33

Анонимен

преди 7 години

съжалявам, че човечеството достигна до този момент, но вече няма връщане назад и ще трябва да го кажа....или Тръмп или ***

32

з н а й к о

преди 7 години

До д-р.РадеваНе се напъвай! И, с 100 000 волта не моо умекна....

31

Анонимен

преди 7 години

Тоя се държи като циркаджия само за пред плоските Хамериканци. Ако наистина си е спечелил милиардите с това си поведение и мислене, значи Господ да им е на помощ на сънародниците му! Бойко е деситилетия пред тоя клоун, а това е много трудно за постигане!

30

До 46 Фройд

преди 7 години

Тръмп е последното спасение за човечеството и за ***!!!!

29

Анонимен

преди 7 години

по-добре американска телевизионна шоу-култура, отколкото телевизионна сапунено-турско-ромска-криминална хроника като култура

28

G

преди 7 години

Х(к)илари ЩЕ бъде новият президент. Тя ще продължи започнатата политика на сащ от преди поне 50-70 години. Елитът зад сцената няма да си позволи инвестициите в близкия изток, 9/11, арабската пролет, бежанската криза, войната в Сирия и т.н. да се провалят. Бъдещето е разчетено по определен график. Спомняте си как буш спечели изборите със съмнителния вот във Флорида. И сега нещата ще се нагласят при необходимост.Спасението?То е светът да изолира сащ.Кога не знам,но ще се случи някой ден.Амин!

27

Мучачос

преди 7 години

Хиларито искаше да дупчи в Добруджа за шистов газ,без да и е грижа,че ще натрови с химия най-голямото сладководно езеро под земята.Тя гонеше личен интерес да осигури работа на техните сонди и да прецака руснаците с износа на газ.Втората и издънка е,че не задоволява съпруга си Клинтън,който прибягна до услугите на Моника .Е,една жена щом не може да оправи съпруга си,може ли да оправи една цяла страна....в политически и икономически аспект?

26

Че

преди 7 години

Истината е, че нов фашизъм *** на вратата и той ще се казва Нов Световен Ред. Това е единственият начин на Матрицата да избегне клокочещият бунт на Пролетариата.И бай Дончо ще положи началото ...

25

Анонимен

преди 7 години

До 37Жу докторка пък....Не се излагате. Никой няма такъв лесен достъп до ядрен арсенал. То са глупости за пред масите народ.

24

з н а й к о

преди 7 години

До д-р. РадеваНамали малко главите, че шти стане мноо гоот!!

23

Анонимен

преди 7 години

До тръмп в очитеБоли ме фарът,как щели да пътуват българите до САЩ!

22

Анонимен

преди 7 години

До 28И какво разбираш под нормален свят? Нали повечето ти разбирания за добро и лошо произхождат точно от тези религии. Преди християнството е било съвсем в рамките на "нормалния свят" спартанец да убие новороденото си дете понеже му се сторило малко клющаво и можело да не стане велик войн...

21

1984 George Orwell

преди 7 години

Хилари Клинтън е американската Ангела Меркал!.....no comment!

20

з н а й к о

преди 7 години

Световен президент е Антихриста, а Баце е негов черноработник. Но е преател с Агнето, което е на овчарА, който е ваш пастир!

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Не желая да обиждам З.Стоянов-все пак е написал една епопея на българската еманация за Свобода и саможертвата на хиляди участници в Априлското въстание,но той си остава едно просто овчарче,научило се да чете някъде на около 20 годишна възраст! И това,че не е разбрал,какво се чества на трети март е напълно в стила на липсата на мироглед и ясно осмисляне на процесите,които текат покрай него!

18

Анонимен

преди 7 години

Only Trump will win! Bulgaria loves you!

17

Че

преди 7 години

До Анонимен 22Дясната партия ще е САЩ,а лявата Русия!---хе хе хе ... сегашна матушка и "ляво" - смях в залата!

16

Че

преди 7 години

До Анонимен 21УСА нямат нужда повече да бъдат световен полицай ... тази роля вече е възложена на досегашният им "враг" . :))) И оФцете отново са преметнати!

15

Анонимен

преди 7 години

Президент на САЩ трябва да бъде Тръмп! Шев на ООН Бокова! Дясната партия ще е САЩ,а лявата Русия! Мюсюлманите ще си знаят мястото и всичко ще мине в релси!Тъжна истина,но факт!

14

Анонимен

преди 7 години

на някой минава ли му през ума, че ако САЩ престанат да се правят на глобален полицай, то и долара ще престане да е валута овежище. И следователно заемите на FED няма кой да ги плаща