404

папеса

преди 8 години

Що за сериозни медии са тези, които дават вяра на тъпоумието на Плевнята. Този е срам за целия български народ. Той стана по-вярващ от папата. Стара приказка е "Пази боже от разпопен поп и бивш комунист" При социализма е правил кариера като млад комунист, сега не само се отказа от миналото и рода си , а плюе повече от хората, които страдаха по лагерите от такива като баща му. Аз мисля, че мнозинството от българите не вярват на глупавите приказки, че Русия ще ни нападне. На САЩ е удобно за базите

403

Дод 564

преди 8 години

Не си актуален. В момента обсъждаме американските танкове в България, защото това не са танкове на НАТО. А руските танкове в България не ги обсъждаме, защото ги няма

402

ГОРД РУСОФИЛ

преди 8 години

Браво президенте Путин! Удри и смажи тази продажна плява!!!

401

за 558

преди 8 години

Руски мушморок, ще си говорим през 2017 година кой е фалирал заради шистовия газ, когато отпада ембаргото му за износ от САЩ.

400

Анонимен

преди 8 години

България много скоро ще плаща чужди сметки , а нашите политици и командващи ще избягат първи. Дали ще е Русия не знам, но със сигурност имаме един съсед на югоизток, който вече разпределя вилаетите.

399

Анонимен

преди 8 години

Русия кога точно в исторически план е имала файда от силна и независима България на Балканите?Направиха чудеса от геройства да прецакат Съединението включително окпуация на Добруджа с 30 000 убити българи.

398

Анонимен

преди 8 години

От 100 години е така. Когато руснаците няма с какво да оправдаят магариите които вършат постоянно се оправдават с Америка и винаги стигат до въпроса "А вие що биете ***?". С този въпрос Русия винаги е готова да се оневини дори за милиони жертви причинени от нея.

397

Анонимен

преди 8 години

ТАЗИ ФОНДАЦИЯ ДАВА МИЛИОНИ НА БГ МАРИОНЕТКИ КОИТО ДА НИ ВНУШАВАТ ЧЕ ЛОШАТА АМЕРИКА Е ДОБРОТО ЗА СВЕТА

396

До 559

преди 8 години

А Тексас - руски щат ли е или мексикански?

395

до 557

преди 8 години

А така ли било. Крим американски щат ли е станал ?

394

До 553

преди 8 години

До ... Първо войната в Украйна е направи САЩ. Като раздаваше американски медали на украйнските военни, въпреки че това е нелаголно, спрямо законите на САЩ. С това целеше да покаже, че украинските военни са изцяло подчинени на американската военна машина

393

Анонимен

преди 8 години

Напишете в тубата Стратфор - 4ти февруари. И вижте какви психопати определят съдбите ни. Да гледат най-вече платените от Сорос и да се осъзнаят най-накрая, че тези които им плащат, ще затрият държавата ни, при първия удобен случай. Е парите ли са по-важни или родината? Всеки да реши за себе си.

392

....................

преди 8 години

Православният славянин путин който стреля по украинците и се съюзява със чеченците.

391

....................

преди 8 години

С голямо закъснение се усетиха тези. Информационната война на русия срещу България продължава години вече. Помните ли костинбродската афера, помните ли флашките на алексей петров. Сидер, Бареков......... Трябваше да стане войната в украйна за да се усетят господа американците че и ние влизаме в апетитите на ***.

390

***

преди 8 години

Благодатна новина за атакистите, ще навъртят извънредни надници под нея... Тука 500 коментара в дир бг вече 1600 !!!

389

uu

преди 8 години

Направих си труда да прочета всички над 500 мнения по-долу.Стигнах до извода, че България е разделена на русофили и русофоби. Те едните по инерция, не е необходимо акъл, стават съответно американофоби, а другите американофили. САМО НЕ МИ СТАНА ЯСНО ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ Б Ъ Л Г А Р О Ф И Л И ?????Великите сили играят своята геополитическа игра. Ние сме само джавкащи палета, които в края на играта всеки отсвирва.Защото ние не знаем какво сме и не можем да се разберем какво искаме да бъдем...

388

Доуточняване

преди 8 години

Путин е взел на мушка българоубийците,които унищожиха нашата държава ! Да му мислят :))

387

Анонимен

преди 8 години

Америка за България има ли нещо да каже за тока, за златото? Може да са вложили няколко милиона /от които аз лично полза не виждам/, но изнасят милиарди! Нищо добро не ни чака нито в ЕС, нито в НАТО!

386

въпрос

преди 8 години

Като толкова обичат русия кремълскитете *** защо получават по половин долар на публикация вместо същата сума в рубли?.

385

Анонимен

преди 8 години

България в Евразийския съюз! И никакъв шистов газ! Всички знаем какво направи Шеврон в Полша! Нали там имаше уж газр съсипаха им почвата и изведнъж се оказа, че няма!