17

_

преди 8 години

Авторката прави ли семантична разлика между "много", цитирано в текста, и "повечето" в подзаглавието?Научете го тоя език най-накрая.

16

Българин

преди 8 години

Днес парламентарните сол *** на лудата Тиква приеха закон, за липсата на давност за престъпления след 9ти септември 1944 г. А преди това нямало ли е престъпления? Отново да се насъска народа, отново да се разедини. И като се знае, че в мутренската партия ГЕРБ са все наследници на тодор живкови номенклатури! Ами нека ни изколят един по един. Друго не заслужаваме.

15

касандра

преди 8 години

До АнонименЯ се поясни за Ватикана ,щот съм *** и не те разбрах

14

noname

преди 8 години

До АнонименИ как стигна до това прозрение относно Ватикана? На боб ли хвърля, или случайно си от адвентистите?! Аз пък мислех че саудитците насъскаха една банда и така ...

13

касандра

преди 8 години

До Момо Чакат инструкции от белия -черен дом (нямампредвид президента ,а душите им)

12

Анонимен

преди 8 години

Главните виновници са във Ватикана

11

Doc

преди 8 години

Да, вярно е! Европа се самоубива! Бежанците да си ходят у дома и да се оправят там!

10

Анонимен

преди 8 години

Никой не е започнал да изтрезнява за милите и добри бежанци,просто поради надигащото се недоволство забавят малко процеса.Всички държвави членки на ес и техните ръководители са в играта,не си мислете ,че Орбан не е слуга на ционисти,просто играе неговта си игра и така недоволството срещу него е по малко иначе бежанците са на талази в Унгария,някой да ги спря ?

9

касандра

преди 8 години

Добрутро тикви ,сега ли се сетихте ,как може да пускате хора без документи и преминали нелегално границата ,да се разхождат свободно из страната .По всички закони те са престъпници.Аз съм емигрант вече 12 години ,но влязох през граничния контрол с пасорта и дипломите си,и хората тук ме уважават.

8

Анонимен

преди 8 години

А нашите лъжат че центровете са празни ,за да оправдаят приемането на още *** по квотите! София е вече полуарабса столица! Пазете дъщерите си, гледайте какво става в Швеция!Грамотни сте и четете на чужди езици-не четете нашите платени жалки медии...Бъчвата и Кривоустата на народен съд!

7

Анонимен

преди 8 години

Кой ги чува интелектуалците България се управлява от продажници простаци назначени с помощта на фалшифицирани и купени избори от външни сили!

6

Аре трий!

преди 8 години

Гей парад нема ли да организират от ЕС и посолството на САЩ.Некоя Кончита нема ли да рекламират по медиите?Кога Немските Неонацисти ще бесят Меркел пред Бундестага?

5

непукист

преди 8 години

Престъпленията срещу народа не трябва да имат давност и това не се отнася само за комунистите сегашните управляващи не трябва да забравят ,че един ден и те ще отговарят за слугинажа и безхаберието си .

4

Анонимен

преди 8 години

"В подписката стоят имената на известни историци като акад. Георги Марков, акад. Константин Косев, акад. Васил Гюзелев,..."----ЗАЩО ГО НЯМА В СПИСЪКА НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ИСТОРИК "ПРОФЕСОР" БОЖО Д.? ИЛИ ЧАКА АНАДОЛСКИТЕ ***...ФИ ДА ДОЙДАТ?

3

Аре трий!

преди 8 години

Шапка долу за Виктор Орбан. Това, което става е безпрецедентно. Това, което прави Унгария, други европейски държави го правят след седмици. Това заяви бившият конституционен съдия Георги Марков, в сутрешния блок на БТВ. Как е възможно Европа да не може да защити своите граждани. Милиони орди да местят гранични съоръжения, заяви той. Той приветства и реакциите на премиерите на Чехия и Полша. Това не е Европейски съюз, а европейско-мюсюлмански съюз, повече няма да гласувам за европейски парламент, каза още той. Нито един чужденец не е бил ударен от унгарската полиция, въпреки че полицейските слу

2

boko bo

преди 8 години

Kakto vinagi prez poslednite 26g. I tva pravitelstvo nehae za nacionalniq interes i 4aka instrukcii ot USA. Napalno korumpirani i totalni intelektualno impotentni subekti. Sram za vseki normalen grajdanin na BG.

1

Момо

преди 8 години

Дано!Вече на запад започнаха да изтрезняват от първоначалната еуфория за милите и добри бежанци.Нашите какво чакат още не ги знам.