18

Човек от народа

преди 7 години

Проблемът не е в това, че депутатите взимат високи заплати. Проблемът е в това, че аз не съм депутат.

17

Народе ????

преди 7 години

Така е написал Васил Левски в тефтерчето си. Имало е за какво. Какъв народ е в състояние да търпи толкова наглост, алчност, лъжи и кражби.

16

БАБА КУНА

преди 7 години

ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ДЕПУТАТИ, НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МЪРЗЕЛИВЦИ ОТ 681 Г. ДО ДЕН ДНЕШЕН ОТНОВО ИЗБЯГАХА ОТ РАБОТА. ТОВА Е ЯСНО, ЧЕ Е ПО НАРЕЖДАНЕ НА ВИСОЧАЙШЕТО ТИКВЕНО ГЕРБАДЖИЙСКО СВЕТИЛО.

15

BURZUM

преди 7 години

5344 електоралната еденица стои ,мига и си мисли ...еееххххх ако бяха мои щях да изкарам месеца с 344 и останалите 5000 щях да ги скрия под дюшека за старини да имам заделени за да ловя измамници с тях..

14

ined

преди 7 години

Не ни трябват толкова много депутати, крайно време е да им се намали бройката до 80 - 90, а пък абсолютно безполезните за България евродепутати до 0.

13

Анонимен

преди 7 години

Аз се чудя младите хора които ще останат да изплащат мутренските простотии след 10-20 години как ще се оправят, повечето избягаха навън, още мн ще заминат, тук ще останат ромчета, които вчера като минах покрай една махала бяха вързали кучета да дърпат тежки дървета по един хълм, докато ги удряха с пръчки, беше някакъв вид състезание, очевидно са гледали от батковците си как впрягат коне да дърпат по-големи парчета дървесина, това е бъдещето на България, и бежанци, супер, а? Ще остане един град.

12

Бизнесмен с Ауди

преди 7 години

Нещастници! Как може човек да изкарва по-малко от десет хиляди на месец? Трябва да е пълен некадърник. Явно такива стават депутати, не могат нищо друго да правят и не могат да си изкарат един прилимен доход.

11

az

преди 7 години

Пожелавам им да ги похарчат за лекарства

10

Край

преди 7 години

А пък законите дето ги правят - нямам думи. Питайте които искате юрист да ви каже - какво е качеството на законите от последните 10-15 години. Мислех че работата ще се управи с референдум. няма. НУЖНО Е Велико народно събрание и преправяне на държавата. Иначе най-вероятно ще се избием в един момент.

9

Край

преди 7 години

А сега ако искате направете и шефката им Цеца - президент. Като ви е толко акъла.

8

НЕбългарин

преди 7 години

Така, ще е като само стоите и псувате и нищо не правите. Една шепа хайдути от 240 калпака ще ви въртят на малкия си пръст и ще се подиграват що за народ сте. Вече, когато си искат ще почиват и каквото си искат ще правят, тъй като народа е заспал. А то по-заспал народ от българския в Европа няма!

7

До Иво

преди 7 години

И като си ходи, какво? Следващото правителство ще намали заплатите на депутатите ли?

6

Анонимен

преди 7 години

20 стотинки на километър пробег. Тия танкове ли карат?

5

Анонимен

преди 7 години

След като дупедатите вземат безочетни, заклейняват че некой безочетно вземал пари на ръка?

4

Михаил Петров

преди 7 години

Е кажете сега това честно ли е? Аз ако не ходя на работа, независимо по каква причина - няма да ми платят. А те - нямам да давам, имам да вземам. Не се ли усещат, че с това дразнят хората. Не *** ами голяма ***!

3

Цецо

преди 7 години

Хрантутници!!! Поне работа някаква да вършеха!!!

2

Иво

преди 7 години

Избори. Това правителство да си ходи

1

Анонимен

преди 7 години

Само Брайвик за вас! Ей тъй...един ден да влезе в парламента и да не спира....докато не остане мърдащо ***.