25

Анонимен

преди 8 години

*** правила спазва ли?!Кой наивник писа тази статия?!

24

Анонимен

преди 8 години

Дължат им един здрав шут, ниой не ги е канил да са там, нищо полезно не правят, само циврят. Въобще алчна *** от нещастници.Ако си върнат континента на индианците земята ще стане едно по добро място.

23

Българин

преди 8 години

Водената от САЩ международна коалиция за 2 месеца направи по-малко от колкото Русия за една седмица. Изводът е ясен - САЩ не искат да има мир в региона. Старата им стратегия - подкрепяй опозицията, разделяй и владей.

22

нн

преди 8 години

Американците усетиха, че водата не е до колене. Ха, ха ха.................Както казваше Т.Живков, няма лабаво.

21

Анонимен

преди 8 години

Да падат, да падат, от колко високо да падат су-тата? Разбрах, че бомбели от пет километра височина, малко кофти цел...Пък и бързо летели, казват :)

20

Анонимен

преди 8 години

Нямат памБерси на склад вече...затова искат договорка за безопасно разстояние от руските самолети.най-добре хич да не излитат...ние ше им закараме еко той да ги пълнят на спокойствие на земята...

19

Анонимен

преди 8 години

хората са джентълмени - предупредиха пияндурниците. После почват да падат су-та му-та и подобни тенекии.

18

Анонимен

преди 8 години

защо така започнаха да пресмятат дали руснаците наистина ще вземат да изтрият от лицето на Земята ИД и САЩ ще трябва да си търсят друга точка на конфликт ,а помислете къде тлее огънчето и тези емигранти са само една искра която ще го запали а после ще обвинят Русия

17

Анонимен

преди 8 години

Не знам някой да е викал янките в този район да хвъркат, нещо здраво са се объркалЕ. АМА ТЕ ПО ПРЕЗУМПЦИЯ, НАЛИ СВЕТЪТ Е ТЕХЕН...

16

Анонимен

преди 8 години

ha pishe sunitska e shtom e sa suniti nashi i vashi niama taka che da bombot nared .neshto se barkat neshtata shiitite ne sa teroristi a sunitite sa teroristi i kvo izliza izlimska darjava sa sunite ostanalite sashto e togava ogan denonoshtno do krak.

15

жаботински

преди 8 години

днес старият миг 29 се прицели в 8 непобедими ф 26 затова е канският рев след сухопътната атака ще гледаме циркове разбраха че губят

14

ha ha

преди 8 години

"Чакаме руснаците. Дължат ни отговор"На тия все някой нещо им дължи, У голема грешка сте, никой нищо не Ви дължи, Вие сте тези който дължите цял един континент на индианците, върнете им го.

13

Анонимен

преди 8 години

PRAVILATA GI NALAGA TOVARISHT PUTIN--NIKOI NE E KANIL USA V SIRIA,IRAK,GRENADA,GERMANIA,NIKADE NE SA GI KANILI.RUSIA E POKANENA OT VELIKIA RAKLOVODITEL NA SIRIA--BASHIR AL ASAD--SIN NA VELIKIA HAFEZ AL ASAD.--OSNOVATEL NA VELIKATA BAAS.

12

Лавров

преди 8 години

Сащ имат правото единствено да стоят и да гледат как Майка Русия унищожава брадатите правоверни произведение на сащ. Това се нарича военно изкуство и още повишаване цената на петрола особено днес. Турците да му мислят , че бензина става скъп и може да мине 7 техни единици за литър

11

Анонимен

преди 8 години

ataka pobe da!!!!!!

10

до 11

преди 8 години

А на Русия дали ще и е кеф силна Европа и да и казва какво да прави..

9

леля Джуна

преди 8 години

Само за онези които могат да мислят:-Капана щракна!

8

до 100 километра

преди 8 години

Не ги обичам турците, но ако трябва да сме реалисти, ако се напънат с тази армия, могат въздушно, сухопътно и военно - морско да навлязат на много повече от 100 км те в Сирия .

7

до непросветените

преди 8 години

Тези които казват че САЩ искат да отслабят Европа са доста заблудени. САЩ имат нужда от силна Европа, понеже това и е основен търговски партньор, а и държи Русия далеч от тях, а Русия иска да се намести на тясното място - това е. Иначе нямаше граничните държави на ЕС да са в НАТО. Другото е мнения без умисъл..

6

100 километра

преди 8 години

Турция да премести границата си на 100 километра от Сирия, за да не пречи на руските самолети!