45

Анонимен

преди 8 години

До До 100Ще изстрелят, защото у.ода хитлер се е бил окупирал в Берлин и армията му не се е предавала не се е предала или капитулирала! Но не знам през 45 г. японския император да се е криел .... в Хирошима или Нагазаки, че да хвърлят атомни бомби върху населението там!?

44

АТАКИСТ

преди 8 години

до 15 Май не сме се разбрали за американците, брачед!Можеш още да поразсъждаваш...иначе питай Сидеров защо ходи насам натам, не съм му гадже.

43

Нали?

преди 8 години

Нацистите(хитлер) убиха 20 млнЖидобольшевиките(сталин) 50млнКитайците(мао) 30 млнА Краварите колко убиха?

42

До 100

преди 8 години

Поради същата причина поради, която руснаците изстрватнад 2,5 млн снаряда срещу Берлин при финалния щурм

41

Анонимен

преди 8 години

Комунистите избиха дори и синовете на Райна княгиня, но иначе твърдят че няма жертви на комунистическия режим

40

Анонимен

преди 8 години

Е Вие какво искате бе, да са започнали десант на Япония, тогава колко щели да бъдат жертвите, поинтересувайте се колко са жертвите на Окинава

39

АТАКИСТ

преди 8 години

до 93И ти ли ще говориш по темата? Кажи тогава хамериканците избиха 2000 наши дядовци и баби 43-та в София и след това им издигнаха някои поми.яри паметник в София??? Ще ми отговориш ли? Или ще се занимаваш с това къде ходил да си прави Сидеров кефа по света?

38

Анонимен

преди 8 години

До Аноним 90 И кои са избили комунистите? Такива, като *** разстрелвали ястребинчетата ли? Повечето от избитите са точно такива Убавци! По същото време в Белгия, Холандия, Франция са избити много повече приятели на Хитлер, отколкото в България! Образовай се и ти малко и не ръси само тъпотии по форумите!

37

factotum

преди 8 години

Иначе скоро говореха нещо за разселване на някъв дядо, но да избиеш два града невинно население с атаомна бомба(най-зверския акт в новата история) няма песни и първи места!

36

До 82

преди 8 години

Говориш глупости, 1-во руснаците създават атомно оръжие чак през 1949 г, 4 години след йрая на вийната, и второ може да си сигурен че ако са я имали са щели да я изоолзват

35

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да се заговори за Хирошима и от друга гледна точка.Ако вие имате пистолет в къщи и пет годишното ви дете убие с него човек, кой е виновен?Не омаловажавам зверското престъпление на военните кравари.Но е крайно време да помислите за ония които се хилят от учебниците по физика, и ръководили "научния проект" в Лос Аламос.Проклети да са всички!

34

Русия

преди 8 години

ФАЩ е единствената държава , която използва ядрено оръжие ! "Борците за мир"

33

АТАКИСТ

преди 8 години

до 80Да ви имам опорните точки, соро.си! Значи и Куба е запада викаш?

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 79Ако, ако... баба ти беше мъжка, а дЕдо ни женски, кой знае какАФ умник щеше да се пръкнеш....Много "обичам" такива, като теб "разсъждаващи" над минали, предполагаеми, несбъднали се събития!?!

31

Анонимен

преди 8 години

Снимките на Берлин след влизането на червената армия, са също толкова ужасяващи, дори повече, така е на война, ама виновни са не тия дето ориключват вийната, а тия дето я започват, в случая САЩ използват атомната бомба, поради простата оричина че те първи са я създали, ако руснаците са я били създали предо това те са щели да я изоолзват

30

Русия

преди 8 години

ФАЩ

29

Анонимен

преди 8 години

Абре , няма друга страна изпозвала ядрено оръжие срещу каквото и да било а тея *** треснали цивилно население , ко сега и да се извинят ли оООО. Колкото до България ами освен с конвенционални бомби са ръсли здраво и с такива в детски играчки, без майтап . Както се сещате не са били предназначени за човечета на повече от 10 - 12 години. За едно се радвам, не сме като тях и никога няма да станем, като се има в предвид какви ги вършат дори незнам как още съществуват тея ***.

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 64Обявена е война на прохитлеристкото българско правителство, което е било във война със съюзниците на Червената армия - Кравария и Ингилизия! Червената армия не е изстреляла 1 /един/ куршум по българска територия за разлика от краварските и ингилизките аероплани!

27

АТАКИСТ

преди 8 години

до 62за какво има паметник на хамерикански войници у нас? Щото са се били за свободата ни? Я пак!Муахахахахахах

26

АТАКИСТ

преди 8 години

до 61Имаме хамерикански паметник, защото имаме загинали хамерикански бойци на наша територия от Немците??? Я пак????? Муахахаахахахахаххахахаххахахахахахахаххахахахах