37

от дежа вю зо 14 и 2

преди 8 години

Валя Ахчива показа писмо 1. че против хемофилус е разрешена в България /това е 5-тат компонта/ и 2- че "Санофи" е произвела и внесла в Турция Пентаксим,аПроизведена в ЕС !!!Някоай някъйде в 2014 година не си свърши работата и не осигури доставка на най-хубавата ваксина -Пентаксим! В това е единствения проблем! Благодарете се на министър мосов ,че снабди българските деца с такава!

36

Анонимен

преди 8 години

До момента нито едно познато ни семейство, на което предстои ваксинация на детето ,не поставило задължения, забранен за употреба в ЕС турски ***. Освен тези които си донесоха ваксини от съседни или близки държави. А тоя да си приказва каквото иска. Тези корумпирани кияци с това ще се запомнят. Мършляка ви пробута тридесет годишното месце, тиквата се облажи. Само далавери и мърлящина. Скоро да не им баят пак брадатите доносници, че ще се вдига кръвното.

35

Анонимен

преди 8 години

В Китай и Северна Корея такива ги разтрелват

34

до 44

преди 8 години

А може би не си чувал че Дори и Доктори влизат в Затвора да ама в Европа в България такова животно като Съдебна ситема няма Та затова и Москов се напъва толкоз проблемът е че нашоо Министро дори не зачита и Европейският съд и забраната на това лекарство в Европа кой знае от тия 15 долара на парче колко пара ще кашира тоз дето прилича на Д.русан от Снимката

33

съни

преди 8 години

На доктора ли ще вярваш за болест, или на прокурора!

32

мда

преди 8 години

За Москов бизнеса с Турция е нещо свято .Какви деца ,за него това са деца на бедни и жалки хора дето нямат бизнес.

31

някой

преди 8 години

"Пентаксим"-ът няма да бъде спрян!Добре, тогава трябва да отпадне задължителното ваксиниране на децата!Който родител се съмнява в качеството на тази ваксина/а тя няма разрешение за употреба в ЕС/,трябва да има законното право да я откаже!

30

Анонимен

преди 8 години

Първо да се Ваксинират всички депутатии след година две според резултатите ще се ваксинирам и АзТУРСКО ЛЕКАРСТВО ЗВУЧИ МНОГО ПО ЛОШО ОТ ВУДУ МАГИЯТоз е Психясал НапоследъкЗдравна система ще гради пък не Е.бав.ва Съдебнатааййй Сек.,тир Бре Дру.сани Тарикати колко щешТой и Наркоманът казва че Херойнът е Полезен съдържа много минерали и витамини ама кой му вярва

29

До 21

преди 8 години

Естествено, че ваксината е по- важна, а не някаква пикла. на която й се приискало секс с татенце. От ваксините зависи здравето или не на децата ни, особено ако един луд министър иска да ни натрови децата заради комисионните си

28

ганди

преди 8 години

Кой си ти бе Москов, че да гарантираш- къде е ваксинирано твоето дете, от къде е доставена ваксината за него, как не Ви е срам всички некадърни кражбари да си играете със здравето на най-милото бе. Защо не почнеш да внасяш от Франция или бонусите , които си получил не позволяват да прескочиш поети ангажименти. Просто кажете чии интереси защитавате- да бе ще каже, не са българските.

27

Анонимен

преди 8 години

Като е призведена във Франция защо не е разрешена в ЕС ???

26

Анонимен

преди 8 години

Одесей само такива като тебе дето имат загорял от слънцето любовник в турция си чупят краката и трътката там

25

Анонимен

преди 8 години

Одесей верно ли е че си Иво Инжев ?

24

Берлин

преди 8 години

Москов твърд: "Кокаин"-ът няма да бъде спрян!

23

Не ! Съд

преди 8 години

До 23 остай че са пакетирани в Турция ами са и Подарък :)

22

Анонимен

преди 8 години

До ЕвроатлантикКакво смърдиш?. Сигурно ти се иска и тебе да те дефлорират ?

21

Анонимен

преди 8 години

Прокуратурата казва че съдържат живакМинистъра казва няма страшноНа кого да вярвамСтава дума за детски ваксиниЩе ваксинирате ли вашета дете

20

Анонимен

преди 8 години

До истина! Да но се правеше пентаксим производство на фирмите SANOFI PASTEUR SA, Франция; SANOFI-AVENTIS Zrt., Унгария, а не Pentaxim-ът с производител MEFARA Турция.А тук става въпрос че Москов внесе турски на които само един компонент е произведен във Франция.

19

Анонимен

преди 8 години

Пепи БМВ - то , Боко що още ги държи такива. Ами те ще го обрулят скоро. Не е само тоя. Иначе пожарът на бунта гори.

18

Анонимен

преди 8 години

Това си е направо диверсия срещу държавата!Защо да се ползват ваксини пакетирани в Турция? Москов може ли да гарантира, че няма добавена някоя допълнителна и нетествана съставка по време на пакетирането им!