48

без страх

преди 8 години

Не ме е страх от бежанците. Страх ме е от пълната липса на компетентност на управляващите. Липсата им на способност да решават проблеми. Вместо това се занимават с показно рязане на ленти, с предсказания и с гнили оправдания.

47

прокто лог

преди 8 години

Укротете САЩ, с техните налудничави намерения да владеят и да управляват света, и тогава всички световни кризи ще бъдат преустановени.

46

анонимен

преди 8 години

Терориста Башар Асад и тозш на снимката - голям борец срещу ИДИЛ са главните виновници за този криза! !!Жалко за безсмислено избитите от тях сирийци, повечето цивилни и розрушената държава.

45

500 милиона долара

преди 8 години

Сащ толкова много мразят Асад, че са се съюзили с ИД срещу него. Сащ въоръжават и финансират ИД. Неотдавна инвестираха 500 милиона долара за обучение и въоръжаване на умерена сирийска опозиция. Веднага след обучението умерените смениха курса и се присъединиха към ИД. С пълното си въоръжение. Това беше прикрита акция на Цру за подкрепа на ИД. Присъединяването на умерените към ИД беше планирано от Цру.

44

колев

преди 8 години

Този какви ги говори. ?.....:Каквотърсите в една арабска страна???? Където стъпят руснаци нищо добро не се очаква. Оставете СИРИЙЦИТЕ да се оправят, както си искат!

43

31813

преди 8 години

До Анонимен 79Абе ти да не си пресАташе, та знаеш такива подробности?

42

Анонимен

преди 8 години

Има и доказателства,че фосфорни боеприпаси,които са забанени са използувани от украинските фашизоиди при пожара в Одеса при които загинаха на 50 човека!И следите водят към БългарияКакво говориш?Следите водят направо към къщата на Бойко Борисов в Банкя.

41

Анонимен

преди 8 години

Според чл. 102 на руската конституция войски в чужбина могат да се изпращат само по официална молба на друга държава и по решение на Съвета на федерацията.Нито има такава молба от страна на Асад, нито решение на Съвета. Така че присъствието на руски войски в Русия е нелегитимно дори според руските закони.Да не говорим, че тези бежанци се спасяват от руското протеже Асад, а тези, които бягат от ИДИЛ, не търсят спасение при него.

40

Анонимен

преди 8 години

Тоя никои за нищо го не дири и вече започна да се спича.Типичен *** !

39

Паметлив

преди 8 години

До престъпен режимдо 61 Добре че стана оня взрив на полигона в Анево,та разбрахме какви ги вършат там американците и българските им слуги!

38

Анонимен

преди 8 години

И Асадчо е легитимен, колкото,ким чен ун ,Диктаторите се подържат!Задушаването е в преносния и в буквалния смисъл.

37

Очевидно

преди 8 години

До Анонимендо 59 Тая опорна точка от Козяк 16 е най-лесната за опровергаване!ИД и Асад се биели рамо до рамо със свободната сирийска армия!!!Абе оу,къде е тая ССА,че нито я виждаме,нито я чуваме???Има там някакви,дето като ги обучат и въоръжат от САЩ,веднага отиват да се бият в редиците на ИД!Това ли е "Свободната" сирийска армия???

36

da

преди 8 години

pogled na maloumen prestapnik

35

Анонимен

преди 8 години

Лучший на сегодня политик и президент в мире! В Европе все политики гомосеки. С нетерпением жду понедельника....когда наш Президент будет выступать в ООН. Бабама уже серит дальше чем видит обезьна хуева

34

до 47

преди 8 години

Да не би да боледувате от "евро-атлантическо заболяване"?

33

до 56

преди 8 години

Научи се да пишеш на български.

32

pet

преди 8 години

Поведи ни на нов кръстоносен поход ние сме с тебе!!!!Вива Путин!!!

31

Анонимен

преди 8 години

ID I ASAD voyuvat ramo do ramo sreshtu svobodnata siriyska armiya ,vie da ste chuli dosega islqmisti i rejima na asad da voyuvat edna sreshtu druga nqma,te sa sayuznici

30

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо41 Ако Асад паднел,в Сирия щяло да има мир!Мир като в Либия?Като в Ирак?Като в Афганистан?Списъкът е дълъг!Голям мир има в тези страни,Господ да пази от такъв мир!Затова-бой до дупка за американските протежета!Всеки американски слуга трябва да бъде безпощадно унищожен,за да има истински мир.

29

до 53

преди 8 години

Ти на български не можеш ли да пишеш?