120

до 159

преди 7 години

България е Фактор в ЕвропаКолкото аз Съм НАПОЛЕОН БОНАПАРД

119

България ЕС НАТО

преди 7 години

България трябва винаги да е в отлични отношения със съседката си Турция независимо каква политика води както и с Германия и САЩ другото е без значение

118

Анонимен

преди 7 години

Не можеш да имаш прекрасни отношения с държава, която смята да те окупира и да те прави вилает. Отакто е република Турция кого е окупирала и си направил вилает Ако фиксираш Кипьр то още не е вилаетт и не искал но Гьрция си я искаше и си провеждаше геноцид.

117

Анонимен

преди 7 години

В исторически план Русия винаги е била заедно с Турция срещу българския национален интерес. Примери:-Съединението на България-Обявяването на независмостта на България-Балканската война-Първата световна война

116

Анонимен

преди 7 години

До 154Да мълчи... при наличието на толкова много дефицити е най-добре е да мълчи. За да не го подиграват и да срами цялата ни държава. А дали някой въобще го приема на сериозно... аз не мисля!

115

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да си казваме , трябва да признаем , че Турция начело с Ердоган победи най - вече себе си . В случая Българският Премиер не е посредник между Турция и ЕС , а фактор от ЕС . Приемливо е твърдението , че Република България е ПАРТНЬОР на Репубрика Турция .

114

Анонимен

преди 7 години

До до 143 144Като толкова разбиращ от политика, обясни какво трябва да прави при тази ситуация. Лесно е да се говори без покритие.

113

Анонимен

преди 7 години

Бойко, веднъж като кажеш "Алах е един" стига. Ти го повтори 100 пъти. Нещо се е случило, за да ти е харесало толкова много. Какво ли е то!?

112

Ай стига бе,

преди 7 години

До Анонимен 143"Бойко е умен политик."

111

Анонимен

преди 7 години

За Бьлгария Турция има специално Ако някой не е усетил да знае на Борисов му е дадено правото да е посредник между две сьрдити приятели Виш пилотаж Само че не сме дорасли Как разбрах Премиера Йьлдьрьм се обрьща с тежест за госта си а Борисов не е запомнил и името му се обрьща колега Да не говорим за преводача на изявленията.В Бьлгария има дьржава в дьржавата провокиращ вьпрос на 24 часа грьм от ясно небе ще се забрани ли пкк в Бьлгария това ли е наьионалния ни вьпрос или това е сол от прасчето.

110

Анонимен

преди 7 години

Добре сега, обяснете ми какво глупаво намирате в искането на Борисов да се затворят с общо решение границите на ЕС, след като очевадно вече никой не иска повече мигранти, дори и Меркел?! Не е ли това най-вярното и лесно изпълнимо решение? Защо да се цепим на четворки, петорки и т.н., а да го отнасят Гърция, Италия и България?Моля се най-после всички да го проумеят и още в Братислава да стигнат до категорична обща воля!

109

Анонимен

преди 7 години

турчина като съсед е незаменим. Почина на село комшията турчин и след него всичко ми окрадоха и спрях да ходя

108

Ай стига бе,

преди 7 години

"Да си съюзник на Турция е трудно и САЩ го научиха"Бойкооо, ти кога ще го научиш бе?

107

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 137Добитъкът вирее по каменистите пустини, България е райската градина.

106

пък мен ме кефи

преди 7 години

До Анонимен"Каква е разликата между Борисов и Местан?"Няма, те са едно и също, БОйко + меСТАН си е един тиквен БОСТАНV

105

до 143

преди 7 години

Нито е умен, нито е политик, единственото вярно, което написа е името му.

104

Анонимен

преди 7 години

Бойко е умен политик.

103

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 139Особено винаги.... ))))))))))))))

102

Анонимен

преди 7 години

До ПатриотСпокойно патриоте, Босфора си има естествени врагове като Черно и Средиземно море!

101

Анонимен

преди 7 години

да, третият мост е символ, че турция иска да стане част от европа. обаче сега трябва да издигнат и бетонна стена по границите с всички азиатски държави, за да бъдат приети. факт. когато кандидатстваш да си част от една общност, сваляш границата откъм тях, но издигаш нови, непристъпни от другата страна. и подписваш да спазваш правилата на клуба.