86

Анонимен

преди 8 години

Само австрийци мислят трезво.

85

USD

преди 8 години

КАК МОЖЕ НА СВЕТА ДА ИМА ТАКЪВ ПАСИВЕН НАРОД? ОКРАДОХА ГО, РАЗБОЛЯХА ГО, ИЗГОНИХА ДЕЦАТА МУ, НА ЕДНА КРАЧКА СА ДА ЗАТРИЯТ ДЪРЖАВАТА МУ, А ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ БЪРКА В НОСА,ВМЕСТО ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА РАЗМАЖЕ ИЗГНИЛАТА КОРУМПИРАНА СИСТЕМА !!!!

84

Анонимен

преди 8 години

До 136. В случая не ни приемат в Шенген, не заради нашата мафия, а заради европейската мафия. Ние сме необходими като бушона, който трябва да изгори, за да предпази Европа от бежанската криза. ЕС е решил да ни жертва като пешка на шахматната дъска - със съдействието на българската продажна политическа класа, разбира се.

83

ист

преди 8 години

Акъл нямат тези мигранти. Не отиват в най великата държава и най великият държавник Путин, а са ревнали за загниващия капитализъм в Германия. Москва ви очаква.

82

Анонимен

преди 8 години

Доколкото разбирам, ще се наложи да правим метани на Путин. 2 милиона влязат ли тук, край с банкова, финансова и социална система, настава пълен колапс. За ислямизирането, кражби и насилвания не коментирам изобщо.

81

Анонимен

преди 8 години

наскоро ЕС не гласували нещо за мигрантите че от която държава влязат първоначално и регистрират ще и ги връщат на нея,ако съм прав с България е свършено

80

Анонимен

преди 8 години

България няма да влезе в Шенген, независимо от това което постига в изпълнението на каквито и да е изисквания. На ЕС е необходимо да ни държи извън Шенген, защото по този начин има средство да задържа бежанците на българска територия. Свалянето на границите ще премахне инструментите, за принуждаване на бежанците да останат в България.

79

Анонимен

преди 8 години

turcia e zatvor v momenta s diktatora

78

Осман

преди 8 години

Западът е решил да Ви пожертва Господа. Повечето Сирийски граждани всъщност са кюрди. А повечето бежанци не са дори сирийски граждани. Кофти работа. Турция е почти 80 милиона и един - два милиона са капка в морето (не напълно но почти).Но при държава с 6 милиона население е неприятно меко казано. Дано не се случи това. Лошото за Турция е, че ще граничи с кюрди на изток и на запад.

77

Анонимен

преди 8 години

Сделката с Турция касае бежанците, които се насочват към Гърция. България и Румъния не са споменати, нито връщането на бежанците от тези страни. На практика това означава покана към бежанците да се откажат от Гърция и да се насочат към България. Т. е. ЕС си е набелязал страната ни като евентуално депо за бежанци и работи по въпроса това да се случи. А нашите управляващи ръкопляскат и както винаги са съгласни.

76

USD

преди 8 години

НЯМА ПО-ВРЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ТОВА НА МУТРАТА,СПРЕНИ ПРОЕКТИ,НИСКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ,МАСОВА БЕЗРАБОТИЦА,МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ,БЕДНОСТ,РАЗРУХА,СКАПАНИ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ ВСИЧКО Е ЛЕШ!!!ОСТАВКА ИЗБОРИ НОВИ ПРАВИЛА С НОВИ ХОРА!!!

75

ред

преди 8 години

Моментален протест сваляне на сикаджийската мутра и избори с нови правила!!!!

74

Анонимен

преди 8 години

е тоя път вече ще ни разкажат играта , трябва да се въоръжаваме за да си защитим семействата , при мен номера с хуманост към мигранта не минава , докосне ли някой от тях член на семейството ми му рязвам зелката

73

Анонимен

преди 8 години

Да не се чудят наще балъци ами да почват оградата, поне колкото тази в Израел и задължително ток!

72

Анонимен

преди 8 години

Путин каза че сирийците са руснаци, но говорят много древен руски.

71

анонимен

преди 8 години

българия да излезе незабавно от нато и ес докато е жива след това следваграж война благодарение на нашите управници

70

Ястреб Османлията

преди 8 години

Сега кюрдите вече ще имат възможност да създадат независима кюрдска държава. Малко нещо е изкензана от братята им българи, но за тях това не е проблем, защото и те са същите! Хайде честит ви балкански Кюрдистане!! ;-)

69

Професор

преди 8 години

Това е добра новина. Генетичното разнообразие и полезно. Хем отново ще станем 9 милиона. Трябва да им се даде БГ - Гражданство веднага. 1 милион са малко. Поне 2 милиона трябват.

68

Анонимен

преди 8 години

Стоп на ислямизирането на България.Стоп на чалгата,турските сериали,новините на турски език.Забрана на партии насаждащи етническа и религиозна омраза в православна България.Да се отнемат незабавно паспортите на всички ***, които се срамуват от българския си произход, правейки се на велики траки,османотураки и т.н.

67

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Тикво, чакаме новия ти бисер