34

ъ

преди 8 години

мълчи не думай-а дано ама нада ли !!

33

Анонимен

преди 8 години

До патриотЕто ти тук от остров Кос, където при бунт викаха "Джихад-джихад" - Greece: Chaos in Kos as attempts to relocate migrants hits rocksа ето тук,от остров Лесбос,където бусчето,което им закара храната остана без вратиmetanastes epeisodia sisitio 2

32

Анонимен

преди 8 години

Боцко, я си кажи на колко бежанци си се съгласил, че тук приказват за изгаждане на база за изхранване на 60 000. Я, да чуем какво са ти наредили "големите началници"?

31

патриот

преди 8 години

До АнонименГледах видеото в туба за остров лесбос...това ли са отчаяните, невинни ''бежанци''? Ами това си е направо война...горките местни хора, не стига че им изгониха туристите, а сега има реална заплаха и за живота им! И ние продължаваме да ги наричаме отчаяните бежанци , бягащи от войната...проклети да са!Само да не стане същото и в Б-я!Молете се българи!

30

Вейдър

преди 8 години

От днес официално обявявам новия псевдоним на мигранти-"пясъчни хора" Едно защото идват от пустинята и второ защото са ***, послужили за прототип на Джордж Лукас при създаването на образа на едноименните персонажи от "Междузвездни войни" Същия манталитет, поведение, хигиена, култура, бит, традиции и религия. Пълно сходство Забраняват се всякакви други обръщения като кафяви, тарамбуки, арабели и т.н. Само ПЯСЪЧНИ ХОРА!

29

БАБА КУНА

преди 8 години

НЕ ГО СЛУШАЙТЕ, ТИКВУН Е С МНОГО НИСЪК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ И ПОНЕЖЕ ГО СЪЗНАВА СЕ ОПИТВА ДА НИ БАЛАМОСВА С КУП ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.

28

molec

преди 8 години

kakvo li oznachava "adekvatno" - zelena karta li, jalt karton li, cherven pasport li, kluchove za kastata v Bankia li, all inclusiv v vilite na ms, ns, prezidentstvoto li, v manastirite li, v paraklisite li...?!

27

Анонимен

преди 8 години

В България, колкото си по-***, толкова си по-известен и по-харесван.Най-известният и харесван човек в България е Бойко Борисов.

26

до 45

преди 8 години

Вие наистина ли го вярвате това за уредените трудови договори.Ако има такива те не са повече от 10%. Повечето българи бяха именно незаконни емигранти, и след това на различни периоди от време някои получиха статут в съответните държави (най-вече Испания, Италия и Гърция).

25

Анонимен

преди 8 години

Борисов, Борисов, на другите избори ще се вайкаш що сме гласували "неадекватно".Язък, че ти се вързахме, че си мъжкар и, че ти пука за България.

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 30Хмммм,а днес чу ли,че плана на Юнкер бил,че която държава не искала да взема бежанци,щели да й налагат парични санкции.Значи,богатите държави ще си платят и при тях няма да има бежанци,а бедните,които не могат да си платят,ще ги прибират... Европейска демокрация!!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Що не пишете какво става по гръцките острови!? Днес сутринта над хиляда афганистанци на остров Лесбос се разбунтуваха и се опитаха да нахлуят на кораба Blue Star-1 с викове "Атина-Атина".В момента само на о-в Лесбос са над 10хил.По гръцка тв казаха,че в Турция в момента са около 4 милиона бежанци,готови да преминат и те.Напишете в тубата - metanastes eppeisodia 4915 и ще видите видео от днес.На някои гръцки острови бежанците превишават по брой местното население. СТОП на войната!

22

ККК

преди 8 години

От хора които не могат една магистрала да направят ....очаквате цяла държава да съградят ? Мозък останал ли ви е изобщо ?

21

Анонимен

преди 8 години

Бойко Дюнера знае как. Вервайте му. Все пак нали е от котилото на Цар Симо.

20

Анонимен

преди 8 години

И кво толкова ви пречат бежанците - тръгнали хората да търсят по-добър живот.Ами 2-та милиона българи, които напуснаха България през последните десетина години ?Мерете с един аршин все пак.

19

Бойко Тиквата

преди 8 години

Когато бежанеца започне да ми бърка в джоба ...тогава ще е проблем ! Инак къде го виждате проблема с бежанците ? Съдете си картофи си яжте и не му мислете много много .....както сте я подкарали така я карайте и занапред ! Гласувай за Герб , другото е вятър работа !

18

анонимен

преди 8 години

Това което вършите не е адекватно справяне с ''бежанците'' , това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! ОСНОВНАТА ФУНКЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА Е ДА ЗАЩИТАВА СВОИТЕ ПОДАНИЦИ ИМЕННО ОТ ТАКИВА ИНАВАЗОРИ, ДА ЗАЩТАВА ВЯРАТА И КУЛТУРАТА НА НАРОДА СИ И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО! Вие си направете извода г-н премиер дали отговаряте на тези изисквания. Съжалявам че аж и цялото ми семейство Ви се доверихме на изборите...

17

АНТИ

преди 8 години

Хиляди мигранти през моретопревземат с лодки континента. А Европа чака бъдеще коетоще е с милиони минарета!

16

Борис Бойков

преди 8 години

Тъъъ, пак ти казвам, ти кво?

15

Б.Б.

преди 8 години

Щом бежанците не са в дома ми и в колите ми ....значи всичко е наред ! Какво пак мрънкате, недоволствате ......не може да ви угоди човек !