19

Браво ...

преди 8 години

... на емигрантите! Цяла Африка трябва да се пресели в Европа, за да си вземе това, което и принадлежи. След векове на грабежи, робство и завоевания от страна на колониална Европа, днес е наред Африка.

18

Анонимен

преди 8 години

Емигранти!!!!! Стига с тия мигранти

17

до 29

преди 8 години

Аз да питам що не бягат към израел, като им е по път на някои ? Ама там израелецът стреля на месо на границата. даже в морето откриват огън- справка застреляха като кучета онези *** на кораба преди години

16

до 25

преди 8 години

Ти не ги гледай- китайците не са като , които идват тук...

15

Анонимен

преди 8 години

да се разпада най сетне този измислен съюз и всяка страна да си гледа националния интерес.стига глупави пожелания и простотии от брюкселските.до кога ще ги търпим и няма да им казваме -баста видяхме ви ползата за нас от членството.

14

do 26

преди 8 години

Русия е втората с най-много мигранти.

13

Анонимен

преди 8 години

оня маник *** да не се радва Колко китайци е му се исипят на главата пак са повишили квотите за тях 300 000 на година

12

Българина

преди 8 години

Сащ създават емиграцията и причините а емигрантите са за европа. Тъпите европейци са *** на сащ и ще си изпият горчилката. Докато не се изгонят всички американски посланици от ев.опа нямаме шанс!

11

sen gen gol

преди 8 години

Kat gledam koi i kak go pazi...;)

10

Анонимен

преди 8 години

Изходът е само един: политиката на Австралия на спиране на лодките. Който дойде с лодка нелегално, никога не получава статут. Ако бъдат уловени лодки в океана, се връщат силово там откъдето са дошли, като им се дават спасително жилетки. Пристигналите се изолират в лагери. След прилагането на тази мярка, в Австралия няма ни един нелегален. Но ЕС не иска да приеме този модел и се държи лицемерно като хем смята модела за нехуманен, хем се чуди как да се справи с катастрофата. Няма друг начин.

9

Анонимен

преди 8 години

То така става винаги. Хамериканците се осер*т на метеното, после Европа им сърба попарата. И като казвам Европа, обикновенно западните страни се пазят доста добре от последствията...

8

Антисоросоид®

преди 8 години

До Анонимен 15Не знаеш ли какво означава ирония?:-)

7

Антисоросоид®

преди 8 години

Инш ал аллах, един ден на площада ,,Сан Пиетро" във Ватикана имам ще чете дуа за победата на исляма над Европа. Континентът ще почернее от бурките на мюсюлманките. Децата на маврите ще са повече от болнавите европейчета. Песнопенията на мюезина ще огласят Рим. Аллаху акбар!

6

Анонимен

преди 8 години

Мигрантите са като скакалци, ще опоскат всичко до което се докоснат ако им позволим. Испания си решава проблема като ги товари на самолети и ги стоварва някъде в Африка. От там нататък всеки да се оправя кой както може. Гледах по Bulgaria on Air.

5

boc

преди 8 години

Рим сърба попоарата забъркана от Фашингтон с цел унищожението на ЕС!Това е истината!

4

Анонимен

преди 8 години

Решението може да е само едно - депортиране на всички нелегални имигранти. Както и да го мислят, това е положението. Не може да има велико преселение на народите, не може Африка с лодки да се пресели в Европа просто така. Италия специално си го заслужаваха, те поддържаха Либия при Кадафи, лапаха ресурси, имигрантите знаят къде да ходят - при старите си съюзници :)

3

Анонимен

преди 8 години

Африка е с рекорден СПИН и ще избухне епидемия.

2

Доместос

преди 8 години

Милиарди долари ще умрат !

1

SD

преди 8 години

А добър ден макар и да е 22.0