146

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо бойко борисов и плевлелиев след завръщане от чужбина /разбирай сащ/ започват да сипят глупости на килограм и да говорят от мое име /разбирай българските граждани/ без да ме питат? Откъде накъде, ве? Хората по нормалния свят правят референдуми, чувате ли, ве? Съвсем скоро ще ви подпукаме със сопите!

145

Анонимен

преди 7 години

Трябва да направим обратното на това, което ни казва този ... майцепродавец!

144

евров

преди 7 години

хайде поличкия политичкин да си ходиш, нервирам се като чуя да говориш развален български, баста с глупостите..

143

Анонимен

преди 7 години

Корекция на 165Вместо "родните сини" да се чете "роднините си".

142

809765

преди 7 години

казвал съм и преди - България максимум 1000 бежанци / за повече няма пари , то и за 1000 няма дори / . Посещаване на училище , започване на работа - част от условията , за да останат тук . Не разбирам едно - 200 години нагоре - Англия , Франция , Германия, САЩ - изсмукват всички природни богатства в Африка , Близкия изток - защо трябва ние да приемаме икономически мигранти ????

141

паяк

преди 7 години

ТОЯ ПРЕСТЪПНИК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО РАЗСТРЕЛЯН ЗА АНТИБЪЛГАРСКАТА СИ ДЕИНОСТ.С КАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТЕ ДЪРЖАТ В ШАХ ДОЛНО МЕКОТЕЛО?

140

Анонимен

преди 7 години

Добре се, този многознайко, вместо да цитира философи с призив към отворени врати, да вземе да си отвори собствените. Що не настанят няколко бежанци в затворения комплекс в който живее той. Нали тези хора ще трябва да бъдат настанени край нечий дом, що да не е край неговия. Аз съм твърдо за мултукултурен модел, но само за тези дорасли да бъдат част от него. Няма как да включим сред нас хора които не са готиви за съвместно съжителство. Няма как на добра воля да се прескочат епохи от развитието.

139

Анонимен

преди 7 години

tozi e za sad !!! SRAM ME E OT NEGO !!!

138

Анонимен

преди 7 години

Братя Българи, дошло е време разделно - сега ще се наложи да воюваме не само с нашествениците, но и с президента, министерския съвет, министрите и цялата държавна администрация, защото САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ОЦЕЛЕЕМ.

137

Анонимен

преди 7 години

Тоя трябва да го пратим при нашествениците и заедно с тях да ги изхвърлим от Родината, да затворим вратите и да ЗАЯВИМ: който мине българската граница незаконно, ще бъде третиран като враг с всички произтичащи от това последици! Вие знаете ли как драконовски се е пазела българската граница по време на Първото Българско царство? Ако някой мине незаконно границата, наказват граничарите със СМЪРТ. СЪС СМЪРТ! Този роско по времето на царете Борис и Симеон щяха да го линчуват за подобно предателство.

136

Истина

преди 7 години

Ако се забрани Исляма в България, така както в Саудитска Арабия всички религии освен Исляма са забранени. Опасността от Ислямски тероризъм ще се намали драстично, а и няма да имаме "Косово или шария закон" един ден в ръцете си, или в ръцете на нашите деца, и внуци. Много Българи има загинали за да сме независими и свободни. Да не ставаме предатели и да се самоунищожим. Плевнелиев да се маха час по-скоро от властта.

135

Анонимен

преди 7 години

До Ф.С.ВЗа всичко си прав, освен за едно - ИСКА ИМ СЕ след няколко десетилетия България да я няма. Но са пропуснали нещо важно от методическо естество - когато ще си имаш работа с който и да е народ, първо се запознай с фолклора му, там е закодиран неговият характер.Какво казва българинът? Той има един пословичен израз: "Което куче ни е залаяло, все е побесняло!"Дано да сме живи и здрави, да се преброим след 50 г. и да отчетем докъде сме достигнали.

134

Ала-Бала

преди 7 години

Може да се насочат към Северна Америка. Да видим как ще ги посрещнат твоите господари?

133

Сф

преди 7 години

Плевньоооо,Как не се намери поне един наш политик, открито да каже на българите това, което мнозина от нас знаят? Защо подценявате факта, че има мъже с арабски произход, които отдавна са се натурализирали в България, дошли да учат, оженили се за българки и останали в Бг. Живеят тук вече 3-4 десетилетия, но поддържат контакт и с родните сини.От тях знаем, че в близкоизточните държави се разпространяват подканящи листовки: "Хайде към Европа! За всеки ще има бяла жена, апартамент и готови пари!"

132

God

преди 7 години

Редно е мисълта за отворената врата да бъде допълнена, че зад вратата добрият стопанин държи една сопа ако случайно влезе бандит, а не приятел. Всеки е добре дошъл, но да знае, че имаме и сопа и при нужда ще я ползваме.

131

До-158

преди 7 години

Продължавай да броиш статистик.

130

М, да ...

преди 7 години

05149 АнонименСъжалявам за загубата на детето на Плевнелиев! Но има някакъв парадокс за мен, че на всички снимки на погребения на които участва Роско той самия е видимо усмихнат/ щастлив! Т.с Плевнелиев или е *** или е в някаква секта за която смърта е щастливо събитие, дори не неутрално - преход от едно състояние в друго / гъсеницата става пеперуда - програма "Монарх"/

129

ХХХ

преди 7 години

Заместничката му (забравих и името) пък каза нещо от рода на "Нека да сведем глави пред бежанците, така те няма да се обърнат срещу нас!" .........Това въобще българи ли са или са прикрити ислямисти ? За такива изказвания право в затвора !

128

до-157

преди 7 години

То никой не си прави труда,да го издигне.

127

Анонимен

преди 7 години

До колко часа е работното време на комунистическо-русофилските ***, които слагат минуси на всички позитивни коментари тук? Сигурно работят до залез слънце защото сега е около 19.00 и вече се позагубиха негативните отзиви.