 7 години

Само не разбрах какъв е проблемът? Порноактрисите правят секс пред камера за пари. Тръмп и е предложил същото само, че без камера. 😄

7

гост

преди 7 години

а къде пише, че е отказала?

6

гост

преди 7 години

ако имаше кочан с фактури, сега щеше да го "закове" !!

5

Анонимен

преди 7 години

Този човек е на 70г., през 2006г. е бил на 60, е тия го изкараха див пубертет полов атлет хахаха А пък тая дет се снима в порно филми за пари му отказала десет хилки, ееее жена на честа, хихи

4

хаха

преди 7 години

коя от двете на горната снимка е "потърпевшата"? Всъщност и двете със сигурност не биха отказали най-хубавата пачка пари на света! А дори и това да е истина, не виждам нищо неморално или незаконно да предложиш на една "много заета бизнес дама" /все пак е на голф игрището там ходят само бизнесмени и богати спортисти/ да й платиш за време, прекарано с теб! Ти плащаш ВРЕМЕТО , а то е пари! Иначе не знам секса да е забранен или незаконен?!

3

Анонимен

преди 7 години

Щабът на Хилъри вече директно на порноактриси почна да плаща. Остава само монтират главата на Тръмп на някой от филмите й.

2

Анонимен

преди 7 години

Айде, още една се сети на изборите, че преди 10 години Тръмп бил искал да я такова. Вече стана крайно явно, че на тези жени им се плаща да го клепат точно по време на кампанията. Не ми обяснявайте, че е съвпадение.

1

Анонимен

преди 7 години

Не виждам секс на снимката, нито пачка с долари. Не разбирам защо двете пуйки показват обща снимка? По нея нищо не могат да докажат.