9

Анонимен

преди 7 години

рекетьорите станаха герои,какво чакаш от държава която се управлява от мутра хеп гене бай ганьовска работа.

8

Анонимен

преди 7 години

Събрали са се пак разбойници да обират бежанците по границата. Големи патриоти.. местните тарикатчета които се чудят какви ли не глупости да правят само и само да не се хванат да работят. Тия бежанци носят поне по 1000евро със себе си. Представете си като хванат една групичка от 10тина човека - хоп 20 бона печалба. Тъпо племе сме.. за това все ще сме най-бедните и нещастни. Защото държавата ни е пълна с разбойници. Едни други се крадем, всеки е тарикат.

7

Анонимен

преди 7 години

"BBC направи филм за Динко от Ямбол, а редица анализатори се запитаха редни ли са подобни отряди."Редицата анализатори първо да се допитат до мене, дето съм гражданин на България. И да, според мене е редно да има такива отряди.

6

Man

преди 7 години

Bravo,momcheta!Tova koeto pravite e za uvajenie.Dobrovolno da jertvate vreme,pari,usiliq za Rosinata.NE sa mnogo narodite,koito pritejavat hora,gotovi na samojertva!

5

Арнолд

преди 7 години

Абсолютна подкрепа, въпреки медийната помия и разни либерастко настроени медии! Вижте само колко е позорно, особено за военните. Преди няколко дни имаше интервю с една "военна" (дама) на границата с Гърция, която милваше бежанците. Те били бягали от война и трябвало да бъдат защитени. Не съм сексист, но жените нямат голямо място в нашата армия. Техните майчински инстинкти за закрила не са съвместими с ислямската напаст която ни дебне! СРАМ и ПОЗОР е Българската армия в момента!

4

Кругер

преди 7 години

Браво!

3

Анонимен

преди 7 години

Тия руски агенти колко хилядарки изсипаха за фейсбук реклама и 2 пъти отидода да се снимат. Ама стана пиара де ;)

2

Анонимен

преди 7 години

Държавата трябва да помага на тия момчета, всеки нелегално влязъл носи редица опасности.

1

Анонимен

преди 7 години

Държавата ни не се управлява от някаква телевизия, cега ако трябва нека заведат дело срещу ББС. Браво на тия момчета, тия бежанци и Зика и Ебола могат да ни вкарат.