21

Пурко

преди 7 години

Аз само не разбрах толкова хиляди бедни,гладни,жадни,боси и без покрив на главата.......как бе как поне един не отиде да открадне или друго по тежко престъпление да направи........или са много хрисими.....за което не ми се вярва.......или полиция и медии скриват истината от нас.....момчета нали знаете че на този поход ще дойде цялата столична дирекция да ги пази.........Бойко такова мамата на цяла България

20

Аз там живея !

преди 7 години

Държа да кажа,че не гледам с добро око на т.нар.национлисти в България,но ще отида на протеста защото ако сега мълчим утре ще надигаме дупе молейки се на стената като тях.Аз не искам хора преднамерено нарушили закона на тази страна ( като са влезли нелегално) да ми диктуват как аз ще си живея моя живот в моя дом.Запомнете че полиция и власт ще пазят тях, а не вас.Имайте едно на ум.

19

БЪЛГАРИН

преди 7 години

ТАМ СМЕ!!!

18

Анонимен

преди 7 години

ne sa li amerikanzite koito nalagat tozi model na evropa da priema ot zial sviat bejanzi

17

Анонимен

преди 7 години

Последен шанс да се спре безумието наречено бежанска политика, която в същността си е открит геноцид над българите. Събудете се хора и излезте на протеста, това е единственият начин самозабравилите се политици да ви чуят и да се стреснат. Те форуми не четат, а социални мрежи не променят политики. Няма кой друг да се бори за вашите права и свободи. Не чакайте някой друг, твърде късно е!

16

До 9

преди 7 години

Защо бе, националистите трябва да са против травеститите,проститутките и наркодилърите?Ако не знаеш значението на някои думи,първо се информирай!

15

Анонимен

преди 7 години

Дайте да публикуваме един списък с имената на "българите", които предоставят жилища на такива. Родоотстъпниците ги настаняват в наследствените си имоти за някакви мизерни пари. В къщите, които дядовците им са строили, сега са настанили рояци от пришълците за без пари.

14

Анонимен

преди 7 години

и сега бежанците ни ли са виновни че са ни ниски заплатите а ?

13

бг

преди 7 години

За да се спре политиката на Меркел,която ББ и цялата дъжавна машина изпълнява трябва битка на живот и смърт срещу окупаторите на Европа!

12

Берсеркер

преди 7 години

Бий брадата по чалмата, бий, бий, бий!

11

Анонимен

преди 7 години

ИЗЛИЗАЙТЕ, не спете !!! това е единствения ни шанс срещу политиците и глобалната мафия, която е решила да превърне домовете ви в гето.сега или никога

10

Анонимен

преди 7 години

Преди имаше сигурност, нямаше свобода. Сега обратното

9

евродебил

преди 7 години

Сега ще видите, дали "няма държава" - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще се изсипе. Свят да ти се завие.ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС

8

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Едва ли нещо ще се промени! Докато не почнат граждански войни ала Сирия, всичко ще си върви по старому.

7

не обиждай

преди 7 години

До еееКогато имаше милиция имаше ред и сигурност,хората бяха спокойни и защитени!а сега сами знаете,пълен бардак.

6

Анонимен

преди 7 години

Кога "националистите" ще прочистят училищата от наркодилърите? :) Кога ще прочистят травеститите и проститутките от булевардите? :) Никога! :) Защо? Защото не им се плаща за това! Следователно не сте никакви националисти. Вие сте сбирщина безделници и неудачници, ултраси които чакат да им подхвърли някой 50 лв. за да можете да си купите трева и алкохол!

5

дааа

преди 7 години

Сега властите ще издирят организаторите и ще започват да ги притискат и изнудват,иначе е хубаво че има още будни и отговорни хора у нас!а ни я мишките ще гледаме и само ще цвърчим.....

4

Анонимен

преди 7 години

KOI BI OTISHAL DA PROTESTIRA PROTESTAT TRIABVA DA SE SASTOI PRED USA POSOLSTVOTO S ZISTERNI BENZIN I BOMBI POSLE PRED MINISTERSTVOTO I PREZIDENSTVOTO S ZISTERNI BENZIN BOMBI I ORAJIE NIKOI NIAMA DA IM OBARNE VNIMANIE TEZI DIVAZI ZIONUSA I NASHITE PRODAJNIZI OT PROTESTI NE RAZBIRAT

3

Бригаден Генерал

преди 7 години

Сегашната политическа клика от Меркелов тип е виновна за всичко!Те превърнаха думата "патриот" в ***! Те превърнаха обичта към родината в *** дума, заедно с цялата им медиина машина.Не сте ли забелязали, че ако някой тръгне да говори открито срещу престъпленията на ислямските терористи веднага бива заклеймяван като "фашист, нацист, комунист, антисемитист" ?Национализмът е единственото и естествено противодействие на глобалистката отрова, прокламирана от Меркел и Оланд!

2

Анонимен

преди 7 години

Спризив "Да освободим Лъвов мост от ислямистите", няма да съберете много хора!Да беше "Да освободим България от ислямистите" - това вече е друго!Инъче все едно пак се делим на сталичани с/у селяни. Мислете малко, " граждани"!!!