20

ФЕС

преди 8 години

Разбира се, че Б.Б не би помогнал, но моралната му подкрепа към пострадалите щеше да ги удовлетвори и успокои поне малко! Не става дума за нормална катастрофа, а цяла трагедия!

19

До Габен

преди 8 години

Колко често в тези страни има места! за това? Доста...

18

до ehaa

преди 8 години

Ем като няма къде няма да пикам в колата... ли? Трябва да почна да обвинявам и аз като всички останали че някой ми е виновен за нещо... Не мисля че замърсявам природата ако това имаш в предвид. Всичкия *** се събира и се изхвърля в първото населено място. Да Забраним на всички животновъди да изкарват животните по гората и поляните? Тоалетни за дивите животни в гората? Безмислено е да се заяждаме пред тази трагедия заради една .....

17

..

преди 8 години

полицията не мълчи, полицията си го каза с две думи : НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ....мокър път, тунел, мъгла......а скоростта е същата като при слънчево време и сух път...като добавим и дистанция 20 см при скорост над 100 км става това

16

Де Лириум

преди 8 години

От както режима на пожарникаря е на власт, България премина от опита за колективно самоубийство към национален делириум!

15

До свидетеля

преди 8 години

На километър преди тунела ограничението е все още 140 или 130 км/ч. На 200 метра преди него е 80. Ако колите са минавали покрай тебе със 100 значи дори са намалили.

14

Жан Габен

преди 8 години

До свидетелСпри да пикаеш в Германия, Франция, Холандия и т.н. да видиш к'ви глоби ще плащаш...

13

ehaaa

преди 8 години

Дo свидетел : Затова сме далече от нормалния свят,спираме да пишкаме на непозволени места.

12

онбашията

преди 8 години

иска и се на сганта пак да надуши някаква конспирация, може пък от муслимска държава да се лиснали тенджера масло на пътя?

11

свидетел

преди 8 години

Какво масло ве... какво гориво? Бях спрял на километър пред тунела да пикая... летяха покрай мен с над 100 км. барабар с тировете! На този мокър път със тази скорост. 70% от целия авто пакрк в България е под всякаква критика(гуми,спирачки,окачване).И резултата е за съжаление е на лице.

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9Има и друго нещо което съм виждал много пъти,тировете винаги карат в дясната лента............................ама до половината,другата половина е в средната.

9

Анонимен

преди 8 години

Забелязали ли сте, че когато ви изпреварва ТИР, или автобус, точно в момента, когато се иравните и малко след това, се получава едно "засмукване" от въздушната струя, която изместват. Вероятно в тунел нещата стоят доста по сериозно, имайки предвид ограниченото пространство за движение на въздуха.

8

daaaa

преди 8 години

До Анонимен 6С нищо,но поне ще разтяга локуми.

7

Кой закон ?!?

преди 8 години

Ако масовата катастрофа е причинена от разлив на гориво или масло, за каква промяна на закон говорим. По-сериозно моля !Ако нещо трябвад а се промени, то е да се направят веднъж завинаги тези тунели, да се постави добра вентилация, осветление, сигнализация, камери, които да засичат скорост и ако е необходимо и присъствие на пътна полиция денонощно !

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3И с какво би помогнал в случая този човек с инициали Б.Б?

5

681

преди 8 години

Кои закони да променят управляващите? Този за гравитацията или този за триенето? Може би този за кинетичната енергия? Закони за движението по пътищата има. Просто не се спазват. Колкото до ТИР-овете, да те извършват брутални нарушения. Всички очевидци обаче твърдят за нещо разлято по пътя.... Може и причината да е в друго.

4

dsjfsld

преди 8 години

Разлив на гориво и/или масло! 100% по думите на мой близък - пряк свидетел на случилото се и слава Богу незасегнат!!!

3

Анонимен

преди 8 години

На мястото на инцидента трябваше да дойде един човек със инициали Б.Б или бе по удобно да реже лентичк?

2

nali taka

преди 8 години

До Анонимен 1Закон се променя,ама акъл у глупавица не се налива.

1

Анонимен

преди 8 години

Дано тази трагедия да накара управляващите да променят законите незабавно!!!Иначе ще са съучастници в убийствата сеещи се по пътищата!!!