31

ODESSA

преди 8 години

Във Варшавския договор нямаше членове, параграфи и запетайки. Ако някой се беше осмелил да нападне някоя държава от съюза отгоре щеше да се стовсри цялата мощ на останалите. Мен не са ме питали дали искам във нато или еу.

30

гн Савов

преди 8 години

До Анонимен 47 ЗА армия винаги се плаща не храниш своя храниш чужда ОТ мен ако зависи ще взема пенсията на всеки член на БКП за военни разходи

29

Анонимен

преди 8 години

"Младежите искат казарма, все повече и повече"Това са пълни глупости. Няма младеж който да иска да ходи казарма. Даже като беше задължителна студентите записваха второ висше само да се измъкнат. А и нали сега имаме професионална армия. За какво плащаме като данъкопладци?

28

Анонимен

преди 8 години

Казарма от 3 месеца през лятото между 11 и 12 клас ще им се отрази добре и нека е по-скоро военно обучение, а не казарма. Иначе казармата е абсолютна простотия. Не мисля, че някой разум млад мъж би се съгласил да си изгуби 1 или 2 години от живота.

27

лентиая

преди 8 години

Аз пък не искам. На сила няма да ме накарате да отида...

26

timi

преди 8 години

много сме заблудени за нато триябва да ни стане ясно един път за винаги че никой не ни пази прочете устава на нато там ясно пише член 3 всяка държава е длъжна да гарантира сама своята сигорност преди да поиска помощ ако не си изпълнил член три неможеш да активираш член 5 това е просто и ясно

25

тролгеносен

преди 8 години

Тъпотии не ми се четат. Искали младежите в казармата. Да бе, ей ся на.

24

Анонимен

преди 8 години

Някой виждал ли е такава тъпотия!Щели да подготвят наборниците,ама нямало да ги ползват!За какво "няма да ги ползват"?!За слугуване на краварите по чужди земи ли?Нали подготовката на наборниците е ЗА ЗАЩИТА НА РОДИНАТА СИ,В СЛУЧАЙ НА АГРЕСИЯ ОТВЪН!!!Това не е "ползване",а свещен дълг на всеки българин за защита на Майка България!Сега стана ли окончателно ясно на "българите",за какво издържата армия - ЗА ПОЛЗВАНЕ!ЗА ЗАЩИТА ИНТЕРЕСИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ПЛЯВА,Т.Е НА ГОСПОДАРЯ ФАЩ!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 8 години

e нали НАТО и Турция ни пазят? За кво ни е армия?

22

timi

преди 8 години

каквато е и да е армията ни трябват пари за да имаме добра и подготвена армия трябва да имаме добра и работеща икономика която да произвежда блага но сега като нямаме таква икономика не става нищо сега имаме консоматоркса икономика която не носи нищо и не вдига брутния вътрешен продукт затова хората казват силна икономика силна армия слаба икономика слаба армия

21

Анонимен

преди 8 години

Ми да ходят.Има поне десет вида частни армии по света.Ама това да си на война не е като да пържиш беемве-то на главната нито да друсаш чалга и да си правиш страшни татуировки..Щото тия войнолюбците са предимно такива.

20

factotum

преди 8 години

Аз съм за, но ако излезем от НАТО! Сега се едно служим на Пентагона!

19

opps

преди 8 години

Не ни трявбва друго... само АК47...

18

войник

преди 8 години

Комунистите ги беше страх че някой генерал може да им спретне нещо както го описваше ЖЖ във Фашизма и затова положиха огромни усилия за разлагането на армията. Имаше доста филми на разни "герои" които са правили ръб на своите командири. И ги показваха на войниците. Сега когато няма армия леят крокодилски сълзи, но треперят да не изградим боеспособна армия. Достатъчно е човек да прочете коментарите на атакистите по-доло.

17

Анонимен

преди 8 години

Ако е от сорта на Швейцарската Или Смесения Тип в Германия ЗАЩО НЕ от Израел също може да се вземат някой елементи традиция от дядовците ни имаме ГЛАВНОТО Е ДА НЕ Е смес от колхозни роби и затворници ОТ СОЦА каквото си бе БНА

16

Анонимен

преди 8 години

Автора явно е превел някоя севернокорейска статия

15

да

преди 8 години

странно казарма още няма, пък младите, които се обясняват, че нямало да могат да работят, заради казармата - не работят и днес :) що ли..

14

Анонимен

преди 8 години

Ами нека се увеличи примерно със 7-8 хиляди професионалната армия, какво пречи. Има и френски чуждестранен легион. И в Щатите набират. Който иска да стреля и да става мъж(щом му се става мъж, и не се усеща като такъв) - опции бол.

13

Анонимен

преди 8 години

От тази по голяма тъпотия не бех чувал

12

Петър

преди 8 години

Аз съм на 23 години.Току що навършени.Говорил съм с много мой връстници по тази тема.Единствените,които искат казармата са ***,които нито работят,нито учат и нищо не правят с живота си.Никой нормален младеж,който има амбиции и желание за развитие,не би искал да изгуби 2 години от живота си,или колкото там решат да го направят,в козируване на някакъв командир лепилошмъркач.Ако искате модерна и силна войска - инвестирайте в армията,направете я по-привлекателна за младежите.