44

Боби

преди 7 години

До 56Прочети за НЕОБЯВЕНАТА ВОЙНА В ДАГЕСТАН - 150 бомбени атентата годишно, 250-300 престрелки годишно и това в продължение на около 10 години - ЦРУ било спряло ... Може но протежетата им се бяха развихрили - Рашките ЗНАЯТ какво е ТЕРОРИЗЪМ на собствен гръб. и за това отидоха да бият ИД в Сирия.

43

Анонимен

преди 7 години

До Ха- ха- хати си украински неонацист ами *** там!

42

ПРЕВОД

преди 7 години

Путин във всякакъв превод и без всякакъв превод е една и съща .....!

41

Боби

преди 7 години

До kokospaЛеко назад с материала сиТ-50 първа версия ще е и за Индия иначе Индийците ще ги ошушкат имат железни договори. Новите двигатели са за чисто руския втора серия стелтАнгара 5Б ще е 2020-25 като това е заместник на Енергия американски аналог Сатурн 5 от лунната програма. По-леките от семейството вече летятМС-21 е с доставки за Аерофлот 2018 година Вероятно версията със западна електроника ще е 2020 Също и версията за Китай нали реално Китайците платиха за разработката.

40

Питам

преди 7 години

Този с кого ще се бие ? Малиииии,не миряса бе.

39

1997

преди 7 години

Дано са по-малко изпозастреляните ,осакатени и прегазените от избягалите в Украйна!

38

kokospa

преди 7 години

До Боби!бях се зарекъл да не ти отговарям....Т50 едва преди 2 месеца получи новите си двигатели!?При най-добра стечение на изпитанията ЩЕ влезе в серия през 2018-2019.Новото семейство космически ракети се отлагат за 2025(по руски данни).А по отношение на МС-21 изкарали са mosk-up а за производство....ЩЕ бъде някъде около 2020.Иначе лозунгите ти са комсомолски ,от сърце!!

37

Боби

преди 7 години

До Анонимен 50Добре така да бъдеКАК ще ОПРЕДЕЛИШКлинтънОбамаМеркелЕрдоганайде да включим и Тръмп

36

Боби

преди 7 години

До Анонимен 49Айде пак Опорно ТочковРусия изостанала, нямала пари за пенсии и прочие и прочиеУмнико при тая криза за последните 10 години Рашките построиха два космодрума, създадоха ново поколение семейство ракети, пуснаха в серия атомни ледоразбивачи за да усвоят далечния север. Една от 4 държави притежаващи СТЕЛТ технология за самолетите си(да Т-50 мина държавните изпитания и готвят производство) За пръв път от 15 години изкарват чисто нов среден пътнически самолет.Това изостанало ли е?

35

Анонимен

преди 7 години

До ДО 33"ПУТИН в буквален превод значи ПЪТЯТ !"Путин значи УБИЕЦ.

34

Анонимен

преди 7 години

Никои не заплашва русия ! За какво е това дрънкане на оръжие ! Нормалните държави работят в услуга на населението си , а не тероризират съседите си . Русия няма пари за пенсии и заплати благодарение на вожда . Те са толкова технологично изостанали от развития свят

33

Ха- ха- ха

преди 7 години

Руското посолство активира агента си да трие и блокира антипутинисти! Жалък си, няма да спасиш *** или пък да помогнеш на русофилските ***.

32

Боби

преди 7 години

До Анонимен 32Стига с тая пропаганда моля. Вземи предвид само компаниите които ПРОИЗВЕЖДАТ НЕЩО ФИЗИЧЕСКО КАТО БОИНГ, АЕРОБУС, БАСФ, СОНИ(но не часта с филми и авторски права) и т.н.Всички ФИРМИ колкото и ГОЛЯМА КАПИТАЛИЗАЦИЯ ДА ИМАТ АКО ПРЕДОСТАВЯТ САМО УСЛУГИ ПРИ ЕДНИН КАТАКЛИЗЪМ НЕ СТРУВАТ ПУКНАТ ЦЕНТ.ЕТО В ИТАЛИЯ КАКВО ГИ БОЛИ ХОРИЦАТА ДАЛИ ИМАТ ИНТЕРНЕТ, ГУГЪЛ, АМАЗОН и прочие след като 100 тона Пръст е погребала Къщата им след земетресението. На тях им трябва БАГЕР да разкопае руините

31

ДО 33

преди 7 години

ПУТИН в буквален превод значи ПЪТЯТ !

30

Анонимен

преди 7 години

Аз лично не виждам нищо добро, което може да ни даде Русия. Някой може ли да обясни какви ползи вижда и как могат да дойдат от там.

29

Анонимен

преди 7 години

Имаш армия- пазиш си интересите!По-интересно ще стане,когато 3-те милиона муджахидини от Афганистан- такива са т.н. "бежанци" с по "неизвестно" как "придобити" десетки хиляди евро в джоба - бъдат "интегрирани" във всяка страна от ЕС във военни лагери и обучени като бойци на "Обединените Армии на ЕС!"Нали никой не се заблуждава,че франсета,германци,италианци, испанци и т.н. ще тръгнат да стават войници и ще се бият и *** за демокрацията в Литва,Латвия,Естония,Украйна,Полша, Дания,БГ и т.н.?

28

до 40

преди 7 години

Не му обяснявай колега, той няма мозък да го разбере . В главата му е само дрога и африкански бежанци.

27

Гошо от почивка

преди 7 години

Долните продажни русофоби! Колко сте жалки се вижда в харесванията на коментарите ви. Рублата била падала. Русия има 1400 ТОНА злато с която да обезпечи рублата! Федералния ви резерв колко има? Дойче банк и Уникредит се сриват, дълговете на запада удариха тавана, а вие тука ми говорите за глупости

26

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДопринесли са за Свободата ни! Ку*ха Ми*до

25

Анонимен

преди 7 години

Вставай страна огромная...... Русофобите да внимават да се изпуснат в панталоните ( полоте).