69

Анонимен

преди 8 години

На гръцкия народ едно голямо БРАВО.На драскачите по долу СМЕШНИ СТЕ.А тези сръвнения с гърците са пълна глупост...по нищо не можем да се сръвняваме с тях .И в политиката са по добри и във футбола.Да не говорим за начина и стандарта на живот.

68

Анонимен

преди 8 години

Това, което кредиторите искаха от три години от Гърция, сега гърците ще си го направят сами.Няма да има кой да им дава кредити, значи ще трябва да имат балансиран бюджет (ако не излишък). Ще държат известно време раздутата администрация и ще я съкрятят или ще им намалят сериозно заплатите и те сами ще си тръгнат. Като нямат пари за пенсии ще намалят и тях. Това което кредиторите искаха не са глупости. Това е необходимост. Просто гърците твърде дълго отлагаха някои неща.

67

Анонимен

преди 8 години

Сърдечни поздрави към смелия и родолюбив гръцки народ и към всички гръцки красиви!

66

До 96

преди 8 години

Ти мислиш ли че гърците че нямат резервен вариант? Винаги сме след тях и пак ще бъдем след тях.

65

без хабер

преди 8 години

Пълно безхаберие на Меркел, Ес, Мвф, Световната банка и останалите американски протежета. Никаква идея, никакъв план, никаква концепция, никаква визия. И по отношение на Гърция, и по отношение на Украйна, по отношение на джихадистите и т.н. Взимат огромни заплати, говорят само пълни глупости и не вършат никаква работа. Вредни ***!

64

до 85

преди 8 години

Горд и велик народ. Никой няма да им казва как да я карат без пари следващите няколко години. Вече никой не се интересува от гърция. Ще ги оставят да правят каквото си искат без пари. И познай колко ще са горди и велики след няколко месеца.

63

Tina

преди 8 години

Единственото адекватно мнение е на Лихачов. Прочетете го пак..."Излизане на Гърция от еврозоната ще е шоково за ЕС, но в средносрочен план ще укрепи еврозоната."Всичко друго е "ланга-лунга, ланга-лунга..." и накърняване имиджа на националистическите партии в Европа заради Ципрасчо.Оставете гърците да живеят с последствията от демократичния си избор...

62

Щорбаджи Уйо

преди 8 години

Tая в средата с късите панталонки бих я взел да ми чисти у нас...

61

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова е станало? Както сената на САЩ всяка година си гласува вдигане нивото на дълга (и всяка година казват повече няма да правим така, но го правят!),така и гърците( поради липса на печатница за долари или евра както в САЩ и Германия),просто не искат до без край нивото на дълга си да се вдига

60

Анонимен

преди 8 години

няма европа има весдесъщата usa гърците са и ще си оплитат кошницата ние да му мислим с тая мутренска държавица

59

Василев

преди 8 години

Вместо да пращаме танкове,ракети и самолети помощи на украинският народ, сега гръцките помиари занимават ЕС със своите проблеми, които ги прехвърлят на други народи!Ядоха и сраха, а сега другите да им чистят ***!Агент Адам Кенсинктън!ЦРУ!!!

58

цирк

преди 8 години

Горд, и велик народ.Не искат други да им казват какво да правят у дома си.Не искат хомот на врата си, и вечно да са подчинени на някого. Сигурен съм че ако Гърция не беше член на ЕгС нямаше да стигне до това положение.Българи учете се на демокрация.

57

Анонимен

преди 8 години

Гръцкото охи ще изгори мостовете и ще създаде нови по които няма да се движат надменни западняци гледащи на балканите като на роби .Гърците успяха защото са единни ,защото вярват в политиците си и вярват че ще се справят с трудностите които им предстоят Гърция както е видно не иска да напуска еврозоната ,но няма да бъде и роб на Европа така че играта продължава и Гърция ще спечели защото Меркел Юнкер и компания ще платят всичко но няма да се разделят с Гърциявъпрос на време

56

BOYAN

преди 8 години

Всичкото бакшиш,шофьор и чистачка вижда в Ципрас своя герой как се опълчил на банката и няма да плати, точно за каквото и те си мечтаят.Истината обаче е че като нямат пари гърците ще платят с г.за си по един или друг начин.Каквото е било вече няма да бъде, само гледайте...и не злорадствам все ми е тая просто така работят нещата, така е устроен света от много време и няколко киртаци няма да го променят с това за какво са гласували

55

Василев

преди 8 години

Гръцките мързеливи *** вън от ЕС, това е раково образование за ЕС!Българските русофилски егоистични олигарси вън от ЕС, това са троянски коне и изедници на българският народ!ЕС е велик!!!Агент Тими Флипър!ЦРУ!!!

54

АНТИ

преди 8 години

Гърците посрещнаха ли партизаните?1Ципризъм!Маоизъм!Комунизъм!Шаолинизъм!У-раааааа.....у-раааа.....

53

Анонимен

преди 8 години

До 37Нещи си се объркал - цялата седмица банките не работеха. Днес още не са отворили. Не се знае кога ще отворят и като отворят какво ще правят, на пари няма.----------------ти май нещо не си в час! Банковите разплащания са различно нещо от парите в брой. И цяла седмица разплащанията си вървяха нормално.

52

Румбо

преди 8 години

"Когато се ражда грък-евреинът плаче" Изтърка се тоя лаф,но си е все така верен!Ще намерят начин да оцелеят някак гърците и да не платят всичко.Хитрост и коварство,рафинирани през хилядолетията,ще им помогнат да изплуват пак.И най-важното-единни са срещу външните проблеми,нещо,което хронично липсва у нас!

51

Василев

преди 8 години

Това са гръцки нимера!До Русия ходиха, референдум правеха, крайно леви партии си избраха да ги управляват и си мислят, че ще стреснат съюзниците и ще им опростят дълговете!Не драги гръцки съседи, вие ще трябва си носите кръста и негатививте от това , че получавахте повече отколкото зараборвахте!Агент Ким Брандъл!ЦРУ!!!

50

до 52

преди 8 години

Дали са *** Гърците не знам но , че ние българите сме *** е гаранция. Те се борбен народ а ние мачкани , газени , драни с високи цени на всичко си мълчиме и ръкопляскаме на политиците мошенници.