10

до 12

преди 8 години

По добре е от колкото да се испе....сват и дрогират до припадък по евроатлантически.

9

демократ

преди 8 години

И Путин е бил възпитаник на подобна организация и сега целия свят му се смее на комплексите..ха..ха Навярно някой ще иска и възстановяване на пионерските лагери по Черно море. Тъкмо гледах и г-н Борисов който отчете че Черно море има вече десетки преработвателни станции и водата която се излива е чиста. По изчисления на Премиера са се изливали 400 000 тона фекалии в Черно море . Според мен защото тези тонове не се изливат вече в Черно море не идват руските теро...пардон туристи. ..ха.ха

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18Ма ти имаш информация за "цял свят"! Въх, как можа да я запаметиш, бе, сигурно и хитлерюгенд са започнали "отдолу"!

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Ти някога бил ли си пионерче? Щото аз съм бил и никога не съм чувал тогава за Павлик Морозов. Чух след 10.11.89. Нас ни учеха да подражаваме на Ботев, Левски и Димитров. Последният, ако не знаеш, е набутал в *** г-ъз Херман Гьоринг на процеса в Лайпциг, за което пише английската и американска преса.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анониментака си мислиш ти и аз нямам намерение да те убеждавам в нещо друго

5

Луцифер

преди 8 години

Бяхме юноши,станахме тинейджъри.Бяхме пионери и комсомолци,но не бяхме скаути.Грешка.Гледахме наши си спортове , не гледахме голф, амер.футбол,ръгби. Грешка. Забравихме Илинден,Димитровден,но помним Св.Валентин,Хелоуин и т.н.Иначе,нацията е здрава.Успехи.

4

Анонимен

преди 8 години

Пионерите имат много малко общо със скаутите..пионерите са всестранно развиващи се деца а скаутите залагат на оцеляването си при екстремни условия

3

д-р Търбухиян

преди 8 години

Интересно какво му се случва на американското дете, ако не се запише в скаутите?

2

елке пак ли ти

преди 8 години

Не мога да разбера медийните с*уги до кога ще гледат в канчето на руснаците щели да възкресяват нещо си тия *** как биха нарекли скаутските организации в краварника там не се ли опитват да възпитават децата в същите тези ценности или там не им викат пионери и за това са различни .

1

Анонимен

преди 8 години

Чудесна идея...отдавна и беше времето да възкръсне !