54

Анонимен

преди 8 години

До Динко е геройБХК са грешни, ама и този Динко не е много чист. Как победи в 3 схватки 25 бежанци? И твърди, че било самотбрана. Мен ми излиза като медиина реклама на този и реклама на БХК, за да могат такива загубеняци като теб да ги защитават от едната или от другата страна :))) Може и Динко докато е вдигал скандали с тези 25 бежанци по друг път да са влезли около 200 други бежанци в България и всичко да е за отвличане на вниманието.

53

Анонимен

преди 8 години

По същество, антибългарски "комитет", който освен всичко друго, няма и нищо общо с Хелзинки, освен, че е избрал името на мирната финландската столица, за прикритие на долните си, подли, лукави дейности.

52

Динко е свободен бъл

преди 8 години

До Динко е геройНе трябва да се тръгва на лов за служители на БХК, а Динко трябва да си намери един адвокат, който да отправи запитване до Австрийските съдебни власти за Хелзинския комитет, който те са осъдили и забранили. С отговора да отправи питане до Прокуратурата, защо те разследва криминални структури, чието съществуване е забранено и защо Кънев не е затвора, а се укрива в България и дори действа легално при положение на присъда за криминална дейност.

51

kn

преди 8 години

Леле колко си страшен !

50

Забрана на БХК!!!

преди 8 години

Едни престъпници - БХК, защитават други престъпници. Първо, хелзинкски комитет извън България не съществува. Второ, как се финансират терористичните организации? Същата е схемата на финансиране на БХК. Трето, защо след като е "български" не защитава правата на всички българи, а само на не българското население? Крайно време е прокуратурата вместо да се сезира от БХК, да се самосезира за дейността на БХК, която работи срещу интересите на българския народ и идентичност.

49

читател

преди 8 години

до Анонимен Не съм казвал да го изритат.Нито е полицай,нито от армията че да ходи и бие бежанци.Кой е той?!Динко.Даже са го кръстили като кученце.Голям смелчага е.Хванале група от 20-а жени деца и мъже-в чужда държава,не говорят езика,гладни,изморени и уплажени за живота си.Питайте го защо е учил английски.Къде му е бил нужен.В бг се говори на български.Щом е бил такъв голям родолюбец защое бил в чужбина?изкарал 10000 лв. вземал една АТВ и айде пак в бг да се прави на лъв.Ей мишко.....

48

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТ 42Тогава защо пред съда адвоката му говори за самоотбрана и той самият (Динко) говори за самоотбрана в изявленията си към медиите??? Щом твърдиш, че е ловил бежанци - значи е атакувал бежанци, а не никаква самоотбрана. Ама той самият пред медиите твърди, че се е защитавал и било самотбрана.

47

Док

преди 8 години

Психар, превдо патриот, грозни снимки, ръждиви съветски военни техники, лъскави скъпи немски автомобили...родна грозна действителност. Мястото на този и тези като него е зад решетките, но първо трябва да бъде освидетелстан...преди всичко. Срамота!

46

tih velikan 681

преди 8 години

Ne drug,a nyakoi pishman bulgarin podal jalba sreshtu nashiyat sunarodnik....eeeeiii...kato vzema edna dryanovica...Dinko pazi granicata ni.Ti si geroi!

45

МИНУС

преди 8 години

Динко стана като Николета Лозанова .Разликата е че Динко работи в сивия сектор и не плаща данъци .Второто е че динко е мюсюлманин .

44

до 47

преди 8 години

До АнонименБХК е забранен през 1999 г. с постановление на Виенския търговски съд за престъпления от криминално естество-финансови и търговски. В Решението на съда се казва, че комитетът не може да възстановява дейността си под никаква форма. Защо тогава, членът на директорският съвет на осъдения за криминални престъпления и невъзстановим ХК Красимир Кънев от години се вихри в България? Как и с какво решение на български съд той е продължил дейността на криминална организация именно в България

43

Анонимен

преди 8 години

Откъде-накъде някакви хора в хелзинския комитет стоят и по цял ден наблюдават? Откъде имат пари да го правят, кой им плаща? Какъв интерес има този, който им плаща? НИЩО на този свят не се прави без личен интерес. Какъв е личният интерес на този, който плаща на Хелзинския комитет?

42

Де е Прокуратурата ?

преди 8 години

Аз пък призовавам прокуратурата и ще внеса искане до нея за забрана на БХК, който не само трябва да бъде забранен, но никога не е трябвало да бъде допускана дейността му в България. Защото Хелзинският комитет е разтурен и не подлежи на възстановяване и функциониране с решение на Виенския търговски съд през 1999 г. за финансови и търговски престъпления Председателя му е в Затвора, а Кр. Кънев, член на Борда на този забранен и осъден комитет го е възстановил и зло-действа в България.

41

Анонимен

преди 8 години

читател, я ми кажи как могат да те изритат от държава от ЕС, след като България също е членка на ЕС от 9 години?

40

художника

преди 8 години

Вълев признава, че е нанасял такива удари по хора, които са били от естество да причинят кървящи рани, твърдят от БХК...-----------------------За сведение на БХК, тези хора са ПРЕСТЪПНИЦИ, а Динко защитава неприкосновеността на Родината си.НЕЛЕГАЛНО преминаване на границите на суверенна държава е тежко престъпление.Все едно някой да влезе насила в офисите на БХК, тогава ще ги питам за "компетентното им мнение!!!

39

читател

преди 8 години

Тоя ''родолюбец'',АТВ-то,що е ходил да учи английски?и то го е найчил до перфектност.Така казва той де.Нали е бг.Защо му е английски.Да не е бил някъде в чужбина и той и са го изритали като са видели какъв бай Ганио е.

38

читател

преди 8 години

Абе тоя що не се изправи срещу мен и пак да каже че не му пука?Тогава да не извика той БХК.Хм

37

анти

преди 8 години

Дерзай Динко,браво

36

морски командос

преди 8 години

Динко няма нужда да се изправя пред гонителите на емигрантите, защото няма никаква работа с тях. И не си прави никаква реклама. Тя не му е нужна, защото не е артист или производител на мотички, да речем. Свестните у нас считат за луди. Човекът има нормално поведение.

35

Ff

преди 8 години

БХК са антибългарска престъпна оганизация трябва да бъдат забранени.