9

Алоооуууу,

преди 7 години

Колонизаторите?! Айде не се изисквайте толкова! Кога ограбвахте колониите си не ревахте, а!

8

Анонимен

преди 7 години

Тази кyкyмявка с кривата мyцyнa като каква се вживява точно?Май твърде на сериозно се е взела, време е да й покажем, че няма място там.

7

и за какво

преди 7 години

точно трябва да влизаме в шенген ???въобще не ми пречи това да ми проверят личната карта !! става бързо и няма да е кой знае какво улеснение при положение ,че се случва 2-3 пъти годишно. а извън шенген ще знаем кой влиза и кой излиза от България.тия да реформират съда и прокуратурата а не да залъгват хората с шенген

6

Бранник

преди 7 години

Кой нагло говори за "предателство"... рускитеагенти ли?????Толстака ви го каза, купил ви е като проститушъни на магистралата

5

Анонимен

преди 7 години

Никой в ЕС ни гледа сериозно на България, защото това не е европейска държава, а държава на мафията и олигархията.Държава в която няма правосъдие, няма осъдени политици, олигарси и мафиоти,въпреки огромните кражби .Държава в която лица като Спас Русев, Пеевски, братя Велчеви и т.н, които с парите откраднати от държавата купуват собственост и никой не им търси отговорност, а напротив те са на власт.

4

ЗАЩО

преди 7 години

Защо Борисов е изпратил Кунева на тази среща ?Не си ли е взел урок - тя ще продаде България за жълти стотинки , и няма да е за първи път .Корупцията в България може да я търпим , ама да продадеш Родината си ... Измяна .

3

Анонимен

преди 7 години

Така ли ви каза главният глашатай кривоустов бе папагали бeзмoзъчни?

2

франко фере

преди 7 години

НЕ

1

гешев

преди 7 години

Не ни е нужен АРАБСКИЯТ ВИ ШЕНГЕН, шваби!група кан Телериг