8

Анонимен

преди 8 години

Автора е *** и завистник. Завижда на шофьора, че си е купил мерцедес. Завижда на катаджиите, че имат властта да си изкарват яко кинти от рушвети а той, редовия гражданин е с огромни претенции но никакво покритие и никакви права. Така ще е драги ми Ивайло. Винаги има по-равни сред равните и щом не си се родил от първите забрави да станеш. След като така неистово искаш да изразиш гражданската си позиция го направи в писмен вид в най-близкото РПУ. Те са длъжни да уведомят инспектората. Успех

7

Анонимен

преди 8 години

Това си е ежедневие, всички куки са така, ако ги попиташ защо не правят нещо само мърморят и си измислят оправдания.Другото любимо нещо е да се правят проверки на МПС на места, който са забранени за спиране и паркиране. Въпреки, че има много нарушители те въобще не се интересуват от паркиралите около тях, а само дебнат някой без фарове или за нещо друго да изкарат 5 лева.Лично съм питал такива "защо спирате колите тук забранено е", отговора беше "тук са ни изпратили".

6

ГД

преди 8 години

най-редовно катаджийте висят малко след кръстовището с Графа и дебнат за някой, който е минал на жълто. Често са с патрулка, която се спира до знак забранено спирането и паркирането. Пусках сигнал до СДВР със снимки, те ми казаха, че не виждат проблем в това т.е. щом е катаджия можело да спира където си иска и да запушва трафика и че е много по-важно да дебне за шофьори минаващи на жълто, които аха да бутнат някой заблеян пешеходец.

5

КУКЛОВОД

преди 8 години

ЖАЛКАТА ИСТИНА ЧЕ ПОЛИЦИЯТА НЕ РАБОТИ. И ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ. КАКТО ВСИЧКИТЕ ИНСТИТУЦИИ В БЪЛГАРИЯ. НЯМА КОНТРОЛ... ВСЕКИ СИ ПРАВИ КАВОТО СИ ИСКА.. КОЙ КОНТРОЛИРА ЧЕНГЕТАТА?

4

:D

преди 8 години

Първото му било, явно през работно време само това правят. 3-4 кафета по 30 мин + лафче и цигарка .Накрая 3-4 фишчета на паркирали неправилно коли и той деня минал. А после незнам си колко заплатки накуп + висока пенсия. Тежък живот.

3

Hiter

преди 8 години

За кокошка няма прошка. Но тоз е баровец. А Ушев защо да си създава проблеми.

2

123

преди 8 години

ТАКАВА ПОЛИЦИЯ ЗАСЛУЖАВАТЕ, ЩОМ ВСЕ ТЯ ВИ Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО КАКТО Я ИЗКАРВА БОКО ТВА ЕЕЕ. НИКОЙ В ПОЛИЦИЯТА ВЕЧЕ НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА РЕДА И СПОКОЙСТВИЕТОООО.АЙДЕ ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИИИИИИ.

1

Анонимен

преди 8 години

Оставете човека да си изпие спокойно кафето де!