18

Анонимен

преди 7 години

За първи път чувам за ислям зачитащ законите на немюсюлманска държава и зачитащ правата на жените. Меркел е опасно луда и на нейната лудост се надявам немските избиратели да сложат край на следващите избори. След което вещицата заедно с мултикулти джиджетата й да бъде съдена и хвърлена доживот в затвора.

17

нико

преди 7 години

Щом има място да си ги отглеждат но да не налагът на други държави да ги приемът колкото до тероризма и убийствата ако и по сто пъти да гърмят бомби и избиват хора изобщо не ми дреме щом така са решили също и за жените им голям праз че ги изнасилват ако народа им мълчи ние ли да ги жалим за нас е важна българия европа терор. Няма да избият цялата е половината може

16

Нед

преди 7 години

Вчера се видях с моя приятелка омъжена за германец , според нея е много зле .Обсъждат с мъжа си да продадат каквото имат там или да оставят къщата под наем , но да започнат нещо в БГ.Фрау Меркел буквално си съсипа държавата , накарайте някой ваш близък да ви снима гарата в Мюнхен , изглежда по зле от ЦГ София :)

15

Анонимен

преди 7 години

NAI E RASVIT ISLYAMA E V RUSIYA,NAI GOLYAMATA DJHAMIY E V MOSKVA OT IZTOKA IDVA TERORISMA, DROGATA, SOZIALISMA I VSICHKO GADNO . SPASENIETOE V BG S NOVA KONSTITUZIYA I I NOVA DURJHAVNA PRAVOVA REFORMA, BES POLITIKA V BISNESA.

14

fghf

преди 7 години

сигурно германците искат да емигрират някаде с такъв канцлер ???

13

Гражданин

преди 7 години

Хора,тази жена,па била тя и канцлер с думите и делата си ЗАТРИВА ХРИСТИЯНСКА Европа! Вместо да ги завърне там откъдето са дошли / тия пришълци НЕ ИДВАТ С ЧИСТИ НАМЕРЕ НИЯ !!! / тя ги защитава?! Не е далеч времето,когато тази нейна безумна политика ще дава кървав резултат,но тогава Меркел няма да я има,а ще страдат и нашите деца! Като тя не разбира,че ИСЛЯМЪТ е в световно настъпление няма ло кой да й го каже ?!Останалото са дрън-дрънканици!

12

селянин

преди 7 години

До ВасилевМногоси заблуден, еврофондовете не достигат до селяните, а до градски тарикати и мафиоти, нямащи нищо общо със земеделието! Таке, че не обиждай селяните!

11

анти

преди 7 години

ужас какви ги говори тая кикимора

10

Aнономен

преди 7 години

Пари ли получава или ?? Не мога да разбера кой стои зад нея

9

Българина

преди 7 години

В Германия да прави каквото иска, но да не го натрапва насила на останалите 420 млн души! Няма ли един истински германец да я гръмне тая бе?!?! Германия за трети път иб а май ката на Европа! Просто невероятен исторически факт, трябва да бъде разпарчадосана между съседите й. Тоя германски мотор тегли само на задна и надолу всички вкупом

8

Пиночет

преди 7 години

Тя само помага на вноса му в Европа, че и у нас.А го създадоха зад океана

7

Анонимен

преди 7 години

Не е рептил просто е загоряла.Кой нормален мъж ще обърне внимание на тоз ***?

6

Калина

преди 7 години

Проблемът е, че ние сме подчинени на нейната политика и безумни решения.И питам: каква точно е разликата със зависимостта ни от Кремъл преди "демокрацията" и европейската ни зависимост?И къде точно е тази ДЕМОКРАЦИЯ, че нещо ми се губи.

5

д-р Исня

преди 7 години

Разбира се,че има място за исляма...Християнството нали затова се изнася от центровете на големите градове. Да направи място за исляма. Скоро във всички населени места

4

game1

преди 7 години

Германците са изтепали милион евреи и други националности през втората св в.! Въобще не ми е жал за тях - да се пълнят с бежанци да си стои Меркел!Лошото е че ние също сме на страната на нацистите та сега с германия имаме най многи турци и джамии от глава на население!

3

Анонимен

преди 7 години

Тя нали не е жена няма от кво да се притеснява ...

2

Човек

преди 7 години

Преди бях сигурен, че на тази ЦРУ са и сложили чип в мозъка и така я командват. Но сега честно си признавам, започнах да мисля че тази дори не е човек, а рептил !!!

1

Анонимен

преди 7 години

ТАЯ Е БОЛНА, ТАЯ НЕ Е С ВСИЧКИЯ СИ ?!?!? КОЙ ДОПУСНА ТОВА ПОСМЕШИЩЕ ДА УПРАВЛЯВА И ГЕРМАНИЯ И ЕВРОПА ????