9

Анонимен

преди 7 години

Русия, за да подкрепи Кристалина трябва:Европа да признае Крим, да паднат всички санкции, водената от щатите коалиция да напусне Сирия, Нато да спре да разполага системи за про около Русия, Митов да подаде оставка, Плевнелиев да не говори до изтичането на мандата му. Питам се:Дали Крисито ще получи вето?

8

До № 16

преди 7 години

До АнонименТе вкарват куц кон, за да го разкарат и да не им се бърка в работата. Ясно е, че български кандидат няма да стане никакъв, просто Бойко си играе игричките

7

Митов не чака вето

преди 7 години

Вето чака Митов

6

анонимен

преди 7 години

И Митов и Кристалина какви българи са те са родени в България но и двамата не правят нищо с което да помагат на България и двамата и техните поколения няма да живеят в България.На Митов като му свърши мандата се връща в САЩ същото ще направи и Георгиева те си гледат единствено само техния интерес за тях България е чужда това е истината.

5

врабчо

преди 7 години

мр.данчо е по-про.ст и наг.ъл и от калинките на герп, държането на мек.ер.ето на цру в парламента не подава даже за на пазара, пълна излагация.от трибуната за N-ти път да признаеш че не спаваш законите и още да си на свобада е жалко.

4

оххх

преди 7 години

Пак Русия виновна?за предателството на ГЕРБ!стига вече жалки сте....

3

Анонимен

преди 7 години

Къдравата Сю не очаква вето, очаква нещо друго.

2

Шизи

преди 7 години

ееех митов, митов и ти си една калинка

1

Анонимен

преди 7 години

"Техническо доуточняване" - Русия като наложи ветото, пак ли ще е "техническо доуточняване", г-н Митов, или тогава вече ще е диверсия и саботаж?